Ben henüz öğrenmedim canım suan reglim iki gün gecikti regl günü test yaptım negatifti beklemedeyimİnş öyle olur canım teşekkür ederim senin ilk öğrendiğin değer neydi
Var canım beş üstü değerler gebelik demek ama burada önemli olan yükseliş o yüzden iki günde bir yükselişi takip etmen lazımBide sence gebelik var değil mi canım
Evet var sağlıkla ilerlesinBide sence gebelik var değil mi canım
canım istersen bi kan ver gebelik testlerinin hiç birisine güven olmuyor adetinin 2 hafta veya 1 hafta geçmesi lazımmış idrarda çıkması içinBen henüz öğrenmedim canım suan reglim iki gün gecikti regl günü test yaptım negatifti beklemedeyim
Çok teşekkür ederimEvet var sağlıkla ilerlesin
Canım daha önce o kadar çok heves edip kan verdim ki o yüzden ahdım var çizgiyi görmeden kan vermeyecegimcanım istersen bi kan ver gebelik testlerinin hiç birisine güven olmuyor adetinin 2 hafta veya 1 hafta geçmesi lazımmış idrarda çıkması için
Canım çk üzüldüm merak etme Allah bir kere vermiş illaki gene verir ben buradaki yorumları okuyunca kafayı yiyordm kafama çok takmıştım hatta kafanıza takarsanız bebek olmaz diyenler vardı takmamak elde değildi daha kesinde ümitlenmek istemiyorum beklicem peki belirtin varmı bel ağrısı göğüs hassiyeti gibi.. birde hemen test yapma cnm özellikle erken gebelik testi yapmayın normal gebelik testi yapın diyorlar o daha kesin sonuç veriyormuş bence bekle adet tarihine kadar o gün yapAma temmuz ayında bebeğimi kaybettim.. şimdi bir ümit tekrar bekliyorum adetime 5 gün var erken test ypmamak için zor duruyorum
Haberlerini bekliyoruz canımm..Canım daha önce o kadar çok heves edip kan verdim ki o yüzden ahdım var çizgiyi görmeden kan vermeyecegim
İnşallah canım bana da çok dua et sende ne gibi belirtiler vardı canımHaberlerini bekliyoruz canımm..
Valla bilmiyorum kasık ağrı bel ağrısı yaşıyorum şuan erken gebelik testi yapmamak için zor duruyorum vallahiCanım çk üzüldüm merak etme Allah bir kere vermiş illaki gene verir ben buradaki yorumları okuyunca kafayı yiyordm kafama çok takmıştım hatta kafanıza takarsanız bebek olmaz diyenler vardı takmamak elde değildi daha kesinde ümitlenmek istemiyorum beklicem peki belirtin varmı bel ağrısı göğüs hassiyeti gibi.. birde hemen test yapma cnm özellikle erken gebelik testi yapmayın normal gebelik testi yapın diyorlar o daha kesin sonuç veriyormuş bence bekle adet tarihine kadar o gün yap
Canım benim yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik 3/4 gün sonra göğüslerim çok şişmeye başladı birde şiddetli bel ağrım vardı dün ateş ve titremeyle acile gittik öyle tesadüf öğrendik kanda çıktı bütün Gün yorucu iş yaptım en sonunda hastalandımİnşallah canım bana da çok dua et sende ne gibi belirtiler vardı canım
Yap bakalım en azından merakın gitsin ama çıkmazsa da ümitsizliğe kapılma bende şuan erken gebelik yapsam çıkmazmış çünkü belki kan versen çıkarValla bilmiyorum kasık ağrı bel ağrısı yaşıyorum şuan erken gebelik testi yapmamak için zor duruyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?