İnsan böyle de ilişkiye odaklayınca kendinş tuhaf hissediyo ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan böyle de ilişkiye odaklayınca kendinş tuhaf hissediyo ya
Biraz öyle oluyorİnsan böyle de ilişkiye odaklayınca kendinş tuhaf hissediyo ya![]()
Hiç sorma ya öyle de olunca tuhaf lluyoBiraz öyle oluyorgörev gibi oluyor demi
2-3 gün pik kalabiliyor, genelde 2 gün. Normal yani, döngünün kaçıncı günündesinizEki Görüntüle 3662887 kızlar merhaba benim dün pik günümdü bugun de aynı yine pik bu normal mi silikleşmesi gerekmiyor mu
Merhaba test yaptınız mı pozitif miAynı benimkide böyle çıkmıştı adet günümde lekelenmem başladı bu ay çok çok az lekelenme yaşadım yeni bitti hala koyu çıkıyor testler gebelik testi yapacağım yarın sizde yapın isterseniz
Yok canım negatif evde silik çıkıyor her zamanki gibi kanda negatifMerhaba test yaptınız mı pozitif mi
Hayırlısı be canım belkide bu ay afet döngün farklı ilerlemiştir sen yine de kendine dikkat et ani hareketler yapma ara arada kan testi verYok canım negatif evde silik çıkıyor her zamanki gibi kanda negatif
Öyle yapıyorum canım teşekkür ederim nasip artıkHayırlısı be canım belkide bu ay afet döngün farklı ilerlemiştir sen yine de kendine dikkat et ani hareketler yapma ara arada kan testi ver
Aynen nasip benimde dün pik günümdü bugun de kasıklarımda ağrılarım var yumurtlama da normal herhalde bu şekilde ağrılar ve normalde dün adet günümdüÖyle yapıyorum canım teşekkür ederim nasip artık![]()
Evet canım normal senin yumurtlama adetle mi çakıştıAynen nasip benimde dün pik günümdü bugun de kasıklarımda ağrılarım var yumurtlama da normal herhalde bu şekilde ağrılar ve normalde dün adet günümdü
Evet bende onu anlamadım zaten normalde adetlerim düzenlidir neden böyle oldu anlamadım iki gündür pik görüyorum bugun için daha yaptım yapıcam birazdan ama şaşkınımEvet canım normal senin yumurtlama adetle mi çakıştı
Allah gönlümüze göre versin canım, bizlere de nasip olur inşallah bir günYok canım negatif evde silik çıkıyor her zamanki gibi kanda negatif
Kız yumurtlama geçti de gebe misin acaba testin varsa yapsanaEvet bende onu anlamadım zaten normalde adetlerim düzenlidir neden böyle oldu anlamadım iki gündür pik görüyorum bugun için daha yaptım yapıcam birazdan ama şaşkınım
Gebelik testi yaptım negatif çıktı geç yumurtlama olabilir diyorlar artık 14 gün daha beklicemKız yumurtlama geçti de gebe misin acaba testin varsa yapsana
Hadi ya inşallah tutar canım nasipGebelik testi yaptım negatif çıktı geç yumurtlama olabilir diyorlar artık 14 gün daha beklicem
Valla inşallah 1 yıl oldu ama yoruldum senin daha önce gebeliğin oldu muHadi ya inşallah tutar canım nasip
Yok canım olmadı daha 4 aydır deniyoruz işteValla inşallah 1 yıl oldu ama yoruldum senin daha önce gebeliğin oldu mu
Yok çektirmedim henüz bi iki ay beklicem olmazsa çektiricem artık bu ay bi geçsin çünkü çok düzensiz ilerledi bu ay döngüm hiç böyle olmazdıYok canım olmadı daha 4 aydır deniyoruz işte
Sen rahim filmi çektirdin mi 1 yıl dolmuş
Mutlaka çektir canım belki tıkanıklık vardır şuan baya yaygın bende çektircektim ama erken dedim henüz diğer tahlillere baktırdın mıYok çektirmedim henüz bi iki ay beklicem olmazsa çektiricem artık bu ay bi geçsin çünkü çok düzensiz ilerledi bu ay döngüm hiç böyle olmazdı