• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 3 gün kala ovulasyon testim

ova3602

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
94
10
3
26
20251019_202504.webp
kızlar adete 3 gün kala pike yakın olması normal mi buraya atınca biraz kalite düştü ama iki gündür böyle çıkıyo

Eki Görüntüle 3661234 kızlar adete 3 gün kala pike yakın olması normal mi buraya atınca biraz kalite düştü ama iki gündür böyle çıkıyo
Aynı benimkide böyle çıkmıştı adet günümde lekelenmem başladı bu ay çok çok az lekelenme yaşadım yeni bitti hala koyu çıkıyor testler gebelik testi yapacağım yarın sizde yapın isterseniz

Aynı benimkide böyle çıkmıştı adet günümde lekelenmem başladı bu ay çok çok az lekelenme yaşadım yeni bitti hala koyu çıkıyor testler gebelik testi yapacağım yarın sizde yapın isterseniz
Benimki kadar mı koyuluk var sizde daha fazla mı peki

Bence bi yapın 3 gün kalmışsa çıkar büyük ihtimalle
Ay artık yüreğim kaldırmıyor bu kadar stresi Vala yapmaya korkuyorum içime yok diye doluyor zaten hislerimde hiç yanılmam da hayırlısı artık inşallah senin poztifitir bari birimizin pozitif olsun

Ay artık yüreğim kaldırmıyor bu kadar stresi Vala yapmaya korkuyorum içime yok diye doluyor zaten hislerimde hiç yanılmam da hayırlısı artık inşallah senin poztifitir bari birimizin pozitif olsun
Stres olma canım hayırlısıyla nasip etsin allah hepimize elbet vardır zamanı ya

Merhaba naptınız test yaptınız mı merak ettim
Canım ben test yapıyorum ama birçok test silik çıkarıyor kanda negatif çıkıyor ovulasyona devam ediyorum şuan kanda vermedim pikten önceki gün gibi çıkıyor hepsi koyu yani

Canım ben test yapıyorum ama birçok test silik çıkarıyor kanda negatif çıkıyor ovulasyona devam ediyorum şuan kanda vermedim pikten önceki gün gibi çıkıyor hepsi koyu yani
Belki çok erkendir geç döllenmedir ondan dolayı da kanda çıkmamış olabilir adetin kaç gün gecikti

Back
X