Adetim gecikti ama test negatif

Yaptıracağım ama sunu merak ediyorum idrar testleri gecikmeden 4,5 gün sonra kesin oluyormus cevapları diye okudum.
Herkese göre değişiyor kimi 4 gün kala öğreniyor kimi bir hafta geçmesine rağmen olmuyor kardeşim hamile olmasına rağmen idrar testinde çıkmadı kanda cikti

Biz daha yeniyiz 2 ay oldu ama ben gecmisimde yaşadığım bir hastalık yüzünden ister istemez panik oluyorum acaba hastalığın etkisi kalmış mi diye insan dusunuyor
Bizim de 2 deneme var başarısız. Şimdi 3. dönemdeyiz.
9-11 Mart gibi regl olmam gerek. Umarım olmam...

Ben bugun kan aldirirken hemşireye sordum. Bana şunları söyledi ;
Bazı kadınlarda gebelik olsa dahi hemen teşhis edilmiyor. Gebeliğin 3.ayinda farkedenler bile geliyor. Kimilerinde 1 gün gecikmede bile gorunurken kimilerinde aylar sonra görülüyor. Bu tamamen kişiye göre değişen bir şey. En iyisi 10 ile 15 gün geçince gelip kan testi yaptırmak. Belirtilere gelince kimileri daha ilk haftadan belirti yaşamaya başlarken kimileri 3 üncü aydan sonra yaşıyor kimileri hic belirti olmadan atlatiyor dedi.

Çok doğru söylemiş herkeste aynı olmuyor beklemek gerekir tabi biz kadinlar o kadar sanırsınız ki hemen öğrenmek istiyoruz ben edete 3 gün kala test yaptım negatif cikti

Doğru, kişiden kişiye göre değişir tabi...
Senin test sonucun çıktı mı peki ?

Evet, şuan deniyorum. Dün ya da bugün yumurtlama günüm görünüyordu internetteki hesaplayıcılarla baktığımda.
Ama dünkü test yine olumlu değildi. Bugünkünü yapmadım daha.
Adetten kac gun sonra testi yapmaya basliyorsun canım

QUOTE="Runya22, post: 45331528, member: 737380"]Arkadaşlar adetime 3 gun kaldi ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım kasik ağrısı mide bulantısı sirt ağrısı vb ama test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonra kan testi yaptım yanılma olabilir mi diye. yarın alacağım insallah onda cikar ne yazikki hamilelik belirtileri adetle hemen hemen ayni oluyor psikolojik olarak tek seye odaklaniyoruz ister istemez umutlaniyoruz olmayinca da husran...[/QUOTE]
Canm bende gecen ayda hamileligim 3 gn kala ogrenmstm . Kimyasal gebelk ile sonclandi rabbim insallah sana hayrlisiyla evlat nasip eder insallah hamielsindirdee

Ben biter bitmez başladım test yapmaya. Ama hala tık yok
Inşallah olur sıkma canını ben telefona adet takvimi indirdim onu takip edeceğim adetten bir kaç gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bekleyelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.

Canm bende gecen ayda hamileligim 3 gn kala ogrenmstm . Kimyasal gebelk ile sonclandi rabbim insallah sana hayrlisiyla evlat nasip eder insallah hamielsindirdee[/QUOTE]
Benim test negatif çıktı kaldık mi yeni bahara allah herkesin gönlünde güzel baharlar actirsin

Inşallah olur sıkma canını ben telefona adet takvimi indirdim onu takip edeceğim adetten bir kaç gün sonra ovulasyon testine başlayacağım bekleyelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.
Ama adetin bittikten sonraki günleri boş geçirmeyin derim. Belli olmaz o günlerde hamile kaldığını söyleyenler de duyuyoruz. Test yapmasan da ilişki olmalı bence.

Sonucu aldım arkadaşlar. Maalesef sonuç negatif. Yine hüsraannnn Hayirlisi boyleymiş bi zamanı var belli ki. Psikolojik olduğunu bugün anladım. Olumsuz sonucu aldım arkasına adetim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…