Adetim bu ay normalden değişik oldu...

Verdaguleren

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
163
145
23
36
Kızlar merhaba. Ben bu ay çok değişik bi adet gördüm. Benim gibi olup da hamile olduğunu öğrenen var mi merak ediyorum.
27 temmuz adet günündü ama sadece ufak bi leke oldu daha sonra pazar gününe kadar hic bisi olmadı. Pazar günü pembe leke geldi. Pazartesi salı normal adet oldum dun bitti. Bu arada pazartesi günü kan tahlili yaptırdım 0.5 çıktı.
Doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor bu adetim de ama korkudan kullanamıyorum. Benim gibi olan varsa lütfen yazsın. Karışık duygulardayım :(

Can'ım selam ben varım ama sanırım hamile kalmak istemediğinden tedirginsin benimde öyle üç gün oldu evde test yaptım negatif üç gün sadece kahve ve pembe oldu ilk defa ve üçüncü gün sabah başka da olmadı
Yok canm aslında hamile kalmak istiyorum. Ama kist var çatlatma için tedaviye başlıyalım. İlaç o yüzden. Hamileysem eğer o ilaç zarar verir. O yüzden çok tedirginim

Yok canm aslında hamile kalmak istiyorum. Ama kist var çatlatma için tedaviye başlıyalım. İlaç o yüzden. Hamileysem eğer o ilaç zarar verir. O yüzden çok tedirginim
Bencede görün Can'ım benim Hakkı'nda hayırlısı olsun görünmeden alma olmazsa eğer varsa zararı olur belki de inş tez Zaman'da kavuşuruz bebeklerimize

Bencede görün Can'ım benim Hakkı'nda hayırlısı olsun görünmeden alma olmazsa eğer varsa zararı olur belki de inş tez Zaman'da kavuşuruz bebeklerimize
İnşallah canm rabbim isteyen herkese bebislerini kucağına almayı nasip etsin. 13 aydır korunmuyoruz. Artik tükenme asamasindayim :(

Mutlaka görün bence sen ya da elinde varsa bi sıkıntı hallolur ayrıca bak gerçekten umursama onun ne Zaman geleceğini Allah bilir elbet o duyguyu tattıracak bizlere Allah a sığın dua et yeter :KK200:

Cnm bende bundan bikac ay once cok dgisik adet olmustum. Hem 5 gun gec gelmisti hemde pembe akinti seklinde 3 gun surup bitmisti cok sasirdm kan verdim negatif tabiki. Sonra doktora gittim cunku bu benim hayatmda ilk defa karsilastigim birseydi...
Vucut yumurtlamayinca hamilesin sanip sut hormonu uretiyormuş. Yumurtlamadigim icin oyle bir adet gecirmisim. Sende de eger kist var ise bu ay yumurtlamadiysan boyle birsey olmus olabilir. Ben cok saskindim gercekten ama olmuş iste

Cnm bende bundan bikac ay once cok dgisik adet olmustum. Hem 5 gun gec gelmisti hemde pembe akinti seklinde 3 gun surup bitmisti cok sasirdm kan verdim negatif tabiki. Sonra doktora gittim cunku bu benim hayatmda ilk defa karsilastigim birseydi...
Vucut yumurtlamayinca hamilesin sanip sut hormonu uretiyormuş. Yumurtlamadigim icin oyle bir adet gecirmisim. Sende de eger kist var ise bu ay yumurtlamadiysan boyle birsey olmus olabilir. Ben cok saskindim gercekten ama olmuş iste
Ben ilişkiden 1 gün önce doktora gittim ve yumurtalarımın olgun olduğunu çatlamak üzere olduğunu söyledi doktor. O yüzden bu ihtimali hic düşünmedim canım. Bende çok şaşkınım senin gibi ne yapacağını bilmez haldeyim

Ben ilişkiden 1 gün önce doktora gittim ve yumurtalarımın olgun olduğunu çatlamak üzere olduğunu söyledi doktor. O yüzden bu ihtimali hic düşünmedim canım. Bende çok şaşkınım senin gibi ne yapacağını bilmez haldeyim

O zaman durum farkli. Kimyasal yaşamiş olabilirmisiniz ?

Kızlar mrb benim adetim 2 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Kızlar mrb benim adetim 2 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Canım ben burda okuduklarından yola çıkarak hamile olabileceğini düşünüyorum. İnşallah vardır. Bi test yap yarin istersen. Ama hassas olanlarından yap bence. Ben yapmadım pişman oldum bu ay

Yarin ilk idrarinizla test yapin eger ki gec dollenme olmadiysa cikar muhtemelen. Insaah hamilesinizdir. Belirtilere cok takilmayin bazisi gercekten hamilelik gosterirken bazisi psikolojik olabiliyor

Back
X