- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
Test al merakla bekleme için rahatlasinadet olcakmışım gibi ağrı var karnımda her an da gelicekmiş gibi
eşime söylerim canım alırsa yaparım alamazsa yarın ben alırım sende öyle oldu mu acaba belirtilerin nelerdiTest al merakla bekleme için rahatlasin
nasıl akıntı vardı bir göğüslerde falan değişiklik oldu muBenim 3 gün gecikti ve akıntı vardi
Evet oldu ama en belirtili olan şeffaf akıntı oldu goguslerde hassasiyet oldunasıl akıntı vardı bir göğüslerde falan değişiklik oldu mu
akıntı mı sizi hamile miyim acaba dedittirdiEvet oldu ama en belirtili olan şeffaf akıntı oldu goguslerde hassasiyet oldu
ucuz testlerden mi yaptınız da çıktıEvet o yüzden garanti gibi hissettim 3 gün gecikme olunca da test yaptım akşamına kan tahlili de hepsini paylaştım burda
Evet 10 TL ye aldimucuz testlerden mi yaptınız da çıktı
inşallah bende hamişimdir ya 1 buçuk senedir olmuyor ben doktora gittim bir sikinti yok demişti eşimi de götürücem ayın 1 inde randevusu var bakalımEvet 10 TL ye aldim
Bak canım sitres yapma böyle sitres yapar kafaya takarsan zorinşallah bende hamişimdir ya 1 buçuk senedir olmuyor ben doktora gittim bir sikinti yok demişti eşimi de götürücem ayın 1 inde randevusu var bakalım
benimde devamlı tuvaletim geliyor regli olucakmışım gibi yani 2 gün önce gece yatarken tam regl ağrısı çektim resmen. dün gece de ağrıdı sadece gece oldu anlamadım gündüz birşeyim yok. göğüslerim de dokununca çok acıyor sizce var mı bende hamile olduğunuzdan soruyorum sıkmıyorumdur inşallah
daha önceden çok takıyordum ama şimdi öyle değilim şükür eski ben olsam çoktan kan vermiştim kaç kere kendi kendime diyorum adet olmazsam zaten vardır diye test yapmak istemiyorum artık öyle habireBak canım sitres yapma böyle sitres yapar kafaya takarsan zor
Rahat ol canım yeterki sağlık yönden sıkıntı olmasın bizim de 8. Ayda tuttudaha önceden çok takıyordum ama şimdi öyle değilim şükür eski ben olsam çoktan kan vermiştim kaç kere kendi kendime diyorum adet olmazsam zaten vardır diye test yapmak istemiyorum artık öyle habire
bizde de 1 buçuk sene oldu demekki zamanı var bilmiyorumRahat ol canım yeterki sağlık yönden sıkıntı olmasın bizim de 8. Ayda tuttu
Aynen dün konusma olmuştu millet t k ilişki tek denemede tuturmuslar biz şekilden şekile girdik olasiya kadarbizde de 1 buçuk sene oldu demekki zamanı var bilmiyorum
ahahaha evet ya gerçekten eltimin kuzeni öyle olmuş evlendiler hemen olmuş çok garipAynen dün konusma olmuştu millet t k ilişki tek denemede tuturmuslar biz şekilden şekile girdik olasiya kadar
Ellerde kalite var demek kiahahaha evet ya gerçekten eltimin kuzeni öyle olmuş evlendiler hemen olmuş çok garip
Korunup hamile kalan var biz korunmadan yapa yapa bı hal oldukahahaha evet ya gerçekten eltimin kuzeni öyle olmuş evlendiler hemen olmuş çok garip
var demekki bende anlamadım yemek yapar gibi çocuk yapıyolarEllerde kalite var demek ki
ben hiç korunmadım ama olmadı yaniKorunup hamile kalan var biz korunmadan yapa yapa bı hal olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?