Adetime 1gün Var Test Yapsam Belli Olurmu

merhaba,

eger orada adetine bir kac gün önce sonuc verebilen testler varsa onlardan yapabilirsin...mesela ben adetime 1 hafta kala yapmistim testi, ikinci cizgi silik cikmisti ve ben hissediyordum hamile oldugumu, cünkü vücutta degisiklikleri fark ediyor insan..

Diger testi de adetimin gelmesi gereken günde yaptim ve ikinci cizgi gayet koyuydu... Insallah sende olumlu sonuclar alirsin...selamlar - iyi bayramlar:emir_bebek:

kızlar bende yeni üye olanlardanım herkeze merhaba benimde adetime 1 gün var ama hiç adet belirtim yok geçen aylarda hep 2-3 gün önce adet belirtilerim başlardı bilirdim adet olacağımı ama bu defa yok sizce hamişmiyimdir test yapsam çıkar mı lütfen cvp yazın lütfenn..

kızlar bide şöyle bişey var ben kuşadasında yaşıyorum ve buradaki doktorlar kan testini adetin 4-5 gün geçince yapıyorlar merak eip adetin geçmese bile yaptıramıyorsun test idrarda yapsam çıkar mı acaba normale yarın adet olmam gerekiyor ama hiç bir belirtim yok aet öncesi nolursunuz yarım edinn...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım size bi sorum olucak 1 yıllık evliyim geçen ayki adetim 1 mayıstı ve adetimden sonra ayın 19 unda beraber olduk ilk denedik ve bir hafta sonra çok azda olsa mide bulantılarım başladı adetime 1 gün kaldı sadece kasıklarımla çok az bi arı var acaba testi adetim geçtikten bir gün sonra yapsam olur mu çok heyecanlıyım dayanamıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım cevap yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım size bi sorum olucak 1 yıllık evliyim geçen ayki adetim 1 mayıstı ve adetimden sonra ayın 19 unda beraber olduk ilk denedik ve bir hafta sonra çok azda olsa mide bulantılarım başladı adetime 1 gün kaldı sadece kasıklarımla çok az bi arı var acaba testi adetim geçtikten bir gün sonra yapsam olur mu çok heyecanlıyım dayanamıyorum sizce ne zaman test yapmalıyım cevap yazarsanız sevinirim
Adetin geçtikten, 3.gün sonra belli olur,adet olmazsan haziran 3 gibi kesin belli olur canım, biraz sabret hem test boşa gitmemiş olur, şimdi erken

Kızlar Merhaba,

Bende 28 Nisan da evlendim ve balayında geciktirici kullandım. Sonra 4 Mayıs ta adet oldum. Normalde üç gün atar. Bugün 4 Haziran. Bende kaç gündür çok belirgin kasık ağrısı, bel ağrısı var. Akıntı çok aşırı olmamakla birlikte geliyor. Hatta yürürken falan geliyor, adet oldum sanıyorum ama akıntıymış. Cumartesi günü de çok şiddetli baş ağrısı falan yaşadım. Yorgunum, dayak yemiş gibi :) Bugün test alsam mı yoksa acaba adet olamayacağım diye kendimi mi şartlıyorum... ??? Yorumlarınızı bekliyorum.

Kızlar Merhaba,

Bende 28 Nisan da evlendim ve balayında geciktirici kullandım. Sonra 4 Mayıs ta adet oldum. Normalde üç gün atar. Bugün 4 Haziran. Bende kaç gündür çok belirgin kasık ağrısı, bel ağrısı var. Akıntı çok aşırı olmamakla birlikte geliyor. Hatta yürürken falan geliyor, adet oldum sanıyorum ama akıntıymış. Cumartesi günü de çok şiddetli baş ağrısı falan yaşadım. Yorgunum, dayak yemiş gibi :) Bugün test alsam mı yoksa acaba adet olamayacağım diye kendimi mi şartlıyorum... ??? Yorumlarınızı bekliyorum.

3 gün gecikmiş test alıp bakın..hayırlı haberler alırsınız inşallah...

kızlar mehaba,benmde aşırı derecede midem bulanıor ve adetime 2 ün var test yaptım negatif ama kendimi çok kaptırmıştım.sizce ihtimal nedir?

Back
X