Adetime 2 gün var ve ovulasyon testim cift koyu sizce varmıdır gebelik

Hadi inşallah güzel haberlerle gel
Ben geldim adetim 2 gün gecikti erken gebelik testine çok net bakınca ikinci çizgi gölgesi var ama adet belirtim yok ve ovilasyon testlerim hala koyu garip yani anlam veremedim sizde görüyormusunuz çizgiyi

Eklentiler

• IMG-20240729-WA0002.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 72
Ben geldim adetim 2 gün gecikti erken gebelik testine çok net bakınca ikinci çizgi gölgesi var ama adet belirtim yok ve ovilasyon testlerim hala koyu garip yani anlam veremedim sizde görüyormusunuz çizgiyi
Çok çok soluk bir çizgi gördüm ben canım. Hala adet olmamanda şüpheli. Bence bugün de test yap. Varsa koyulaşmıştır. Bir de bazen normal kaset testler daha koyu çıkıyor. Kaset testte yap bence.

Çok çok soluk bir çizgi gördüm ben canım. Hala adet olmamanda şüpheli. Bence bugün de test yap. Varsa koyulaşmıştır. Bir de bazen normal kaset testler daha koyu çıkıyor. Kaset testte yap bence.
Yaptim ama tek çizgi anlamadım hala yok bugün adetimin 33 günü zaten 4 gün sürüyor olsaydi bugün 3 günü olacaktı adetimin

Merhaba benim geçen ay reglime yakın 3 gün öncesi galiba tam hatırlamıyorum testim pik çıkmıştı 2 gün ama 3. Günde silikleşti . Sizin hep pik mi ? İnşAllah vardır .o zaman Günümde regl oldum . Şimdi 3 gün sonra Regl tarihim dün test yaptım belirtilerim vardı nagatif çıktı sabah yaptım varla yok arası bir çizgi çıktı . Şimdi göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı yaşıyorum sabah tekrar deneyeyim bakayım koyulaşma olacak mı hiç ümidim yok ama

İnşallah olur kuzucum benim kanama gibide değil değişik bisey az geliyor normalde olsam yarın bitecekti amaa bugün oldum 29 günde bir oluyorum bu ay 33 günde oldum çok garip ve hiç ağrım yokk

İnşallah olur kuzucum benim kanama gibide değil değişik bisey az geliyor normalde olsam yarın bitecekti amaa bugün oldum 29 günde bir oluyorum bu ay 33 günde oldum çok garip ve hiç ağrım yokk
Stresten ve çevresel faktörlerden hormonlarınız etkilenmiş olabilir. Benim 35-40 arası giden döngüm yeme düzenimi değiştirmemle 28-30 a düştü herşey etkiliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…