- 10 Mart 2022
- 346
- 123
- 33
- 27
Bende bekliyorum erken gebelik testi 6 gün öncesine çıkarmış, benimde adetim önümüz deki perşembe günü Pazartesi salı yapar bibakarımYap bakalım en azından merakın gitsin ama çıkmazsa da ümitsizliğe kapılma bende şuan erken gebelik yapsam çıkmazmış çünkü belki kan versen çıkar
Haber ver cnm bende çarşamba doktora gideceğim değerime bakacak inşallah yükselirBende bekliyorum erken gebelik testi 6 gün öncesine çıkarmış, benimde adetim önümüz deki perşembe günü Pazartesi salı yapar bibakarım
İnşallah canım yükselir hayırlısıyla çok dikkat et kendine uzanma ağır kaldırma iyi beslenHaber ver cnm bende çarşamba doktora gideceğim değerime bakacak inşallah yükselir
Teşekkür ederim canımİnşallah canım yükselir hayırlısıyla çok dikkat et kendine uzanma ağır kaldırma iyi beslen
Var canım beş üstü değerler gebelik demek ama burada önemli olan yükseliş o yüzden iki günde bir yükselişi takip etmen lazım
Benim kide 0.9 gebelik var mı acabaVar canım beş üstü değerler gebelik demek ama burada önemli olan yükseliş o yüzden iki günde bir yükselişi takip etmen lazım
Maalesef sanmıyorum 5 üzeri gebelik sayılıyor. Regliniz geçti mi?Benim kide 0.9 gebelik var mı acaba
Yok daha adetime 9 gün var kasık ağırlarım var bel ağrım varMaalesef sanmıyorum 5 üzeri gebelik sayılıyor. Regliniz geçti mi?
En iyisi adet gecikirse tekrar test verinYok daha adetime 9 gün var kasık ağırlarım var bel ağrım var
Benim adete 12 gün kala 0,20 çıktı senin gibi belim ve göğüslerim şiş ağrıyordu 3 gün önce 20 çıktı bugün tekrarladım 80 olmuş Allahtan ümit kesilmezYok daha adetime 9 gün var kasık ağırlarım var bel ağrım var
Sen naptın canımMaalesef sanmıyorum 5 üzeri gebelik sayılıyor. Regliniz geçti mi?
Merhaba. Benim adetime 8 gün var. Bugün kahverengi küçük boncuk gibi sütlü bir akıntım geldi. Sanırım adet olucam dedim ama çok erken. Bende beta baktırmayı düşünüyorum.Kızlar selam size bişey sormak istiyorum benim son adet tarihim 30 kasımdı 5 aralıkta adetim bitti ve biter bitmez eşimle düzenli ilişki yaşadık korunmasız yumurtlama dönemim adet bitimimden 5 gün en fazla 7 gün sonra oluyor benim akıntımdan da anlıyorum yumurtlama dönemim biter bitmez bende şiddetli bel ağrısı göğüslerde şişlik özellikle kenarlarına elimi değdiremiyodum erken biliyorum ama kaç defa erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 gün önce beta test yaptırdım sonuç 0.20 çıktı dediler dün gece ateşler içinde yandım vücüt ağrılarımdan da duramadığım için eşimle acile gittik üşüttüğümü düşünüyordum ama gene de kan vermek istedim çünkü bebek varsa antibiyotik kullanmak istemedim iyili yaptırmışım sonuç 19.80 çıktı doktor şuan daha çok çok yeni oluşum evresinde dedi 2 gün sonra tekrarlayın dedi aranızda buna benzer bşy yaşayan varmı
Baktır canım çıkar varsaMerhaba. Benim adetime 8 gün var. Bugün kahverengi küçük boncuk gibi sütlü bir akıntım geldi. Sanırım adet olucam dedim ama çok erken. Bende beta baktırmayı düşünüyorum.
Lekelenmelerim devam ediyor hiç regli gibi değil ama ne olduğunu anlamadımBaktır canım çıkar varsa
Kan verdin mi canımLekelenmelerim devam ediyor hiç regli gibi değil ama ne olduğunu anlamadım
Vermedim biraz gecikme bekliyorumKan verdin mi canım
Vermedim biraz gecikme bekliyorum
Hoşgeldin kırmızılarİyi haberlerini bekliyoruz
Çıktı mı canımHoşgeldin kırmızılar
Ne çıktı mı kuzumÇıktı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?