Bu ay ben de aralıklı yapacağım çünkü biraz stres olduğumu hissettim belirli günlere sabit kalıncaAmin ınsallah ben takip yapmadım akıntıma göre bide eşim gidene kadar aralıklı denedim
Ben ilk 2 ay sık sık yaptım ve sadece sabit kaldım mesela 3/4/5 ya diyelim o günler yaptım sadece bu ay öyle yapmadım adet bitti 1 gün yaptım 2 gün bekledim öyle ama diyorum ya eşim gitti yani catlamada olduğu zaman gitme ihtimali çok yüksek garip bi belşrtsizlik var bu ay ben deBu ay ben de aralıklı yapacağım çünkü biraz stres olduğumu hissettim belirli günlere sabit kalınca
İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur her şeyBen ilk 2 ay sık sık yaptım ve sadece sabit kaldım mesela 3/4/5 ya diyelim o günler yaptım sadece bu ay öyle yapmadım adet bitti 1 gün yaptım 2 gün bekledim öyle ama diyorum ya eşim gitti yani catlamada olduğu zaman gitme ihtimali çok yüksek garip bi belşrtsizlik var bu ay ben de
Az önce sabki sol kasıkta batma gibi oldu ama beni rahatsız etmiyor normalde ben adet öncesi aşırı yoğun ve sancılı yaşarım ilk kez bu kdr bellrtisizİnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur her şey
Benim 2-3 gün boyunca devam etti sol kasıktaki batmalar şuanda da var ama yarın regl günüm olduğu için bilemiyorum tam günümde olurum hep hiç şaşmaz benim için her şey yarın belli olacak yani :)Az önce sabki sol kasıkta batma gibi oldu ama beni rahatsız etmiyor normalde ben adet öncesi aşırı yoğun ve sancılı yaşarım ilk kez bu kdr bellrtisiz
Bence biraz daha bekleyin eğer birkaç gün daha olmazsanız kan verin derimMerhaba normalde vaktinde olan reglim 4 gün gecikti. Gecikmenin ilk gunu erken gebelik ikinci gunu kaset test yaptim ikisi de negatif. Bu aksam afedersiniz kanli akinti gibi geldi ama devami kan yok. Kan vermeli miyim yoksa hic umitlenmeyeyim mi?
Bende farklı hissettim o ay adetten iki hafta sonra başladı devam etti. Bekleyin test yapmayın. Kafanıza takmayınBen çok değerlendiremedim ondan umudum yoktu hiç hamile gibi de hissetmedim ama yinede 6 gün kala test yaptım erken gebelik negatif çıktı adet olcak gibi de değilim ilk kez böyle oluyorum ondan da merak ettim açıkçası yani ama adetimde gününde gelmeyecek gibi hissediyorum çok bellrsiz bir ay bu 3. Denemem
Yarın regl günü ise test yapabilirsinizBenim 2-3 gün boyunca devam etti sol kasıktaki batmalar şuanda da var ama yarın regl günüm olduğu için bilemiyorum tam günümde olurum hep hiç şaşmaz benim için her şey yarın belli olacak yani :)
Bu sabah daha normal uyandım ama vücudum dökülüyor gibi sırtım bel altın sanki adet olcam gibi his var şuanda belşrtilerddn kaynaklı gün içinde geçer mi bilmiyorumBende farklı hissettim o ay adetten iki hafta sonra başladı devam etti. Bekleyin test yapmayın. Kafanıza takmayın
Adet oldunuz mu test yaptınız miBence biraz daha bekleyin eğer birkaç gün daha olmazsanız kan verin derim
Benim 2-3 gün boyunca devam etti sol kasıktaki batmalar şuanda da var ama yarın regl günüm olduğu için bilemiyorum tam günümde olurum hep hiç şaşmaz benim için her şey yarın belli olacak yani :
Benim de elimde bu testten var adetime dört gün kaldı ama negatif verdiLaboquick erken gebelik testi vardı elimde. Negatifti. Kaset testi de vardı elimde o da laboquick marka onu yaptım pozitifti. Ama ben hamile olduğumu biliyordum kan vermiştim. Testlerde nasıl çıkıyor diye merak edip yapmıştım. Freely kaset testte vardı elimde onda da negatif çıkmıştı. 2-3 gün sonra beta düşmeye başladı regl oldum. Kimyasal gebelik geçirdim malesef.
Ne yaptınız ben sabah kaset test yaptm negatif coktıBenim 2-3 gün boyunca devam etti sol kasıktaki batmalar şuanda da var ama yarın regl günüm olduğu için bilemiyorum tam günümde olurum hep hiç şaşmaz benim için her şey yarın belli olacak yani :)
Evet adet oldumAdet oldunuz mu test yaptınız mi
Ben prodoctor erken gebelik testi yapmıştım onlarda negatif çıktı ama sonradan kuruma çizgisi belirdi o yüzden bir daha o markayı almam laboquick test çok güvenilir ve hiç kuruma çizgisi yapmıyor. Tekrar ovulasyon testi aldım bu ay da yumurtlama takibi yapacağımNe yaptınız ben sabah kaset test yaptm negatif coktı
Evet oldum belirtilerim çok vardı ama nasip diğer aya artıkAdet oldunuz mu test yaptınız mi
Adet oldunuz mu?Bende adet tarihim 13 mayıstı düzenlidir genelde,bu ay geçti erken gebelik testi de yaptım,bugün normal kaset teste yaptım negatif ama 10gün önceden nasıl kasık ağrım vardı adaletten önce bu kadar ağırmazdı normalde sonuçlarım ama negatif pozitife döner mi?Adetten 1 gün önce yaptınız mı test? Benim yarın adet günüm bugün yaptım negatif çıktı yine.
Benim adete 2 gün kala kan verdim beta 489 çıktı demek ki herkeste çok farklı ilerliyor ya 6ncı haftadayım daha çok yeni inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızÇıkabilir de çıkmayabilirde. Benim geçen ay adetime 2-3 gün kala beta 16 iken erken gebelik testi negatif kaset test pozitif çıkarmıştı. Ama en garantisi kan tabiki
Erken yumurtlamış olabilirsin canım. Benim kimyasal olmuştu zatenBenim adete 2 gün kala kan verdim beta 489 çıktı demek ki herkeste çok farklı ilerliyor ya 6ncı haftadayım daha çok yeni inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Belkide canım inşallah seninde en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olurErken yumurtlamış olabilirsin canım. Benim kimyasal olmuştu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?