Adetim geçikti ama ?

Kızlar yine ben. Daha önce yazmıştım 12 Eylülde bir kaza gecirdim ,tomografi filan cekildim.(ağız ve cenemden yaralandım) Ardından tarihi net hatırlamamkla beraber 20 veya 23 eylul civarı adet gördüm. 1 Ekimde rahim agzındaki yaradan dolayı anestezi altında yakma işlemi yapıldı. Bu işlemden önce bir iki kere korunmasız birliktelik oldu :işsiz::sinirli:
Şimdi bugün farkediyorum ki benim adetim geçikti, ayrıca tedavimden dolayı (ağız cene) her hafta röntgen cekiliyorum çene bölgesinden .
Yara yakma işleminden sonra birliktelik olmadı yasak oldugundan dolayı. Bu durumda doktoruma mesaj attım, yaptığımız işlemin adetle bir alakası yok dedi.

Aranızda bu şekilde yaradan dolayı adeti geçen, veyahut sonunda hamile cıkan oldu mu acaba ?

Ve 21 ekım gecen cuma kontrole gıttıgımde, adet olduysamda anlamadım zaten lekelenmelerım vardı ama bı ara cogaldı sonra kesıldı dedım doktoruma, bakayım dedı. Yok hayır adet olmamıssın henuz dedı vajınal usg ıle. Vallahı cok korkuyorum ben
Ne yaptınız netleşti mi

Bence hamile olsan 1 aylık olurdu ve ultrasonda kese görünürdü. Umarım değilsindir diye geçti içimden. Ultrasonlar anesteziler falan sıkıntı

CuteMom CuteMom öncelikle gecmis olsun kaza yaptigini bilmiyordum Allah sifa versin. hamileysen eger bende adet gecikmesine kadar cektirdigin röntgenin bi zarari olacagini düsünmüyrum hayirlisi olsun hakkinda insallah.

Yapmadım kızlar yarınkı randevumu ıptal ettım dıs ıcın olanı.
Bugun yaparım sanıyorum ıcımden bır seste yapma dıyor ama kacamam bu durumdan karısık hallerdeyım

1 ağustos son adet tarihimmiş. 6 eylülde evde normal test yapmıştım. pozitif çıkmıştı. Tabi 2015. Şimdi 5,5 aylık kızım var. Referans olur belki diye yazdım. Yine söylüyorum bence hamile değilsin. Bence tabi

Back
X