Adetim gecikti geç döllenme olabilir mi

Bence erken gebelik testi alıp deneyin açıkcası bu testi ben yaklaşık 3,4 saat idrarımı tutup öyle yaptım ümidimi kaybetmiştim denedim ilk 40 saniyede çizgi hemen belirdi hatta bozuk mu acaba dedim bence bir evde test yapın tekrar
Erken gebelik testi derken normal eczaneden aldığımız hamilelik testleri değil mi arkadaşım ? Ondan almıştım zaten farklı bir
Test varsa eğer bilmiyorum

Ayy canim hayırlı olsun yaaa çizgi çok belirgin🥰🥰
Evet çok belirgin inşallah vardır ama bugün bir lekelenmem oldu adet kanaması dışı kahverengi ve açık pembe çok az geldi 1 saat içinde kesildi araştırdım ve burdan da okudum geç döllenme durumlarında yerleşme kanaması geç gelebiliyormuş ve adet gecikmesinin 16.gününde lekelenmesi olup gebelik olanda varmış kafam çok karıştı

Evet çok belirgin inşallah vardır ama bugün bir lekelenmem oldu adet kanaması dışı kahverengi ve açık pembe çok az geldi 1 saat içinde kesildi araştırdım ve burdan da okudum geç döllenme durumlarında yerleşme kanaması geç gelebiliyormuş ve adet gecikmesinin 16.gününde lekelenmesi olup gebelik olanda varmış kafam çok karıştı
Benim oğlumda adetime 1 hafta kakasını yerleşme kanaması olmuştu 2 gün surmustu ama çok çok az olmustu ve geçmişte sonrasını hiç bilmiyorum canim kan vermismiydin sen

Benim oğlumda adetime 1 hafta kakasını yerleşme kanaması olmuştu 2 gün surmustu ama çok çok az olmustu ve geçmişte sonrasını hiç bilmiyorum canim kan vermismiydin sen
Ben verdim iki çıktı doktor kontrol edelim dedi dün test yaptım bugün leke geldi ama adet kanaması gibi değildi anlık yani hemen bir leke geldi kesildi ve pas rengiydi biraz araştırdım burdan da okudum geç döllenme durumlarında adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması olabiliyormuş bugün tekrar test yapıcam

Back
X