Adetim geçti fakat test negatif

Bilemiyorum ki ilk beş dk sonra hafif çıktı gözle zor görülür bir şekilde sonrasında uyudum uyanınca daha da belirgin olduğunu gördüm var olan çizgi kurumuş olabilir mi acaba
İlk beş dakikada ciktiysa kurudukca belirginlesmis olabilir hamile olabilirsiniz emin olmak için yarın ilk idrarla tekrar yapın

İlk beş dakikada ciktiysa kurudukca belirginlesmis olabilir hamile olabilirsiniz emin olmak için yarın ilk idrarla tekrar yapın
Adet olacakmış gibi bir ağrı var karnımda umarım olmam
teşekkürler
Geç döllenme olma ihtimali varmı acaba?

Adet olacakmış gibi bir ağrı var karnımda umarım olmam
teşekkürler
Geç döllenme olma ihtimali varmı acaba?
Belirtiler adetle ayni hemen hemen benimde ağrılarim olmuştu geç döllenme olmaya bilir benim gecikmenin 6.gunu çıkmıştı gecikmeden bir hafta on gün sonra test yapın diyorlar

Belirtiler adetle ayni hemen hemen benimde ağrılarim olmuştu geç döllenme olmaya bilir benim gecikmenin 6.gunu çıkmıştı gecikmeden bir hafta on gün sonra test yapın diyorlar
İnşaallah yarın tekrar yapacağım umarım hamilelik vardır yapınca tekrar yazacağım buradan

Evet insan heyecan yapıyor sabırsız oluyor ama bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Evet insan heyecan yapıyor sabırsız oluyor ama bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
İnşaallah bugün tekrar yaptım gözle görünmeyecek bir çizgi çıktı emin olamıyorum adet ağrısı gibi ağrılar bazen oluyor bazen hiç olmuyor biraz daha bekleyip kan testi yaptıracağım 2 yıldır deniyoruz inşaallah bu sefer olmuştur

Selamlar kan testi verdiniz mi sonucunuzu merak ettim umarım gönlünüze göre olmuştur :)

Selamlar kan testi verdiniz mi sonucunuzu merak ettim umarım gönlünüze göre olmuştur :)
Maalesef henüz vermedim şuan 8 günlük bir gecikmem var fazlaca akıntım var arada bir de miğde bulantısı ama çok hafif sabah uyanınca Perşembe gününe kendi doktoruma randevu aldım bakalım o güne gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…