Haydi bakalım 3 kişi olduk birbirimize yakınız.gelismeler ne olacak haberdar olalım lütfen.isin aksi tarafı yumurtlamadan beri hiç kasık ağrım akıntım hiç durmadı.adete yakın ağrı falanda kalmadı.olucakmiyim bilmiyorum ama hala şeffaf akıntım devam ediyorKızlar bende aynı durumdayım. Bugün gecikmenin ikinci günü test manyağı oldum ama hep negatif çıkıyor. Regl olacakmışım gibi bir ağrı.
Ovulasyon testleri bir kaç gündür baya kırmızı çıkıyor onlar kafamı karıştırdı burda ovulasyonla gebelik öğrenen de bir çok kişi gördüm. Bende bekliyorum inşallah bebişler bizimledir
Walla sözde bı seneden önce istemiyordum ama tutusuyorm yani o derece ,Birde şu insanlarin sormasi yokmuyaşın daha küçük senin illaki olur bir problem yoksa canım.bence hamileliği hiç dusunemmek lazım.gebe kalıcak diye ilişki yasamak lazım.ama nerdeeeee ben sağım solum herşey bebek oldu
Keski bı kanda baktrisaydin testler herkesde erken belli olmuyormusHaydi bakalım 3 kişi olduk birbirimize yakınız.gelismeler ne olacak haberdar olalım lütfen.isin aksi tarafı yumurtlamadan beri hiç kasık ağrım akıntım hiç durmadı.adete yakın ağrı falanda kalmadı.olucakmiyim bilmiyorum ama hala şeffaf akıntım devam ediyor
Kız ben iki tane yaptım evde kalmadı yarın stok acicamMerhaba aynı durumdayız walla ben bu hafta üç beş test rahat yapmisimdir
Bikac gün daha geçsin Çarşamba gününe kadar dayanabilir sen öğün yaptircamKeski bı kanda baktrisaydin testler herkesde erken belli olmuyormus
Walla burası insanın gerçekten çok kafasını karıştırırBeklemek çok zor. Psikolojik olarak çok zor. Bir de burda çok farklı gebelikler geçirenleri duydukça insan iyice stres yapıyor. Yani gecikmenin 7. Günü bile test yapıp negatif görüp hamile olanlar, kan testi negatif görüp hamile olanlar, iyi kötü çoğunuda okuyup baktığımız için iyice allak bullak oluyoruz.
Walla ben bidaha almam diyordum ama dayanamiyormki erken gebelik testleri olmuş yüz TLKız ben iki tane yaptım evde kalmadı yarın stok acicambence garati kan dicem ama adeti gecmesine ragemn kanda da hemen belli olmayanları da gördüm.
Evet valla çok ilginçWalla burası insanın gerçekten çok kafasını karıştırırbiri yazmış kanda ve idrarda belli çıkmamış de gidince ultrasonda görünmüş çok ilgnc
Ay evet bende trendyoldan bir sürü stok yaptım. Eczaneler kaç katına satıyorWalla ben bidaha almam diyordum ama dayanamiyormki erken gebelik testleri olmuş yüz TLgeçen trendyoldan almistm ora daha hesaplı eczanelerde uçmuş fiyatlar
Valla ben buna hiç girmedim.o yüzden pek anlamıyorum bu nedenleMesela benim 12-13-14 ocak ve bugün ki ovulasyon testlerim aşağıdan yukarı. 13 ocakta yumurtlama gözüküyor ama normalde o gün regl olmam gerekiyordu. Ve adetleri aşırı aşırı düzenli biriyimdir. Bir sürü test yaptım hepsi negatif. Artık eşimden utandığımdan ona söylemeden test yapıyorum
Eki Görüntüle 3191920
Ee burası iyiymiş ben geçen iki kaset birde erken gebelik testine 80 TL verdim.hayirlisi ile sağlıklı çocuk sahibi olayım şunları eve ugratmicamWalla ben bidaha almam diyordum ama dayanamiyormki erken gebelik testleri olmuş yüz TLgeçen trendyoldan almistm ora daha hesaplı eczanelerde uçmuş fiyatlar
Bende ovulasyon testi denedim iki ay gayet iyi yumurtlamada yakalıyorum ama yok arkadaş gene olmuyorMesela benim 12-13-14 ocak ve bugün ki ovulasyon testlerim aşağıdan yukarı. 13 ocakta yumurtlama gözüküyor ama normalde o gün regl olmam gerekiyordu. Ve adetleri aşırı aşırı düzenli biriyimdir. Bir sürü test yaptım hepsi negatif. Artık eşimden utandığımdan ona söylemeden test yapıyorum
Eki Görüntüle 3191920
Zam gelmiş productor olanı aldm walla yüz TL içim gitti boş çıkıncaEe burası iyiymiş ben geçen iki kaset birde erken gebelik testine 80 TL verdim.hayirlisi ile sağlıklı çocuk sahibi olayım şunları eve ugratmicamokadar bıktım yani
İşte o gün aşırı ilişkide sperm kalitesine dusuyor en uygun olanı zaten üç günde birmis spermler vücut ya üç gün yaşıyormuşValla ben buna hiç girmedim.o yüzden pek anlamıyorum bu nedenlebirde bu olaya girersem stresim tavan yapar.agridan akıntıdan yola cikarak yumurtlamami anlıyorum.yada hesap kitap yapmadan gün aşırı ilişkiye girmek
Peki bunu adete kaç gün kala yapıyorsunuz.ilk kez yapmıştım ama 6 gün kala olduğu için negatif verdi tabi.Zam gelmiş productor olanı aldm walla yüz TL içim gitti boş çıkınca
Valla 3 günü ilk kez duydum doktorumda gün aşırı demişti.hatta ben 5 gün yaşıyor diye duydumİşte o gün aşırı ilişkide sperm kalitesine dusuyor en uygun olanı zaten üç günde birmis spermler vücut ya üç gün yaşıyormuş
Birde en iyi garanti kaset tipi test hangi markaymis buda çok önemliymiş mis mis misValla 3 günü ilk kez duydum doktorumda gün aşırı demişti.hatta ben 5 gün yaşıyor diye duydum
Yaw nebilm herkes bişey diyor anlamadım gitti kime inanicagimizi şaşırdıkValla 3 günü ilk kez duydum doktorumda gün aşırı demişti.hatta ben 5 gün yaşıyor diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?