Adetimden 4 gün geçti . Belirtiler detayda…

En son bat tarihim 04.02 benim batım hep düzenlidir çok nadir geçikmeler yaşarım geçen ay 6 gün geçikmenin ardından adet oldum bu ayda 5 gün geçikme yaşadım sonra akşam üzeri pembe bir akıntı geldi silinince ondan sonra bir daha birşey gelmedi şimdi de sol kasık agrım göğüs uçlarında azıcık hassasiyet var sizce gelen pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir mi sürekli kendimi ıslak hissediyorum içimden birşeyler akıyormuş gibi hissediyorum yardımcı olabilir misiniz

En güzeli erkenden test yapmamak. Heveslenşyorsn sonra böyle oluyor. Ben ne yazık ki yapmadan duramıyorum cok istediğim için. Aslında bilmekte iyi bir bakıma. En azından ona göre çözüm yoluna gidiyorsun. Sorunu araştırıp kaynagını buluyorsun.

Yerleşme olabilir. Bende de öyle olmuştu. Ama 6. Günde kanama başladı. Hemen heveslenme ama umutsuzluga da kapılma. Biz ne desek boş olur. Sabırla beklemeye çalış canım kendini sakın strese sokmamaya çalış. Bak ben stresten mahvoldum ağladım zırladım. Sonuç kanamam başladı kaybediyorum suan. Sakin kal lütfen sadece

Eşim test alalım diyor bana. Bilmiyorum alsak mı?

Benimki artık tamamen adet canım başladı. Ya ben zaten sağlıkçıyım hormonlara defalarca baktırdım kaç defa vajinal muayene oldum hiçbir patolojik durum yok. Hormonlarım gayet iyi kist myom polip yok. Ama neden bilmiyorum 2 yıla yakındır düzensiz. artık bu düzensizlikle gebelikte biraz hayal gibi ama hayırlısı bakalım. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah

Benimle ilgili ne düşüyorsun peki? Ben de 6 ay kadar önce baktırmıştım sorun yoktu.

Merhabalar sonucunuzu merakla bekliyorum çünkü sizinle aynı durumdayım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.

Kızlar selam tecrübelilerden bilgi bekliyorum yardımcı olur musunuz 11 Şubat sat ve 11 Mart yine adet olmam lazımdı döngü gününü çok iyi değerlendirdik ama adetime 7 gün kala yine ilişki oldu kan negatif geldi 3 gün geçti hala olmadım belirti falan da yok sadece çok akıntım var acaba hamile olabilir miyim

Bende aynı durumdayım adet oldunuz mu siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…