Merhaba test aşamasında ilk beş dk önemlidir sonrası zaten geçersiz sayılıyor bildgm kadarıyla bende yeni üye oldum yaklaşık sekiz aylık evliyim hiç korunmadik ama olmadı henüz rahim fiilmi çektirmeyi düşünüyorm bende. Sitres çok kötü etkliyor aslında bende çok sitres oluyorm bugün adet günüm gelen giden yok ama baya kasık ağrısı çekiyorum hakkımızda hayırlısı ama en kesin çözüm kan tessti benceMerhabalar.5 aylık evliyim bizde çocuk istiyoruz.acikcasi ilk kez yazıyorum.stresten kafayı yemek üzereyim.hem benimle aynı sorunu yaşayan bebek sahibi olmak isteyen yeni arkadaslarla tanisirim diye hemde birlikte süreci takip edip dertleşmek için konuyu açtım.grcen ay 16 oldum bu ay 14 olmam lazim.iki gün geçti adetim.cuma günü test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı.bu sabah işe negatif yani saatler sonra bile silik çizgi çıkmadı.acaba hala beklemelimiyim.hala hamile olma ihtimalim varmı.yarin kan versemmi diyorum.siz ne dersiniz
Merhaba asmina memnun oldum.test süresi hakkında herkes başka birsry söylüyor.kimisine göre ilk 30 dakika bile geçerli.hatta o gün bir arkadasimla görüştüm.benim ilk hamileligimde silik test saatler sonra ortaya çıktı dedi ve o ay hamileydi.inadinnakli çok karışıyor.bendede bu ay tüm belirtiler vardı.kesin hamileyim diyordum ama iki gün gecikme ve negatif teste rağmen acaba kan testi versemmi diyorum.okadar değişik yorumlar gordumki.adetinin üstünden 15.20 gün geçmiş ne kan ne idrarda pozitif görmüş ama hamileyim diyor.simdi gelde çok işin icindenMerhaba test aşamasında ilk beş dk önemlidir sonrası zaten geçersiz sayılıyor bildgm kadarıyla bende yeni üye oldum yaklaşık sekiz aylık evliyim hiç korunmadik ama olmadı henüz rahim fiilmi çektirmeyi düşünüyorm bende. Sitres çok kötü etkliyor aslında bende çok sitres oluyorm bugün adet günüm gelen giden yok ama baya kasık ağrısı çekiyorum hakkımızda hayırlısı ama en kesin çözüm kan tessti bence
Evet banada buara çok denk geliyor okuyorum burdan mesela adet günü adet beklerken hamile olduğunu ogreniyolar yada idrar da çıkmamış kanda çıkan oluyor insanın kafası çok karışıyor ve acaba demeden de gecemiyosun yumurtlama takibi yapiyormusun geç döllenme olanların geç belli olabiliyor musMerhaba asmina memnun oldum.test süresi hakkında herkes başka birsry söylüyor.kimisine göre ilk 30 dakika bile geçerli.hatta o gün bir arkadasimla görüştüm.benim ilk hamileligimde silik test saatler sonra ortaya çıktı dedi ve o ay hamileydi.inadinnakli çok karışıyor.bendede bu ay tüm belirtiler vardı.kesin hamileyim diyordum ama iki gün gecikme ve negatif teste rağmen acaba kan testi versemmi diyorum.okadar değişik yorumlar gordumki.adetinin üstünden 15.20 gün geçmiş ne kan ne idrarda pozitif görmüş ama hamileyim diyor.simdi gelde çok işin icinden
Evet ama ben anlıyorum yumurtladigim tarihi çok sancım ve şeffaf akıntım oluyor yoğun şekilde.ilk ay doktor ile takip etmistik üç ay bu zamanda olacak yumurtlaman öncesi ve sonrasını değerlendir dedi.aslinda bir sorun yok yaşım 40 bir yada iki yumurtam oluyor.doktor kendiliginden olur dedi ama olmazsada tüp bebek yapalım dedi.bendr şimdi adetini bekliyorum tüp bebege başlamak için.uc ay denedik ama beni çok yordu.migren hastasıyım ve migren ataklarinda ya varsa diye ilaç alamiyorum.aonra pat adet oluyorum boşu boşuna ağrı çekmiş oluyorum .o yüzden daha uğraşmak istemiyorum.bian önce Allah nasip ederse tüp bebek yapmak istiyorumEvet banada buara çok denk geliyor okuyorum burdan mesela adet günü adet beklerken hamile olduğunu ogreniyolar yada idrar da çıkmamış kanda çıkan oluyor insanın kafası çok karışıyor ve acaba demeden de gecemiyosun yumurtlama takibi yapiyormusun geç döllenme olanların geç belli olabiliyor mus
Bence biz çok kafaya takiyorz yani olmaması için hicbi neden yok halbuki çok istedgmz için olmuyor diye düşünüyorum kafadan bı atsak kendiliğinden gelicekte iste yapamiyorz hakkımızda hayırlısıEvet ama ben anlıyorum yumurtladigim tarihi çok sancım ve şeffaf akıntım oluyor yoğun şekilde.ilk ay doktor ile takip etmistik üç ay bu zamanda olacak yumurtlaman öncesi ve sonrasını değerlendir dedi.aslinda bir sorun yok yaşım 40 bir yada iki yumurtam oluyor.doktor kendiliginden olur dedi ama olmazsada tüp bebek yapalım dedi.bendr şimdi adetini bekliyorum tüp bebege başlamak için.uc ay denedik ama beni çok yordu.migren hastasıyım ve migren ataklarinda ya varsa diye ilaç alamiyorum.aonra pat adet oluyorum boşu boşuna ağrı çekmiş oluyorum .o yüzden daha uğraşmak istemiyorum.bian önce Allah nasip ederse tüp bebek yapmak istiyorum
O zaten en büyük sebep.bu arada rahim filmi çektirip peşinden hamile kalani çok gördüm.iyi birseymis bı film.sende temkinli ol istersenBence biz çok kafaya takiyorz yani olmaması için hicbi neden yok halbuki çok istedgmz için olmuyor diye düşünüyorum kafadan bı atsak kendiliğinden gelicekte iste yapamiyorz hakkımızda hayırlısı
Evet canım bende çok duydum bu ayda olmasa kesin cektriricem yani:) her ay okdr belirti ariyormki kendimde ama sonuç hüsran walla sıkıldım artık:)O zaten en büyük sebep.bu arada rahim filmi çektirip peşinden hamile kalani çok gördüm.iyi birseymis bı film.sende temkinli ol istersensuprizz gelebilir hadi inşallah ya.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Senin adetin gectimi yada ne kadar varEvet canım bende çok duydum bu ayda olmasa kesin cektriricem yani:) her ay okdr belirti ariyormki kendimde ama sonuç hüsran walla sıkıldım artık:)
Walla normal şartlarda bugün olmam lazimdi ama hala tık yokSenin adetin gectimi yada ne kadar var
Bugün demişsin zaten cnm pardon çok özür.bekleyelim o halde illaki birkaç güne kendini belli edicektir.ama sanırım ben çok dayanamam gibi geliyor.kan. Testi veririm en azından biliirm emin olurumSenin adetin gectimi yada ne kadar var
Walla dün gaza gelip bı test yaptım ama tabiki herzman ki gibi negatifBugün demişsin zaten cnm pardon çok özür.bekleyelim o halde illaki birkaç güne kendini belli edicektir.ama sanırım ben çok dayanamam gibi geliyor.kan. Testi veririm en azından biliirm emin olurum
Ama bugunmus regl adetin 4.5 günü sonuç alanlar var.belki çok yenidir.hem gebelik ile adet sancısı çok belli oluyormuş.benim göğüs etrafimin rengi bile değişti.ucu çatladı.bel Kasım sırt ağrısı aşırı gaz herşey var ya acaba psikolojikmi diyorum ama insan isteyerek nasıl gaz oluşturabilir vücudundaWalla dün gaza gelip bı test yaptım ama tabiki herzman ki gibi negatifdaha yapmam artık zaten dediğin gibi bikac güne belli olur hoş olucagindan ümitli deglm ama çünkü regl sancısı gibi yokluyor beni
Walla benimde göğüs hassasiyetim var şuan ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bunlar regl döneminde de olduğu için hiç belirtiyor yoramiyorum bu arada o gaz bende de varAma bugunmus regl adetin 4.5 günü sonuç alanlar var.belki çok yenidir.hem gebelik ile adet sancısı çok belli oluyormuş.benim göğüs etrafimin rengi bile değişti.ucu çatladı.bel Kasım sırt ağrısı aşırı gaz herşey var ya acaba psikolojikmi diyorum ama insan isteyerek nasıl gaz oluşturabilir vücudunda
Evet düzensizliklerim vardı ama famerami pamerami ne verdi hoca bana 3 aydır düzene girdi.ama hep iki gün öne gelirdi.bi ara erken menopozdan şüphesi vardı ama doktor menopoza giriyor olsan bile en erken 5 sen var dedi.o ihtimaldir kalmadimama bu ayki gecikme stresten oldu kesinlikle.ama stresi çok kötü adet olmaya razıyım en azından tüp bebek tedavisine başlarım böyle olcakmiyim olmicakmiyim tedirginligini yasammais olurumWalla benimde göğüs hassasiyetim var şuan ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bunlar regl döneminde de olduğu için hiç belirtiyor yoramiyorum bu arada o gaz bende de varki benim regl asla gecikmez erken olurum geç olmam millete bakıyordum iste üç gün geciktm beş gün geciktim. Yani test yapmaya imkan bile vermiyorduki senin gecikmelerin oluyormuydu hic
Birde şu insanlarin sormasi yokmuWalla doktorada gittim 36 yaşındayım bende hani gorunurde bı sorun yok hormon vs tahliller herşey normal eşim acele ediyosun diyorda bakıyorum millet pat pat hamile kalıyor çalışıyordum işten çıktım herkesde bı düşünce hamilemisin filanhay diyorum başınıza taş düşsün
İşte herşey sitres kaynaklı biliyorsun deme çok insan gördüm vazgeçtikleri an bı bakiyolar hamile kalmışlar şu sitresi yenebilsek hersey kendiliğinden olucakta isteEvet düzensizliklerim vardı ama famerami pamerami ne verdi hoca bana 3 aydır düzene girdi.ama hep iki gün öne gelirdi.bi ara erken menopozdan şüphesi vardı ama doktor menopoza giriyor olsan bile en erken 5 sen var dedi.o ihtimaldir kalmadimama bu ayki gecikme stresten oldu kesinlikle.ama stresi çok kötü adet olmaya razıyım en azından tüp bebek tedavisine başlarım böyle olcakmiyim olmicakmiyim tedirginligini yasammais olurum
Merhaba aynı durumdayız walla ben bu hafta üç beş test rahat yapmisimdirKızlar bende aynı durumdayım. Bugün gecikmenin ikinci günü test manyağı oldum ama hep negatif çıkıyor. Regl olacakmışım gibi bir ağrı.
Ovulasyon testleri bir kaç gündür baya kırmızı çıkıyor onlar kafamı karıştırdı burda ovulasyonla gebelik öğrenen de bir çok kişi gördüm. Bende bekliyorum inşallah bebişler bizimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?