Akıntı gebelik belirtisi evet ama göğüs ucunun koyulaşması için daha erken. Kan testi vermeniz daha iyi olacaktırKızlar merhaba…
Olmam gereken regli gününden 4 gün geçti. Hatta geçen ay 26. Gün regl olmuştum. Ondan önceki ay 31. Gün regli olmuştum. Evlendiğimden beri adetim tam düzenli değil. Ancak bu ay akıntım çok ve göğüslerimin ucu çok koyulaştı , bunun dışında bir belirti yok. Bir de göğüslerim şiş değil ama çok hassas. 4 gün önce kaset test yaptım. Negatif çıktı. 3 aydır çocuk istiyoruz. Bir kaç gün daha bekleyeceğim sanırım. Heveslenmek istemiyorum. Sizce?
Canım testini atsana buraya, daha yardımcı olabilir tecrübelilerÖncelikle cevap verdiğin çok çok teşekkür ederiminsan gerçekten ihtiyaç duyuyor deneyimli insanların bilgisine yardımına. Comfort markasının testini kullanmıştım. Bilmiyorum nasıl ama hayalet bir çizgi vardı. Beli belirsiz kendinden mi onu da bilmiyorum.
Canım testini atsana buraya, daha yardımcı olabilir tecrübeliler
Ne durumdasınız bende düzenlidir reglim ama 3 gun geckti ilk kez. 4 test yaptım dunden beri ve silik çizgi hep. Kimyasal gebelık yaşadm geçen sene 1 defa. 1 bck yıldır deniyorm olmuyor. Yıne kımyasal olacak dıye ödüm kopuyorGebe olmayabilirim de, ama neden göğüslerim gözle görülür ve rahatsız edici derecede koyulaştı ona anlam veremedim o beni daha çok şüpheye düşürdü aslında.
8. Güne girdim hala regl olmadım . Ama bende hiç silik çıkmadı. 4 gün üst üste yaptım testNe durumdasınız bende düzenlidir reglim ama 3 gun geckti ilk kez. 4 test yaptım dunden beri ve silik çizgi hep. Kimyasal gebelık yaşadm geçen sene 1 defa. 1 bck yıldır deniyorm olmuyor. Yıne kımyasal olacak dıye ödüm kopuyor
İnş. Sizde bir hormonlarınıza vs baktırın eğer baktırmadıysanız inş güzel haberler alırız… geç döllenmedir vs diye umutla bir bekleyiş. Hakkımızda hayırlısı.8. Güne girdim hala regl olmadım . Ama bende hiç silik çıkmadı. 4 gün üst üste yaptım test. Allah bir daha yaşatmasın . Sağlıklı bir bebeğiniz olur inş. Beklemek çok zor gerçekten. Ama silik çizgi umut var demek.
Amin hayırlısı olsun inşAlllah. Sizin gebe olma ihtimaliniz daha yüksek ama. Öyle hissettim. Belirtileriniz neler?İnş. Sizde bir hormonlarınıza vs baktırın eğer baktırmadıysanız inş güzel haberler alırız… geç döllenmedir vs diye umutla bir bekleyiş. Hakkımızda hayırlısı.
27 şubattan itibaren adet olacakmış gibi ağrılar hisler başladı. Her an yarın olcam heralde diyordum. Normalde de günü gününe olurum ve bu agrılar ise reglimden 1 gün önce başlar veya reglimle beraber başlar. Çok erken geldi bu his. 6 martta 2 3 damla (pembe) sulu kan gelmiş iç çmşrıma. 7 mart adet günümdü. O sulu kanı da görünce heralde başlıcak dıyıp yatarken ped taktım. Sabah baktım yine o pede 2 3 damla pembe akıntı gelmiş. Akşam günlük ince pedlerden taktım ona da öyle yine 2 damla pembelik. Neyse 9 martta tamamen bitti bu pembelikler. 7 mart adet gunumde ama sabah kalktıgımda memeler aşırı ağrıyordu şişmişti patlıycak gibi hissediyordm cok hassaslaştılar hala öyleler. Dha öncesinde memede hiçbi ağrı sızı belirti yoktu.Amin hayırlısı olsun inşAlllah. Sizin gebe olma ihtimaliniz daha yüksek ama. Öyle hissettim. Belirtileriniz neler?
Hayır neden kaybedesiniz. Bence yarın dr a gidin. Vücudunuz gebeyim diye bağırıyor. Tabi Ümit vermiş gibi olmasın yine de ama olumlu düşünün. En hayırlı olan olsun inş. Güzel haber alacaksınız inş. Benim de 1,2 saattir kasıklarımda ufak ufak sancılar var. Ve göğüs uclarım çok acıyor. Adet olacağım sanırım. Artık 8. Güne girdim gebeysem geç döllenme muhtemelen. Bende kararsız kaldım beklemelimiyim yarın kan mı vermeliyim bilemiyorum. Hafta sonuna bırakmak ta istemiyorum. Ama adet olma ihtimalim de var şuan ki belirtilere göre. Siz de muhtemelen yerleşme kanaması olmuş . Ben de o da olmadı.27 şubattan itibaren adet olacakmış gibi ağrılar hisler başladı. Her an yarın olcam heralde diyordum. Normalde de günü gününe olurum ve bu agrılar ise reglimden 1 gün önce başlar veya reglimle beraber başlar. Çok erken geldi bu his. 6 martta 2 3 damla (pembe) sulu kan gelmiş iç çmşrıma. 7 mart adet günümdü. O sulu kanı da görünce heralde başlıcak dıyıp yatarken ped taktım. Sabah baktım yine o pede 2 3 damla pembe akıntı gelmiş. Akşam günlük ince pedlerden taktım ona da öyle yine 2 damla pembelik. Neyse 9 martta tamamen bitti bu pembelikler. 7 mart adet gunumde ama sabah kalktıgımda memeler aşırı ağrıyordu şişmişti patlıycak gibi hissediyordm cok hassaslaştılar hala öyleler. Dha öncesinde memede hiçbi ağrı sızı belirti yoktu.
Bu arada ben ilk hamileliğimde (kimyasal olan) reglimden 10 gun önce meme hassasiyeti başlamıştı dokunamıyordm filan öylr suphelenip cok erken test yapıp ogrenmıstmx o yuzden şey sandım her hamilelikte meme ağrısı önden gelir. Ama bu kez taa regl gününe kdr olmadI bu yuzden de hiç süphelenmemiştm. Bn demin 5. Testi yaptım kaliteli bir markadan aldm bu kez yine silik cktı. Tamam bişey var suan buna inandım. Ama kaybediyor olabilirmiyim geçen seferki gibi diye korkuya kapıldm. İnsan düşündkçe deliriyor ya…
İlk gebeliğimde olmamıştı yerleşme kanaması. Her seferınde baska bısıy oluyor herkesın belirtileri bir olmuyor bu şeklde düşünmeyn bence. İçinz rahat etmesı ıcın gidin sabah saglık ocagnda bi kan verin derim ben. Bende öyle yapıcam dr a gitmicem aile hekimime gidip beta hcg baktırıcam o kdr. Sonuc olumlu cıkarsa o zaman de düşünürüz.Hayır neden kaybedesiniz. Bence yarın dr a gidin. Vücudunuz gebeyim diye bağırıyor. Tabi Ümit vermiş gibi olmasın yine de ama olumlu düşünün. En hayırlı olan olsun inş. Güzel haber alacaksınız inş. Benim de 1,2 saattir kasıklarımda ufak ufak sancılar var. Ve göğüs uclarım çok acıyor. Adet olacağım sanırım. Artık 8. Güne girdim gebeysem geç döllenme muhtemelen. Bende kararsız kaldım beklemelimiyim yarın kan mı vermeliyim bilemiyorum. Hafta sonuna bırakmak ta istemiyorum. Ama adet olma ihtimalim de var şuan ki belirtilere göre. Siz de muhtemelen yerleşme kanaması olmuş . Ben de o da olmadı.
İlk gebeliğimde olmamıştı yerleşme kanaması. Her seferınde baska bısıy oluyor herkesın belirtileri bir olmuyor bu şeklde düşünmeyn bence. İçinz rahat etmesı ıcın gidin sabah saglık ocagnda bi kan verin derim ben. Bende öyle yapıcam dr a gitmicem aile hekimime gidip beta hcg baktırıcam o kdr. Sonuc olumlu cıkarsa o zaman de düşünürüzyar
Verdim ama yarın sonuc cıkacagı söylendiYarın ya da pazartesi vereceğim bende kan . Bir kere daha 9 gün gecikme yaşamıştım çünkü. Siz kan verdiniz mi bugün?
Yarın ya da pazartesi vereceğim bende kan . Bir kere daha 9 gün gecikme yaşamıştım çünkü. Siz kan verdiniz mi bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?