Adetimden 4 gün geçti . Belirtiler detayda…

Yarın ya da pazartesi vereceğim bende kan . Bir kere daha 9 gün gecikme yaşamıştım çünkü. Siz kan verdiniz mi bugün?
Sonuc 11. 3 çkmış. İnş kaybetmiyorumdur. Dha önce değerim 10 a düştüğünde ertesi gün kanama basladı o şeklde düşmüştü. Çok zor ve ağrılı bir süreçti. Eğer kaybedıyorsam yarına kdr kanama başlayacaktır. Moralım biraz bozuldu bu kdr düşük değer görünce. Hayırlısı demekten başka çarem yok.

Kızlar yazdıklarınızı görünce bende yazmak istedim. Bende düzensiz adet mağduruyum. Ama her zaman hep erken olurdum 15 günde 18 günde falan. Ya da bazen bazı aylar normal döngüde oluyordum 30 gün 32 gün gibi. Şimdi en son adet başlangıç tarihim 4 şubattı. Ve tahmini bat 6 7 mart gibiydi. Olmadım. Zaten bebek istiyorum o yüzden dün kan testi verdim 0.100 çıktı yani direkt negatif. Ama hala adet olmadım. Gerçi 3 gündür falan miniminnacık kan oluyor akıntı içinde o yüzden negatif çıkacağını anlamıştım. Neyse. Zaten sonucu görünce de üzüldüğüm için sürekli siteye girmeme kararı almıştım ama dayanamıyorum :) geç döllenme olayını detaylı biliyorsanız biraz açıklayabilir misiniz? Mesela geç döllenme tahmini ilişkiden en son kaç gün sonra olur ve kanda belli olur. Ya da 0.100 çıkan bi sonucun daha sonra geç döllenme ile yükselme şansı var mı? Ya da acaba adetim başlasın diye adaçayı falan mı denesem ne yapsam.

Yanlıs bılgı vermek istemem benim pek bilgim de yok geç döllenme ile ilgili. Bence google a geç döllenme yazıp bir oku araştır canım. “ En son kaç gün snra olur en erken kaç gün” diye sanırım sana kimse bi bilgi veremez. Yine de hakim değilim bu işlere...
Bence biraz daha bekle adaçayı vs gibi şeylere başvurmadan önce. Adet düzensizliği için bir dr ile görüş istersen belki o bir ilaç verir.

Merhaba öncelikle eğer gebeysem tecrübemi aktarırım çünkü geç döllenme olmuş olacak. Pazartesi yanı 7 Mart ta idrar testi yaptım negatif çıktı. Hala adet olmadım. Bir daha da test yapmadım. Döngümün ise bugün 40. Günü ben. De geçen ay 18. Döngü gününde adet olmuştum normalde 30,31,32 gün falan sürüyor. Pazara kadar adet olmazsam pazar günü inş belli olacak bakalım . Normal adet olmamışsın ama acaba yerleşme kanaması mı senin ki. Ama çıkardı kanda . Yerleşme kanaması adet dönemine denk geliyor diye biliyorum ya da 2 gün öncesine.

Kızlar benm dün akşam testim tek çizgiye dönmüştü. Dedim hadi sabahta yapayım öyle kötüye yorayım. Sabah yaptım yine tek çizgi. Muhtemelen çok kısa bir sürede reglim başlayacaktır. Kimyasal oldugunu düşünüyorum. Aşılama yaptırıcam eğer bu da kimyasal olursa. Ve yine herşeyin hayırlısı diyorum

Yaaa. Hayırlısı olsun. Herşeyin zamanı var işte. Doğru zamanda gelsinler bebişler inş. Ben hep doğru zaman da senin hayırlı gördüğün vakitte ver Allahım diye dua ediyorum.

Yaaa. Hayırlısı olsun. Herşeyin zamanı var işte. Doğru zamanda gelsinler bebişler inş. Ben hep doğru zaman da senin hayırlı gördüğün vakitte ver Allahım diye dua ediyorum.
Birde kafanı rahatlat bence aşılamadan önce. Eşinle bir yerlere git tatil yap 2 gün de olsa . Benim arkadaşım umudunu kesti olmasa da olmasın hayatın sonu değil ya dedi o ay gebe kaldı. Psikilojik tamamen

Birde kafanı rahatlat bence aşılamadan önce. Eşinle bir yerlere git tatil yap 2 gün de olsa . Benim arkadaşım umudunu kesti olmasa da olmasın hayatın sonu değil ya dedi o ay gebe kaldı. Psikilojik tamamen
Ben bu ayın 18 ine aşılama randevusu almıştım. Eşimin sperm problemi oldugu ıcn normal yolla olacagına olsa bile böyle kimyasalla sonuclanacagını bildiğim için kafamdan hamileliği atmış ayın 18 ini bekliyordım. ve gerçekten kafamdan attıgım noktada bu ay gebe kaldım. Ama işte böyle oldu. O yuzden hak veriyorum sana ama keşke morfolojimiz daha iyi olsa da sağlıklı bir sperm döllese. Bunu kaç defa daha yaşayacagım bilmiyorum artık. Aşılamalar tutacak mı bilmiyorum. Tüp bebek mi olacak bilmiyorum. Geleceği düşünmek beni yormaya başladı. Eşimden 5 yaş büyüğüm o henüz 28 yaşında. Fakat ben zamanımın azaldıgını geç kaldıgımı hissediyorum. Bunlar insanı cok yoruyor.

Bugün hafif kanama başladı gibi. Şuan için adet gibi değil ama sanırım adetim başlayacak bugün yarın. Bebek isteğinden ziyade adetimin düzensiz oluşu yoruyor beni. Bi erken oluyorum ama anormal derecede erken bir geç. Yani önceden çok düzenliydi ve oğluma hamile kaldığımı hemen anlamıştım. Artık yumurtlama ne zaman adetim geçti mi yoksa hamile miyim değil mi hiçbir şey anlayamıyorum. Bu gidişle bu düzensizlikle ya hamile kalamayacağım ya da kalırsam da hamileliğimin 2.3. Ayında falan öğreneceğim sanırım

Bende öyle düşüyordum insan o hisse kapılıyor . Biraz da çevre faktörü tabi bende 30 yaşındayım. Ailem hep geç kalıyorsun diyordu. Geçen Annemlerin dükkanına bir kadın geldi 45 yaşında ve sürpriz bir gebelik yaşadığını söyledi. Bu bir mesajdı. O ol der ve olur. Hiç üzülmeyin. Ben arkadaşım 3 kez düşük yaptı. Düşünüyorum 3 kez bebek kaybetmek çok acı hemde 3 aylıkken 5 aylıkken falan. Allah böyle acı yaşatmasın . Hayırlısını isteyelim. Hiç bir şey için geç değil. Zamanı gelmemiş demek ki . Dediğiniz gibi anormallik olunca insan korkuyor geç döllenme mi kimyasal mı dış gebelik mi? Ama şükür sağlığımız yerinde yine de tevekkül ettim bekliyorum bakalım bende. Test bile almadım bir daha negatif çıkar diye . En son pazartesi yapmıştım. Herşey olacağına varır bakalım

Çok haklısın çok yoruyor. Bende en son 31 ocakta adet olmuştum onun öncesi adet tarihim de 1 Ocak. Her ay gebemiyim acaba endişesi oluyor. Ben hormonlarıma falan baktıracağım. Sende öyle yap hatta adet olduysan adetliyken baktır. Bir çok şey netleşir ,kafanda rahatlar. Sıkma canını.

Bende test yaptım hayalet çizgi var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…