- 5 Mayıs 2025
- 9
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Beyzanurrgul
Ayyy hemen kan verAdet gecikmemin 10.günü ve erken gebelik testi sonucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hemen kan verAdet gecikmemin 10.günü ve erken gebelik testi sonucu
Ayy canim hayırlı olsun yaaa çizgi çok belirginAdet gecikmemin 10.günü ve erken gebelik testi sonucu
Erken gebelik testi derken normal eczaneden aldığımız hamilelik testleri değil mi arkadaşım ? Ondan almıştım zaten farklı birBence erken gebelik testi alıp deneyin açıkcası bu testi ben yaklaşık 3,4 saat idrarımı tutup öyle yaptım ümidimi kaybetmiştim denedim ilk 40 saniyede çizgi hemen belirdi hatta bozuk mu acaba dedim bence bir evde test yapın tekrar
Mrb naptınız acaba son durum nedir ?Haberleşelim tabi. Umarım ikimizde güzel haberler alırız.
Evet çok belirgin inşallah vardır ama bugün bir lekelenmem oldu adet kanaması dışı kahverengi ve açık pembe çok az geldi 1 saat içinde kesildi araştırdım ve burdan da okudum geç döllenme durumlarında yerleşme kanaması geç gelebiliyormuş ve adet gecikmesinin 16.gününde lekelenmesi olup gebelik olanda varmış kafam çok karıştıAyy canim hayırlı olsun yaaa çizgi çok belirgin![]()
Benim oğlumda adetime 1 hafta kakasını yerleşme kanaması olmuştu 2 gün surmustu ama çok çok az olmustu ve geçmişte sonrasını hiç bilmiyorum canim kan vermismiydin senEvet çok belirgin inşallah vardır ama bugün bir lekelenmem oldu adet kanaması dışı kahverengi ve açık pembe çok az geldi 1 saat içinde kesildi araştırdım ve burdan da okudum geç döllenme durumlarında yerleşme kanaması geç gelebiliyormuş ve adet gecikmesinin 16.gününde lekelenmesi olup gebelik olanda varmış kafam çok karıştı
Ben verdim iki çıktı doktor kontrol edelim dedi dün test yaptım bugün leke geldi ama adet kanaması gibi değildi anlık yani hemen bir leke geldi kesildi ve pas rengiydi biraz araştırdım burdan da okudum geç döllenme durumlarında adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması olabiliyormuş bugün tekrar test yapıcamBenim oğlumda adetime 1 hafta kakasını yerleşme kanaması olmuştu 2 gün surmustu ama çok çok az olmustu ve geçmişte sonrasını hiç bilmiyorum canim kan vermismiydin sen
Kimyasal gebelikti düşük yaptım maalesefSonuç nedir acaba adetmi oldunuz kaç gün gecikmeyle oldu
Bence ümidi kesmeyinbenim adetim normalde düzensiz pcos um var hatta doktorum ilacı kesip yeni bir takviyeye başlamıştı yaklaşık 2 aydır onu kullanıyorum sat 6 nisan pazar günü evde test yaptım negatif çıktı aşırı moralim bozuldu şimdi test yapmaya da korkuyorum hala gebe olma ihtimalim var mı sizce regl olmadım hala ama kasık ağrısı göğüs ağrısı gibi bir belirtim de yok ne yapayım bilemedim cumaya kadar bekleyip kan mı versem
Hayrlısı olsun inşallah tez vakitde tekrr allahım nasip ederKimyasal gebelikti düşük yaptım maalesef