Adetim gecikti

Dilaraiso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
7
7
1
32
Merhabalar. Benim adetimm 9 gün gecikti. Goguslerimde hassasiyet var agri var ama hastalanmiyorum. Esimle birlokte olduktan sonra adet oldum hamile degilimdir diye dusunuyorum cunku adet oldum. Ama ikinci ayimda 9 gun gecikti. Hamilelik belirtileride yok. Sizce hamileyim yada baska bisey varmidir. Yardimci olun lutfen :(

Test yapıp hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz daha sonrada bi doktora gidersiniz hamilelik yoksada problem olup olmadığına bakılır

Test yapıp hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz daha sonrada bi doktora gidersiniz hamilelik yoksada problem olup olmadığına bakılır

Test yapicam ama hicbir hamilelik belirtiside yok. Bide esimle birlikte olduktan snra adetlendim de. Ama simdi adetim gelmiyo 9 gundur gelmemesi de normal degil

Adetten sonra ilişki olmadıysa zaten hamile değilsinizdir. Neden geciktiğini öğrenmek için doktora gitmeniz lazım.

Erken yumurtlamis olabilirsin yani adetten hemen once birlikte olduysan hamile kalma ihtimalin var

Back
X