Adetime 3 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kesin hamile değil miyim acaba? Böyle bir durum yasayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

frdszr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
31
10
1
27
Geçen hafta sol kasığımda tek taraflı ağrı hissettim ve gebelik belirtisi zannettim belim de ağrıyordu. Adetimden 3 gün önce yani bugün sabah ilk idrarla test yaptım fakat negatif çıktı kesin hamile değil miyim acaba? Daha önce böyle belirtiler yaşayıp benim test yaptığım zamanda test yapan oldu mu negatif çıktıysa ne zaman pozitife döndü acaba? Bu arada ovulasyon testinde 29-30 Nisan pik gördüm 1 Mayıs'ta çatlama gördüm.

Son düzenleme:
Çatlamadan 10 gün sonra çıkar kesin

Aaa gerçekten mii kaset test hangi marka almıştınız?
Laboquick erken gebelik testi vardı elimde. Negatifti. Kaset testi de vardı elimde o da laboquick marka onu yaptım pozitifti. Ama ben hamile olduğumu biliyordum kan vermiştim. Testlerde nasıl çıkıyor diye merak edip yapmıştım. Freely kaset testte vardı elimde onda da negatif çıkmıştı. 2-3 gün sonra beta düşmeye başladı regl oldum. Kimyasal gebelik geçirdim malesef.

Eklentiler

• IMG_9845.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 251
Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız, ben sabırsız ve takıntılı bir birey olduğum için elimde ne kadar test varsa hepsini bitirdim laboquick marka olan testlerim günler öncesinden bitti. Biliyorum beklemem gerektiğini ama bekleyemiyorum. Kan vermek için de cesaretim yok açıkçası

Bence regliniz gecikirse test yapıp kan verin. Regl gecikince zaten testte pozitif alırsınız

Bence regl bekleyim bende ilk gebeliğimde adetten 4 gün önce yaptım negatifti adetten bir gün sonra pozitifti

Bence regl bekleyim bende ilk gebeliğimde adetten 4 gün önce yaptım negatifti adetten bir gün sonra pozitifti
Adetten 1 gün önce yaptınız mı test? Benim yarın adet günüm bugün yaptım negatif çıktı yine.

Benim adet bitti iki hafta sonra kasıkta ağrı başladı batma hiç olmamıştı daha önce normalde test alip yapmam erken gebelikte testi değildi. Arkadaşım hamileydi cok erken öğrenmişti , bende dedim ona bu sefer farklı bişey var illa test al bakalim dedi iki tane aldim
Normal testti galiba adetten üç gün önce yaptım negatif , bir test kalıncada adetten bir gün önce yaptım yine negatif, dedim artık yoktur bisey, adetim gecikti ben bekledim bir hafta sonra kan testi verdim. Baya 500 küsürlerdeydi. Bence olabilir neden olmasın ama adeti bekleyin bence

Ben çok değerlendiremedim ondan umudum yoktu hiç hamile gibi de hissetmedim ama yinede 6 gün kala test yaptım erken gebelik negatif çıktı adet olcak gibi de değilim ilk kez böyle oluyorum ondan da merak ettim açıkçası yani ama adetimde gününde gelmeyecek gibi hissediyorum çok bellrsiz bir ay bu 3. Denemem

Ben ovulasyon takibi yaptım o günleri değerlendirdim bu ilk denememizdi ama bilemiyorum olsaydı çıkardı gibi düşünüyorum yarın adet günüm içimde gebeyim hissiyatı yok bence adet olacağım ama bir yandan adet gecikmesinden sonra pozitif olan testler de umut vadediyor İnşallah ikimize de nasip olur

Amin ınsallah ben takip yapmadım akıntıma göre bide eşim gidene kadar aralıklı denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…