adetim gecikti ama ...

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
Merhaba kizlar. 9 aylik evliyim bebek calismalarina basladik 2 aydir ama kafam biraz karisik yardim eder misiniz? Ben 24.martta adetoldum 30 martta bitti adetim.bugun ayin 19 u adet olmadim.bugun biraz is yaptim yoruldum baya baktim pembe sivi geldi adet oldum desem adetim oyle baslamiyo kahve akintiyla baslayip kana geciyor kafam karisti yardimci olur musunuz?

24martta olduysan, diger adetin icin 24 nisani beklemen gerekmiyor mu? ayin 19u ve olmadim demissin de, ondan sordum.. 20 gun aralikla mi oluyorsun? duzenini bilemiyorum tabi

Son düzenleme:
24martta olduysan, diger adetin icin 24 nisani beklemen gerekmiyor mu? ayin 19u ve olmadim demissin de, ondan sordum.. duzenini bilemiyorum tabi
Benimki ayni gunlere denk gelmiyor. Subat 26da.olmusum mart 4 te bitmis. 24 martta baslamis 30 martta bitmis.2 gun geriyo gidiyo.acele mi ettim sormakla bilemedim

adet döngünüz kaç günde bir. standart 28 gündürya. benşmki 28,29 mesela. buna göre 20 nisanda adetinizin ilk günü olmalı ama 26 günde bir oluyorsanız evet 1 gün gecikmiş.

20 gun arayla adet oluyorsam evet.adet oldum.ama pembe sivi gorunce suphelendim bi.yerlesme.doneminde.hafif oluyormus.boyle.kanama

20 gun arayla adet oluyorsam evet.adet oldum.ama pembe sivi gorunce suphelendim bi.yerlesme.doneminde.hafif oluyormus.boyle.kanama
şimdi şöyle döngü adetinizin ilk başladığı günden sonraki adetinizin ilk başladığı güne kadar olan süre olarak hesaplanıyor az önce verdiğiniz tarihlerden döngünüz 28 gün sanırım. dolayısıyla 20 nisan ilk adet gününüz olmalı. ama pembemsi kanama implantasyon kanaması olabilir evet. bu kanama genellikle adet döneminden 10 gün önce oluyor. ama adet döneminde yaşayanlarda varmış. biraz daha bekleyin yine adet olmazsanız bir test yapın bence.

şimdi şöyle döngü adetinizin ilk başladığı günden sonraki adetinizin ilk başladığı güne kadar olan süre olarak hesaplanıyor az önce verdiğiniz tarihlerden döngünüz 28 gün sanırım. dolayısıyla 20 nisan ilk adet gününüz olmalı. ama pembemsi kanama implantasyon kanaması olabilir evet. bu kanama genellikle adet döneminden 10 gün önce oluyor. ama adet döneminde yaşayanlarda varmış. biraz daha bekleyin yine adet olmazsanız bir test yapın bence.
Beklenti icinde olunca sabredemiyor Insan. O kanama adetten 10 gun once oluyor Demissiniz. Yani tam orta haftada. Ben adetimden bir hafta sonra yumurtlama doneminde yapsam yani 1 hafta Icinde oda gun asiri yapilsa 3 veya 4 gun denemis oluruz.cocuk bugunlerde.oldu oldu olmadi diger aya mi kaliyor.diger gunler hamile kalma sansi cok mu dusuk?

Beklenti icinde olunca sabredemiyor Insan. O kanama adetten 10 gun once oluyor Demissiniz. Yani tam orta haftada. Ben adetimden bir hafta sonra yumurtlama doneminde yapsam yani 1 hafta Icinde oda gun asiri yapilsa 3 veya 4 gun denemis oluruz.cocuk bugunlerde.oldu oldu olmadi diger aya mi kaliyor.diger gunler hamile kalma sansi cok mu dusuk?
beklentiniz heycanınız çok güzel inşallah hayırlısıyla olur:) tam soruyu anlayamadım ama şöyle açıklarım genel. şimdi diyelimki adet döngünüz 28 günde bir. bu demek oluyorki bu döngünün tam ortasında yani 28/2=14. günde yumurtlayacaksınız. yani adetinizin başladığı ilk günden sonraki 14. gün yumurtalama günü oluyor. ama tabi 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasıda olabilir. en doğurgan dönem bu civarlar. diğer günlerdede eğer düzenli yumurtlamıyorsanız ihtimal var tabi. yada belki çift yumurtluyorsunuzdur. bu yüzden hiç ihtimal yok denemez. ben jinekolog değilim ama kendi bildiğimi paylaştım

Onceki ay 20 sinde adet olduysan bu ayda 20sini beklemen gerekmez miydi ? Açık pembe kanama yerleşme kanaması olabilir şüphen varsa bir kan testine git olsun bitsin..

X