- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 32
En güzeli erkenden test yapmamak. Heveslenşyorsn sonra böyle oluyor. Ben ne yazık ki yapmadan duramıyorum cok istediğim için. Aslında bilmekte iyi bir bakıma. En azından ona göre çözüm yoluna gidiyorsun. Sorunu araştırıp kaynagını buluyorsun.Bende öyle düşüyordum insan o hisse kapılıyor . Biraz da çevre faktörü tabi bende 30 yaşındayım. Ailem hep geç kalıyorsun diyordu. Geçen Annemlerin dükkanına bir kadın geldi 45 yaşında ve sürpriz bir gebelik yaşadığını söyledi. Bu bir mesajdı. O ol der ve olur. Hiç üzülmeyin. Ben arkadaşım 3 kez düşük yaptı. Düşünüyorum 3 kez bebek kaybetmek çok acı hemde 3 aylıkken 5 aylıkken falan. Allah böyle acı yaşatmasın . Hayırlısını isteyelim. Hiç bir şey için geç değil. Zamanı gelmemiş demek ki . Dediğiniz gibi anormallik olunca insan korkuyor geç döllenme mi kimyasal mı dış gebelik mi? Ama şükür sağlığımız yerinde yine detevekkül ettim bekliyorum bakalım bende. Test bile almadım bir daha negatif çıkar diye . En son pazartesi yapmıştım. Herşey olacağına varır bakalım
Yerleşme olabilir. Bende de öyle olmuştu. Ama 6. Günde kanama başladı. Hemen heveslenme ama umutsuzluga da kapılma. Biz ne desek boş olur. Sabırla beklemeye çalış canım kendini sakın strese sokmamaya çalış. Bak ben stresten mahvoldum ağladım zırladım. Sonuç kanamam başladı kaybediyorum suan. Sakin kal lütfen sadeceEn son bat tarihim 04.02 benim batım hep düzenlidir çok nadir geçikmeler yaşarım geçen ay 6 gün geçikmenin ardından adet oldum bu ayda 5 gün geçikme yaşadım sonra akşam üzeri pembe bir akıntı geldi silinince ondan sonra bir daha birşey gelmedi şimdi de sol kasık agrım göğüs uçlarında azıcık hassasiyet var sizce gelen pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir mi sürekli kendimi ıslak hissediyorum içimden birşeyler akıyormuş gibi hissediyorum yardımcı olabilir misiniz
Eşim test alalım diyor bana. Bilmiyorum alsak mı?En güzeli erkenden test yapmamak. Heveslenşyorsn sonra böyle oluyor. Ben ne yazık ki yapmadan duramıyorum cok istediğim için. Aslında bilmekte iyi bir bakıma. En azından ona göre çözüm yoluna gidiyorsun. Sorunu araştırıp kaynagını buluyorsun.
4 gündür yapmıyorum en son ki negatifti diye.Eşim test alalım diyor bana. Bilmiyorum alsak mı?
Bunu bana sorman cok büyük bir hataydıEşim test alalım diyor bana. Bilmiyorum alsak mı?
Bunu bana sorman cok büyük bir hataydı
Ben gunde 4 kere test yapan biriyim cunku hahahaa alll allll allll benceee durdugun kabahat
Benimki artık tamamen adet canım başladı. Ya ben zaten sağlıkçıyım hormonlara defalarca baktırdım kaç defa vajinal muayene oldum hiçbir patolojik durum yok. Hormonlarım gayet iyi kist myom polip yok. Ama neden bilmiyorum 2 yıla yakındır düzensiz.Çok haklısın çok yoruyor. Bende en son 31 ocakta adet olmuştum onun öncesi adet tarihim de 1 Ocak. Her ay gebemiyim acaba endişesi oluyor. Ben hormonlarıma falan baktıracağım. Sende öyle yap hatta adet olduysan adetliyken baktır. Bir çok şey netleşir ,kafanda rahatlar. Sıkma canını.
Benimle ilgili ne düşüyorsun peki? Ben de 6 ay kadar önce baktırmıştım sorun yoktu.Benimki artık tamamen adet canım başladı. Ya ben zaten sağlıkçıyım hormonlara defalarca baktırdım kaç defa vajinal muayene oldum hiçbir patolojik durum yok. Hormonlarım gayet iyi kist myom polip yok. Ama neden bilmiyorum 2 yıla yakındır düzensiz.artık bu düzensizlikle gebelikte biraz hayal gibi ama hayırlısı bakalım. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah
Benimle ilgili ne düşüyorsun peki? Ben de 6 ay kadar önce baktırmıştım sorun
Merhabalar sonucunuzu merakla bekliyorum çünkü sizinle aynı durumdayım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Merhaba öncelikleeğer gebeysem tecrübemi aktarırım çünkü geç döllenme olmuş olacak. Pazartesi yanı 7 Mart ta idrar testi yaptım negatif çıktı. Hala adet olmadım. Bir daha da test yapmadım. Döngümün ise bugün 40. Günü ben. De geçen ay 18. Döngü gününde adet olmuştum normalde 30,31,32 gün falan sürüyor. Pazara kadar adet olmazsam pazar günü inş belli olacak bakalım . Normal adet olmamışsın ama acaba yerleşme kanaması mı senin ki. Ama çıkardı kanda . Yerleşme kanaması adet dönemine denk geliyor diye biliyorum ya da 2 gün öncesine.
MerhabaMerhabalar sonucunuzu merakla bekliyorum çünkü sizinle aynı durumdayım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
5 gün olduMerhabadün kaçıncı gününüz acaba gecikmede
Aynen benim de 5. Gün negatif çıkmıştı. Zaman geçmiyor gerçekten. Buradan yazarım sonucu. Hayırlısı olur inşAllah.5 gün oldu
Ben bugün adet oldum .Merhabalar sonucunuzu merakla bekliyorum çünkü sizinle aynı durumdayım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Adet oldum bugünben 4 gün dayandım valla
Ben de daha birsey yok bakalım test te almak istemiyorum daha bekleyeyim bakalımAdet oldum bugünteste te gerek kalmadı.
Ben de daha birsey yok bakalım test te almak istemiyorum daha bekleyeyim bakal
BendeAdet oldum bugünteste te gerek kalmadı.
Bende aynı durumdayım adet oldunuz mu siz?Kızlar selam tecrübelilerden bilgi bekliyorum yardımcı olur musunuz 11 Şubat sat ve 11 Mart yine adet olmam lazımdı döngü gününü çok iyi değerlendirdik ama adetime 7 gün kala yine ilişki oldu kan negatif geldi 3 gün geçti hala olmadım belirti falan da yok sadece çok akıntım var acaba hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?