Canım inşallah hamilesindir benim de adetime 5 gün var kasık ve bel ağrım var dünde hafif pembe lekelenmem oldu devam ediyor da bugün hastaneye gidecm olmadı test yapacm bugün bakalım hayırlısı olur inşallah siz nasıl oldunzTakvime göre 5 gün sonra adet olacagim, ama kasiklarim hafif agri var batma gibi hafif hafif mide bulantim var. Yumurtalama donemim(adet takvimine gore) o zamandan beri hafif hafif devam diyor. Goguslerimde vs hafif agri basladi bugun.
Test yaptim tek cizgi cikti ikinci silik bile degil. Erken mi sizce bisiler olabilir mi.
10 aydir deniyoruz bisiler olmadi
Agri yok sizi yok leke yok bisey yok ama adet olmam gerekiyor olmayi bekliorum napalimCanım inşallah hamilesindir benim de adetime 5 gün var kasık ve bel ağrım var dünde hafif pembe lekelenmem oldu devam ediyor da bugün hastaneye gidecm olmadı test yapacm bugün bakalım hayırlısı olur inşallah siz nasıl oldunz
Hayırlısı olsun inşallah bende 10 aydır evliyim çocuk istiyoruz çok stres yaptığim için bir ara 10 gün gecikti stres yapma hiç inşallah en güzeli olurAgri yok sizi yok leke yok bisey yok ama adet olmam gerekiyor olmayi bekliorum napalim
Yapmamak elde değil malesef resmen çıldırıyorum evin içinde o yüzden bekliyorum yani bugun olmayi zaten olur olmaz dogru gidiyorum hastaneye.Hayırlısı olsun inşallah bende 10 aydır evliyim çocuk istiyoruz çok stres yaptığim için bir ara 10 gün gecikti stres yapma hiç inşallah en güzeli olur
Benim bacaklarim ağrıyor sadece muhtemelen adet olacagim 3 5 saate belli o yuzden test yapmadim.Bende bişey yok test yaptım tek çizgi
Benim de vardı şuan geçti hafif bulantım var acaba piskolojikmrn miBenim bacaklarim ağrıyor sadece muhtemelen adet olacagim 3 5 saate belli o yuzden test yapmadim.
Benim de vardı şuan geçti hafif bulantım var acaba piskolojikmrn mi
5 gün var dahaKac gun var.
5 gün var d
Bakalım hayırlısı olsun inşallah bende hastaneye geldim yumurtalık kisti varmış bende geçen emar çektirdim bugün doktor ne diyecek merak ettim mide bulantısı ni falan da soracam dün pembe lekelenme oldu bugün bitti test yaptım negatif kafam çok karışıkSizindee varmis. Bakalim ben 5 gun kala test yapmistim tek cizgi. Iste bugun beklemece bakalim nolacak ne bitecek. Testte yapmadim yapmicamda inat ettim nasil olsa olamicazda aksam 4 5 gibi kesin olurum standart saati.
Yumurtalik kisti olma sebebi nasil oluyor ki. Yani adet duzensizligi felan mi yoksa hersey normal giderken böyle birsey olmasi mi supriz mi yani.Bakalım hayırlısı olsun inşallah bende hastaneye geldim yumurtalık kisti varmış bende geçen emar çektirdim bugün doktor ne diyecek merak ettim mide bulantısı ni falan da soracam dün pembe lekelenme oldu bugün bitti test yaptım negatif kafam çok karışık
Yumurtalik kisti olma sebebi nasil oluyor ki. Yani adet duzensizligi felan mi yoksa hersey normal giderken böyle birsey olmasi mi supriz mi yani.bend
Ne dioİnşallah birazdan doktorun yanına giderim
Çikolata kistim varmış 7cm hamileliğe engel dedi 2.30 yada üç yıl olmaz dedi çok geç hamile kalırsın dedi ameliyat istersen özel bir yerde yap dedi riskli bir ameliyat yumurtalıklarin zarar görebilir dedi alti ayda bir kontrol e gel dedi başka hiç bir şey demedi ilaç da vermediNe dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?