Adetime 4 gün var belirti yok

Slngrkm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
16
3
1
Arkadaşlar adetime 4 gün kaldı yumurtalama sonrası 10.gündeyim bugün test yaptım negatif çıktı sadece meme ucum ağırıyor başka belirtim yok sizce çok mu erken yaptım testi

Arkadaşlar adetime 4 gün kaldı yumurtalama sonrası 10.gündeyim bugün test yaptım negatif çıktı sadece meme ucum ağırıyor başka belirtim yok sizce çok mu erken yaptım testi
Evet malesef erken en az 12 ve 14 diyorlar çatlama sonrası bende 11 gün yaptım varla yok arası ama muhtemel negatifti beklicem artık

Erkendir bilmem ki
Benim göğüs ucum çok acıyordu
Yumurtlama gününün ertesi saymaya başlayarak 11.gün silik çizgi görmüştüm
Biraz daha bekleyin

Erkendir bilmem ki
Benim göğüs ucum çok acıyordu
Yumurtlama gününün ertesi saymaya başlayarak 11.gün silik çizgi görmüştüm
Biraz daha bekleyin
Yaa inşallah öyledir geçen ay çok fazla belirtim oldu kesin hamileyim dedim adet oldum malesef bu ay hiç belirti yok göğüs ağrım dışında ama 10.gündeyim diye de hemen umudumu kırmak istemiyorum

Evet malesef erken en az 12 ve 14 diyorlar çatlama sonrası bende 11 gün yaptım varla yok arası ama muhtemel negatifti beklicem artık
Ay inşallah sizde güzel haberler alırsınız bende isteyen herkeste 🩷 biraz daha bekleyim o zaman napalım

Yaa inşallah öyledir geçen ay çok fazla belirtim oldu kesin hamileyim dedim adet oldum malesef bu ay hiç belirti yok göğüs ağrım dışında ama 10.gündeyim diye de hemen umudumu kırmak istemiyorum
Hangi gün çatlama oldu
Ayın kaçında

Back
X