Adetim geçti fakat test negatif

Masall21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
25
2
1
31
Merhaba adetimden 3 gun once idrar testi yaptım negatif çıktı fakat şuan adetim 1 gün gecikmeli normal de gecikme yaşamazdim böle durumla karsilasanlar varmi hamile olup idrar testi negatif olan veya psikolojik bi durummu bu içim içimi yedi

Benim adet gecikmesiinin 6.günü çıkmıştı ondan önce yaptıklarım negatifti

Daha 1 gün gecikmiş biraz bekle cnm çıkar inşallah

Bakalım 1 kızim var 22 aylık onda hiç böle stres yapmadım kendiliginden oldu adetim gecikmistibtest yaptım pozitifti

Merhaba bende benzer bir durum yaşıyorum 2 günlük gecikmem var adete 5 gün kala erken testi yaptım çıkmadı bugün gecikmenin 2. Günü sabah test yaptım hemen çıkmadı ama sonradan silik çıktı belirtiler de olunca şüphem arttı testi de atıyorum bakarmisiniz acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim

İlk 10 dakikada çıkan çizgi geçerli 10 dakikadan geç ciktiysa geçersiz koruma çizgisi olabilir

İlk 10 dakikada çıkan çizgi geçerli 10 dakikadan geç ciktiysa geçersiz koruma çizgisi olabiliilk
Bilemiyorum ki ilk beş dk sonra hafif çıktı gözle zor görülür bir şekilde sonrasında uyudum uyanınca daha da belirgin olduğunu gördüm var olan çizgi kurumuş olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…