adetime 1gun kaldı !

maviss1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
105
0
16
35
Ankara
Slm kızlar siteye yeni üye oldum ama sürekli takip ediyorum 3ay olck evleneli hic korunmadk hamile kalmak istiyorum Allahn izniyle adetime 1 gun var hic agrim yok ama kuvvettli bir his var acaba pskolojikmi?

Slm kızlar siteye yeni üye oldum ama sürekli takip ediyorum 3ay olck evleneli hic korunmadk hamile kalmak istiyorum Allahn izniyle adetime 1 gun var hic agrim yok ama kuvvettli bir his var acaba pskolojikmi?

slm

inş.hamilesindir kendini fazla kaptırma derim ben rahat bırak bende 2 aydır falan istiyorum her seferinde acaba mı diye düşünüyorum aksine bide ağrım sızım olmuyo hiç regl mde normalde ölürüm ağrıdan yoksa sonra üzülüorun çok rabbim hayırlısı ile versin inş.bütün isteyenlere rabbim vericeği zamanı bilir.gönlüne göre olsun herşey

Merhaba bende uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve çok faydasını gördüm diyebilirim, bilmediğim ve öğrenmem gereken o kadar çok şey varmı ki :) bende bebek istiyorum, 1 senelik evliyim ve yaklaşık 7 aydır istiyoruz.. Rahmimde perde olduğu söylendi, rahmi ortadan ikiye bölüyormuş ve bebeğin gelişimi için yer olmadığından büyük oranda düşükle sonuçlanıyormuş, ama ayaklarıyla perdeyi itip büyümek için kendine yer açan bebişler de varmış :) kısmet artık.. perde ameliyatı olmadan denemeye kadar verdik, dr klomen verdi 5 gün kullandıktan sonra çatlatma iğnesi vurdu, bugun 10.gün beklemedeyim.. heycan hat safhada Allah büyük, beklemek sıkıntı ama durumumuza zarar düşünmemek gerekiyor ama insan kendini alıkoyamıyor

Haklsn cok uzuldm sanrm ben biraz aceleciyim yarnda regl olursam doktora gidip hormon testi yaptrcm esimde cok istiyor Allah herkezn gonlune gore versin ins

Amin cnm benim haklsn hayrlisi herseyin sabırlısn ins buvaya hamiss gireriz :) :) :)

Amin cnm benim haklsn hayrlisi herseyin sabırlısn ins buvaya hamiss gireriz :) :) :)

inş.hayatımmm inş.rabbim sesimizi duyar ve bizi mutlu eder emin olalaım bundan 2014 yılına inş.hamiş girerizzz :) hatta şöyle 2 2,50 aylık olsa fena olmaz :)))

Varmı cnm bu ay herhangi bir belirtii yalnz benim kask agrılarm basladı umudum gitti anlycn

valla öle pek anlayabiliceğim gibi bi belirti yok göğüs ağrım var bide bu ay fazla hareket edince yada bi anda kalkınca kasıklarım çok ağrıo arada bide midem bualnıo özellikle bişey yedikten sonra ben psikolojik düşünüom diğer aylardan farklı tek mide bulantım var bakalım kısmet.kasık ağrısıda bi belirtdir nie umudun gidio canımm

Canm adetim 1 gun gecti dunden beri adet olckmsm qibi bi agri var dua ediorun ins bugunde olmazz Rabbim dularimi kabulbeder ins 2gun daha beklicem olmassam test yapcm senin bat ne zaman ?

Son düzenleme:
Canm adetim 1 gun gecti dunden beri adet olckmsm qibi bi agri var dua ediorun ins bugunde olmazz Rabbim dularimi kabulbeder ins 2gun daha beklicem olmassam test yapcm senin bat ne zaman ?

bene sen hamişsin içime öle doğdu :) inş.benim de 2 gün var inş bende olmam 3 aydır her olduğumda üzülüorum bu sefer rabbim üzmez inş.hadi bakalım hayırlısı hemen yazıosun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…