- 11 Şubat 2016
- 312
- 197
- 103
- 36
- Konu Sahibi sofistik33
-
Herkese göre değişiyor kimi 4 gün kala öğreniyor kimi bir hafta geçmesine rağmen olmuyor kardeşim hamile olmasına rağmen idrar testinde çıkmadı kanda ciktiYaptıracağım ama sunu merak ediyorum idrar testleri gecikmeden 4,5 gün sonra kesin oluyormus cevapları diye okudum.
Bizim de 2 deneme var başarısız. Şimdi 3. dönemdeyiz.Biz daha yeniyiz 2 ay oldu ama ben gecmisimde yaşadığım bir hastalık yüzünden ister istemez panik oluyorum acaba hastalığın etkisi kalmış mi diye insan dusunuyor
Kimisinin adetine 1 hafta kala bile belli oluyor... En doğrusu kan testi yaptırman.Yaptıracağım ama sunu merak ediyorum idrar testleri gecikmeden 4,5 gün sonra kesin oluyormus cevapları diye okudum.
Ben önümüzdeki ay ovulasyon testini deniycem sen senedin miBizim de 2 deneme var başarısız. Şimdi 3. dönemdeyiz.
9-11 Mart gibi regl olmam gerek. Umarım olmam...
Çok doğru söylemiş herkeste aynı olmuyor beklemek gerekir tabi biz kadinlar o kadar sanırsınız ki hemen öğrenmek istiyoruz ben edete 3 gün kala test yaptım negatif ciktiBen bugun kan aldirirken hemşireye sordum. Bana şunları söyledi ;
Bazı kadınlarda gebelik olsa dahi hemen teşhis edilmiyor. Gebeliğin 3.ayinda farkedenler bile geliyor. Kimilerinde 1 gün gecikmede bile gorunurken kimilerinde aylar sonra görülüyor. Bu tamamen kişiye göre değişen bir şey. En iyisi 10 ile 15 gün geçince gelip kan testi yaptırmak. Belirtilere gelince kimileri daha ilk haftadan belirti yaşamaya başlarken kimileri 3 üncü aydan sonra yaşıyor kimileri hic belirti olmadan atlatiyor dedi.
Evet, şuan deniyorum. Dün ya da bugün yumurtlama günüm görünüyordu internetteki hesaplayıcılarla baktığımda.Ben önümüzdeki ay ovulasyon testini deniycem sen senedin mi
Ben bugun kan aldirirken hemşireye sordum. Bana şunları söyledi ;
Bazı kadınlarda gebelik olsa dahi hemen teşhis edilmiyor. Gebeliğin 3.ayinda farkedenler bile geliyor. Kimilerinde 1 gün gecikmede bile gorunurken kimilerinde aylar sonra görülüyor. Bu tamamen kişiye göre değişen bir şey. En iyisi 10 ile 15 gün geçince gelip kan testi yaptırmak. Belirtilere gelince kimileri daha ilk haftadan belirti yaşamaya başlarken kimileri 3 üncü aydan sonra yaşıyor kimileri hic belirti olmadan atlatiyor dedi.
Adetten kac gun sonra testi yapmaya basliyorsun canımEvet, şuan deniyorum. Dün ya da bugün yumurtlama günüm görünüyordu internetteki hesaplayıcılarla baktığımda.
Ama dünkü test yine olumlu değildi. Bugünkünü yapmadım daha.
Benimde adetim 12 gun gecikti test yaptim negatiff
Ben biter bitmez başladım test yapmaya. Ama hala tık yokAdetten kac gun sonra testi yapmaya basliyorsun canım
Inşallah olur sıkma canını ben telefona adet takvimi indirdim onu takip edeceğim adetten bir kaç gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bekleyelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.Ben biter bitmez başladım test yapmaya. Ama hala tık yok
Canm bende gecen ayda hamileligim 3 gn kala ogrenmstm . Kimyasal gebelk ile sonclandi rabbim insallah sana hayrlisiyla evlat nasip eder insallah hamielsindirdee[/QUOTE]QUOTE="Runya22, post: 45331528, member: 737380"]Arkadaşlar adetime 3 gun kaldi ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım kasik ağrısı mide bulantısı sirt ağrısı vb ama test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonra kan testi yaptım yanılma olabilir mi diye. yarın alacağım insallah onda cikar ne yazikki hamilelik belirtileri adetle hemen hemen ayni oluyor psikolojik olarak tek seye odaklaniyoruz ister istemez umutlaniyoruz olmayinca da husran...
Ama adetin bittikten sonraki günleri boş geçirmeyin derim. Belli olmaz o günlerde hamile kaldığını söyleyenler de duyuyoruz. Test yapmasan da ilişki olmalı bence.Inşallah olur sıkma canını ben telefona adet takvimi indirdim onu takip edeceğim adetten bir kaç gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bekleyelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.
Konu sahibi ne oldu acaba daha sonucu almadı mı ki :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?