Kan ver netleşsin
Kan vermek şu an için en son düşüncem ailemden dolayı. Yaptığım testin tarihi doğru mu sizce? Yoksa birazcık daha bekleyip yeniden mi test yapmalıyım?Kan ver
Hayır yok endişelenme mevsimsel olabilir sorununKızlar varmı bişeeeyyyy
Sorun derken anlamadım.Hayır yok endişelenme mevsimsel olabilir sorunun
Evet olur şuan bende aynı durumdayım çünkü test yaptım negatif çıktı adetim üç gündür geçti bende korkuyorum ama testlerde çıkmıyorSorun derken anlamadım.
Mevsimsel böyle şeyler olabiliyor mu?
Aynı sıkıntı bendede var şuan testler negatif ama adetim yok üç gündürMerhabalar, adetim gecikti. Şubattan beri aslında düzenli oluyordum Şubat ayında da 10 gün gecikmişti. Şu anda 1 hafta gecikti.
Düzenli bir ilişkim var. Adetimin gecikmesinin 4. günü akşamı (eczaneden aldığım awox marka) gebelik testi yaptırmıştım, test negatif çıktı ondan sonra 3 gün geçti ve hala adet olmadım o yüzden, şüpheleniyorum.
Test negatif çıktı ama hala olmadığım için hala bir şüphe söz konusu. Yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler!
Hım öyle yani, ama benim adetime henüz 3 gün var yani geçmedi daha. O yüzden testler de böyle çıkınca bi ümitlendimEvet olur şuan bende aynı durumdayım çünkü test yaptım negatif çıktı adetim üç gündür geçti bende korkuyorum ama testlerde çıkmıyor
VarrKızlar varmı bişeeeyyyy
Testin birinde belli sadece. Çok silik.Kızlar varmı bişeeeyyyy
gebelik sanmıyorum. mevsimsel regl değişiklikleri olabiliyor. mesela her sonbahar veya ilkbahara girişte bende 10 gün gecikme olurdu. siz takvim takibi tutuyorsanız geçen seneki bu zamanlara bi bakın nasıl sizde de gecikme olmuş mu?Adetim yarın bir hafta gecikmiş oluyor adetimin gecikmesinin 4. Günü kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ondan öncede iki kere idrar testi yapmıştım negatifti ama hala adet olmadım sizce nedir nedeni ve tekrardan kan testi yaptırmama gerek var mıdır?
Maalesef geçen senenin takvimini tutmuyorum ama mevsimsel olabilir bilmiyorum bi doktora gideceğim umarım kötü bişey yokturgebelik sanmıyorum. mevsimsel regl değişiklikleri olabiliyor. mesela her sonbahar veya ilkbahara girişte bende 10 gün gecikme olurdu. siz takvim takibi tutuyorsanız geçen seneki bu zamanlara bi bakın nasıl sizde de gecikme olmuş mu?
Bazen stresten de oluyor canım kafanı biseye taltiysan falanMerhabalar, adetim gecikti. Şubattan beri aslında düzenli oluyordum Şubat ayında da 10 gün gecikmişti. Şu anda 1 hafta gecikti.
Düzenli bir ilişkim var. Adetimin gecikmesinin 4. günü akşamı (eczaneden aldığım awox marka) gebelik testi yaptırmıştım, test negatif çıktı ondan sonra 3 gün geçti ve hala adet olmadım o yüzden, şüpheleniyorum.
Test negatif çıktı ama hala olmadığım için hala bir şüphe söz konusu. Yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler!
Bende şaun aynı durumdayim ne yaptınız acabaMaalesef geçen senenin takvimini tutmuyorum ama mevsimsel olabilir bilmiyorum bi doktora gideceğim umarım kötü bişey yoktur
9. Günde regl oldum büyük ihtimalle stresten yada mevsimsel geciktiBende şaun aynı durumdayim ne yaptınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?