- 21 Şubat 2016
- 130
- 64
- 18
- 30
- Konu Sahibi sofistik33
-
Ben de olmuştu bir sürü belirti, ama hamile değilmişim.Arkadaşlar adetime 3 gun kaldi ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım kasik ağrısı mide bulantısı sirt ağrısı vb ama test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sonra kan testi yaptım yanılma olabilir mi diye. yarın alacağım insallah onda cikar ne yazikki hamilelik belirtileri adetle hemen hemen ayni oluyor psikolojik olarak tek seye odaklaniyoruz ister istemez umutlaniyoruz olmayinca da husran...
Dualarımız seninle. Allah gönlüne göre versin. Haber ver mutlaka.Arkadaslar şimdi kanda baktırmaya gidiyorum dua edin lütfen
Malesef negatif cikti ama olsun bu ay degilse de gelecek ay olsun allahtan umut kesilmez ben inanıyorum olacakBen de olmuştu bir sürü belirti, ama hamile değilmişim.
Sanırım kendimizi çok fazla dinliyoruz, normalde de olan şeyleri şimdi hamileliğe yoruyoruz.
Kan testi sonucunu aldın mı ? Umarım pozitiftir...
Kısmet...Malesef negatif cikti ama olsun bu ay degilse de gelecek ay olsun allahtan umut kesilmez ben inanıyorum olacak
Kızlar benim reglim 9 gün gecti 3 tanr idrar testi yaptım negatif sadece 9 gündür göğsüm ağrıyor sizce hamile olma itimalimKizlar stres yapmayalim . benim reglm 10 gün gecikti bugün test yaptim negatif cikti ..sinirlerim bozuldu .. Birkac gun bekliycem sonra kan testi yaptiricam...
Benimde adetim 12 gun gecikti test yaptim negatiff
canım bence kan testi yaptir hamile isen zaten onda çıkar bazen adet başka nedenlerden de geçirebiliyor emin olmak için yaptir.Kızlar reglim 9 gün gecikti 3 tane test yaptım 3 de negatif.sadece göğsümde ağrı var sizce hamilemiyim.
canım bence kan testi yaptir hamile isen zaten onda çıkar bazen adet başka nedenlerden de geçirebiliyor emin olmak için yaptir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?