- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Aynen inşallah vardıradet günü yaparım o zaman canım
Kasık ağrılarım karın şişliği ğöğüs şişli ayın 14 başladı ve hala var bakalım regli bekliyorum belki geç döllenme olmuştur.sağol canım senin nasıl belirtilerin vardı test yaptın
inşallah vardır canım :) benimde vardır inşallah :) senin ne kadar var adetineKasık ağrılarım karın şişliği ğöğüs şişli ayın 14 başladı ve hala var bakalım regli bekliyorum belki geç döllenme olmuştur.
İnşlh 3 gün kaldıinşallah vardır canım :) benimde vardır inşallah :) senin ne kadar var adetine
benimde yarın 3 gün kalcakİnşlh 3 gün kaldı
nerde kan testi verdin canım sen sağlık ocaklarında uzun sürüyor çıkmasıbenimde yarın 3 gün kalcak
İnşlh olur gebelik seninbenimde yarın 3 gün kalcak
sen nerde kan testi verdin canım sağlık ocaklarında geç çıkıyor çokİnşlh 3 gün kaldı
ayy dayanamıyorum aslında yapmak istiyorumAdetinize az kalmış bence kanda azda olsa çıkar aklınızda kalmasın yapın
Özel hastanede 2 saate çıkıyor.sen nerde kan testi verdin canım sağlık ocaklarında geç çıkıyor çok
salı günü adet gunum normal test yapsam çıkar mı acaba yoksa erken gebelik testi mi alayımÖzel hastanede 2 saate çıkıyor.
Erken gebelikte çıkacağını düşünüyorum esasensalı günü adet gunum normal test yapsam çıkar mı acaba yoksa erken gebelik testi mi alayım
yarın test yapsam çıkar mı acaba salı gunü regli günüm ucuz testlerden yapsam çıkar mı yoksa erken gebelik testi mi yapayımErken gebelikte çıkacağını düşünüyorum esasen
Al yap bence bişey kaybetmezsin en azından aklında kalmamış oluryarın test yapsam çıkar mı acaba salı gunü regli günüm ucuz testlerden yapsam çıkar mı yoksa erken gebelik testi mi yapayım
Ucuzda da çıkar erkende de çıkar normal kaset testlerde ben çok erkenden öğrenmiştim bir gün var çünkü geç döllenme olayını falan bilmemde yüzde 50 ihtimalin var kuzu yap gitsinyarın test yapsam çıkar mı acaba salı gunü regli günüm ucuz testlerden yapsam çıkar mı yoksa erken gebelik testi mi yapayım
Her kişi farklı gösterebiliyorsalı günü adet gunum normal test yapsam çıkar mı acaba yoksa erken gebelik testi mi alayım
bilmiyorum artık negatif görmek de istemiyorum hamile olsam bile hep negatif görücekmişim gibi geliyorAl yap bence bişey kaybetmezsin en azından aklında kalmamış olur
bakalım salı günü adet günüm bekleyebilirim de hayırlısı canım ya :)Ucuzda da çıkar erkende de çıkar normal kaset testlerde ben çok erkenden öğrenmiştim bir gün var çünkü geç döllenme olayını falan bilmemde yüzde 50 ihtimalin var kuzu yap gitsin
beklicem sanırım ya beklemek de istemiyorum ama beklicemHer kişi farklı gösterebiliyor
adet olcakmışım gibi ağrı var karnımda her an da gelicekmiş gibiAl yap bence bişey kaybetmezsin en azından aklında kalmamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?