Adetim gecikti ama test negatif

sofistik33

evli mutlu ve artık çocuklu olmak istiyor
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
130
64
18
30
Adetim 4 gün gecikti evde test yaptim negatif çıktı. Şimdi 7 gün oldu . Hamile olma ihtimalim var mı ?
Bu tarz olupta hamile olduğunu ogrenenler var mı ?

o testler çok geç sonuç veriyor zaten şu anda negatif çıkması normal. 4 gün geciktiysen büyük ihtimal hamilesindir neden kan testi yaptırmıyorsun?

Yarın sabah kan testi yaptıracağim ama çevremdekiler hamile değilsindir olsa testte çıkardı diyorlar. Bende bebek istiyorum. O yüzden hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. Bu yüzden beklemek istedim biraz daha. Bir de hiç belirtim yok . Sadece karın ve mide ağrım var o kadar.

Gaz olur ve şişkinlik yapar diyenleri duymuştum ama net bir bilgiye sahip değilim :/

Stresten olmuyor düşünmeyin diyorlar ama her ay regl tarihı yaklaşırken stres yapıyoruz acaba olacak mı bu ay diye

Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm

Ya cok korkuyorum gecen ay cok sevnmsken tamamen husrana ugradm bu ayda korkuyorum negatif kelimesinden cesaretim kalmadi adetime 1 hafta var dualarm sizlerle

Benim ki 8 gün geçti bugün hafif mide bulantısı var . Uyanamadigim için gidemedim tahlil yaptırmaya. korkuyorum yine olumsuz olacak diye

Kizlar stres yapmayalim . benim reglm 10 gün gecikti bugün test yaptim negatif cikti ..sinirlerim bozuldu .. Birkac gun bekliycem sonra kan testi yaptiricam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…