ADETİME 4 GÜN VAR BAKAR MISINIZ???

evlibiri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
167
47
13
KIZLAR ADETİME 4 GÜN VAR TEST YAPSAM ÇIKAR MI GEÇ DÖLLENME OLMUŞ OLABİLİR O UCUZ TESTLERDEN YAPSAM ÇIKAR MI YADA KAN VERSEM ÇIKAR MI??
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM?

KIZLAR ADETİME 4 GÜN VAR TEST YAPSAM ÇIKAR MI GEÇ DÖLLENME OLMUŞ OLABİLİR O UCUZ TESTLERDEN YAPSAM ÇIKAR MI YADA KAN VERSEM ÇIKAR MI??
Kaset testte çıkadabilir çıkmayadabilir. Negatif çıkarsa hamile değilsin anlamına gelmez adete 4 gün var 1 günde darbe oluyor sonuçta Geç döllenme adet gecikmesi mevcutsa olur şu an belli olmaz diye düşünüyorum yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin

Canım erken gebelik testleri var istersen ondan al dene bı ama bana sorarsan adetinin geçmesini bekle derim

peki kan versem belli olur mu biliyor musunuz

Canım erken gebelik testleri var istersen ondan al dene bı ama bana sorarsan adetinin geçmesini bekle derim
beklemeye çalışıyorum canım iki göğsümde dokununca çok acıyor önceki ay sadece sağ göğsüm böyle ağrıyordu şimdi bu ay ikisi birden
1 buçuk sene oldu bekliyoruz

beklemeye çalışıyorum canım iki göğsümde dokununca çok acıyor önceki ay sadece sağ göğsüm böyle ağrıyordu şimdi bu ay ikisi birden
1 buçuk sene oldu bekliyoruz
Göğüs ağrısı yanıltıcı malesef

İnsan ne kadar çok umutlanirsa o kadar çok belirti arıyor malesef ne belirtiler gördüm negatifti

Benimde 3 günüm var bugün kandan yaptırdım negatif hayal kırıklığına uğramamamk için bence adet günün geçince yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…