Adetime 2 gün var ve ovulasyon testim cift koyu sizce varmıdır gebelik

10 dk beklencekmis ben onu hemen çekip attım 10 dk sonraki hali bu şekilde dua edin nolur mucize olsun ilk bebegimide 6 aylık dogum yaptim ama 3 gün yaşadı meleğim sadece

Canım bu pozitif değil :/ yani lh böyle dalgalanıyor zaten. Regline daha varmış zaten, hiç belli olmaz inş vardır birşeyler

Gerçekten mi ilk bebegimi 1 sene önce erken doğum yaptım 6 aylık 3 gün yaşadı ve melek oldu artık yeniden istiyoruz çok istiyorum 5 gün kala adete yapmistim onda aşırı silikti bunda baya koyu çıktı

Gerçekten mi ilk bebegimi 1 sene önce erken doğum yaptım 6 aylık 3 gün yaşadı ve melek oldu artık yeniden istiyoruz çok istiyorum 5 gün kala adete yapmistim onda aşırı silikti bunda baya koyu çıktı
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Dualarım seninle, İnşallah vardır. Yarın tekrar yap bence. Benimde böyleydi sonra pik yaptı regl günümde falan. Ve bu şekilde olup hamile olan ovulasyon testleri zamanla pik yapan çok kişi gördüm burada. İnşallah sende hamilesindir

Bende ovulasyon ile öğrendim regline 3 5 gün kala atım sana gebelik testin varsa yap

Eklentiler

• IMG_20240628_103904.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 122
İnşallah aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…