Ben kaset tipi kullanıyorum ama bundan da çok kullanan var bu ayda kullandm 12 gün pik oldu yakaladimBirde en iyi garanti kaset tipi test hangi markaymis buda çok önemliymiş mis mis misherkes birşey soyluyo
Bu karışık geldi bana ben adetten itibaren 16.17 günler yumurtlama donemimmis.doktor öyle hesaplamisti.sonraki aylar takip ettim o günlerde çok sancım ve akıntım çok oluyor.onun 4.5 gün öncesi ve sonrası adet olana kadar değerlendiriyorum.aman aslında boş isler gibi geliyor bana.nasipte varsa Allah verirse olacak.artik yapacak birşey kalmadı ben psikolojik olarak yoruldum.adet olayim hemen tedaviye baslicam.insallah ozaman olurBen kaset tipi kullanıyorum ama bundan da çok kullanan var bu ayda kullandm 12 gün pik oldu yakaladimiste yumurtlama gününden 14 u çıkarıyorsun herzman yumurtlma olunca 14 gün sonra regl basliyor
Bu karışık geldi bana ben adetten itibaren 16.17 günler yumurtlama donemimmis.doktor öyle hesaplamisti.sonraki aylar takip ettim o günlerde çok sancım ve akıntım çok oluyor.onun 4.5 gün öncesi ve sonrası adet olana kadar değerlendiriyorum.aman aslında boş isler gibi geliyor bana.nasipte varsa Allah verirse olacak.artik yapacak birşey kalmadı ben psikolojik olarak yoruldum.adet olayim hemen tedaviye baslicam.insallah oza
Çevremden kimden duysam deneyip istediğimiz zama değil sakınca hamile kaldık diyorlarBende ovulasyon testi denedim iki ay gayet iyi yumurtlamada yakalıyorum ama yok arkadaş gene olmuyor
Kız yok çocuk olsun keşkeYumurtlama herkesde farklı oluyor zaten adet dongun uzunsa 16 17 günler normal ben 24 25 günde bir adet öluyorm. Dediğin gibi ya herşey nasip bekleyip gorucez sen adet olmak istiyorsun ben istemiyorm böyle bı kısır döngü içerisindeyiz
Evet kervana bende katılayım adetim 2 hafta geçti 8 gün önce test kan testi negatif rahim kalınlığı 11.8 hala kırmızı yemedim
Kız ne sabretmesi hergün test yapıyorum adetin geçtiği 5. Gün kan negatif o günden itibaren 8 gün daha geçti hala tık yokHoşgeldin.benim iki gün neki iki hafta gecicenler var diyosun valla iyi sabretmissin ben delircem artık
Tüp bebek baya maliyetli galiba dimi öyle biliyorumKız yok çocuk olsun keşkeeğer yoksa çocuk boşuna adet gecikmesin tedaviye baslim istiyorum bedavadan çocuk sahibi olmak varken kim para verip çocuk sahibi olmak isterki
Hoşgeldiniz aslında kan testi kesin sonuç veriri neden kendinizi yipratiyosunkiKız ne sabretmesi hergün test yapıyorum adetin geçtiği 5. Gün kan negatif o günden itibaren 8 gün daha geçti hala tık yok
Bilmiyorum artık bıktım kan testinden de oğlumu ilk evde kaset testten öğrendim o yüzden az daha bekliyim diyorum ama daha bu sabah test yaptımHoşgeldiniz aslında kan testi kesin sonuç veriri neden kendinizi yipratiyosunki
Benim ilk gebeliğimde bu şekilde olmuştu şimdi de 21 gün gecikmem var ama yüne testlerde bişey çıkmıyor bir sonra ki adet tarihimi bekliyorumEvet valla çok ilginç
İnsan onları gördükçe kendinde de her şeyi buluyor
Test yapmak biyerde sonra alışkanlık oluyor bende öyleyim ama hiç okdr gecikme yaşamadımBilmiyorum artık bıktım kan testinden de oğlumu ilk evde kaset testten öğrendim o yüzden az daha bekliyim diyorum ama daha bu sabah test yaptım
Çok önceden yaşamıştım ama şimdilerde yani son 3 4 senedir filan düzenliydi hani en geç 33 34 güne mutlaka olurdum aslında sabah yaptığım teste silik çizgi var ama umursamıyorjmTest yapmak biyerde sonra alışkanlık oluyor bende öyleyim ama hiç okdr gecikme yaşamadımdaha önceki dongulerinizde böyle geçikmeler yasadinizmi
Kız silik çizgi varsa kesinlikle hamilesin yaÇok önceden yaşamıştım ama şimdilerde yani son 3 4 senedir filan düzenliydi hani en geç 33 34 güne mutlaka olurdum aslında sabah yaptığım teste silik çizgi var ama umursamıyorjm
İnanmıyorum diyorum gözlerim bana yalan söylüyorKız silik çizgi varsa kesinlikle hamilesin ya
Cokmu silik yani sadece senmi gorebiliyorsn acabaİnanmıyorum diyorum gözlerim bana yalan söylüyor
KoyayımCokmu silik yani sadece senmi gorebiliyorsn acabatestim fotosu varsa köy yorumlayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?