Adetim gecikti ama test negatif

Arkadaşlar adetime 3 gun kaldi ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım kasik ağrısı mide bulantısı sirt ağrısı vb ama test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonra kan testi yaptım yanılma olabilir mi diye. yarın alacağım insallah onda cikar ne yazikki hamilelik belirtileri adetle hemen hemen ayni oluyor psikolojik olarak tek seye odaklaniyoruz ister istemez umutlaniyoruz olmayinca da husran...

Canim adetimin gecikmesinin 10.günü bugun. Ve hala evde yaptigim testler negatif cikiyor gecikmenin 3.gunu kanda baktirmistim negatifti. Hala beklemedeyim.. bu konu hakkinda cooook arastirma yaptim 10 gundur internetten ve 15-20 gunun sonunda gebeligini anca ogrenen cok insan var. Umudunu yitirme ben öyle yapiyorum Allahtan umit kesilmez. INSALLAH bizede nasip eder ❤

Arkadaslar şimdi kanda baktırmaya gidiyorum dua edin lütfen

Artik her durumuma acaba bu belirtimi diye yaklaşir oldum gözümün üstünde kaşim var acaba hamilemiyim diye düsündügüm olmuştur canim ama yok yok yok malesef hicbirinin sonu gebelik olmuyor bende umarim sizlerinki gebelikle sonuclanir guzel haberlerinizi bekliyorum

Ben de olmuştu bir sürü belirti, ama hamile değilmişim.
Sanırım kendimizi çok fazla dinliyoruz, normalde de olan şeyleri şimdi hamileliğe yoruyoruz.
Kan testi sonucunu aldın mı ? Umarım pozitiftir...

Ben de olmuştu bir sürü belirti, ama hamile değilmişim.
Sanırım kendimizi çok fazla dinliyoruz, normalde de olan şeyleri şimdi hamileliğe yoruyoruz.
Kan testi sonucunu aldın mı ? Umarım pozitiftir...
Malesef negatif cikti ama olsun bu ay degilse de gelecek ay olsun allahtan umut kesilmez ben inanıyorum olacak

Biz daha yeniyiz 2 ay oldu ama ben gecmisimde yaşadığım bir hastalık yüzünden ister istemez panik oluyorum acaba hastalığın etkisi kalmış mi diye insan dusunuyor

Kizlar stres yapmayalim . benim reglm 10 gün gecikti bugün test yaptim negatif cikti ..sinirlerim bozuldu .. Birkac gun bekliycem sonra kan testi yaptiricam...
Kızlar benim reglim 9 gün gecti 3 tanr idrar testi yaptım negatif sadece 9 gündür göğsüm ağrıyor sizce hamile olma itimalim

Kızlar reglim 9 gün gecikti 3 tane test yaptım 3 de negatif.sadece göğsümde ağrı var sizce hamilemiyim.

Kızlar reglim 9 gün gecikti 3 tane test yaptım 3 de negatif.sadece göğsümde ağrı var sizce hamilemiyim.
canım bence kan testi yaptir hamile isen zaten onda çıkar bazen adet başka nedenlerden de geçirebiliyor emin olmak için yaptir.

canım bence kan testi yaptir hamile isen zaten onda çıkar bazen adet başka nedenlerden de geçirebiliyor emin olmak için yaptir.

Yaptıracağım ama sunu merak ediyorum idrar testleri gecikmeden 4,5 gün sonra kesin oluyormus cevapları diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…