Gebeliğe Hazırlık Adetime 5 gun var ama bu agrilat beni bitirecek online olan bakabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu nasıl bı doktor Allah aşkına bende şuan çıktım doktordan MR a girdim sağ yumurtalık 4.5cm kist ama iyi mı kötü mı ne kisti MR sonucu gösterecek umudunuzu kaybetmeyin insan bir ilaç olsun verir altı ayda kendiliğinden yok olup gidecek miymiş bu kist de kontrole gel diyor

Moralimi çok bozdu ya bide bana diyor sen de araştır çikolata kisti ni

Bende oldum herhalse nokta gelmis devami gelir mi bilmem de hep ayni sey guzel haber yok olsem kurtulsam artik biktim.

Bazen böyle olabiliyor canim bide kan verseydin keşke ama normal yani bazen benim hic agrim olmuyo adet olurken ama dün adet oldum öldüm yani agridan gögüslerim felan rahat bi 10 gün önceden agrimaya başlamişti bitane parol ic olmazsa yada dolormin 10 aydir deniyoruz olmadi demissin eşinle birlikte hic kontrolden gectinizmi ? Eşin spermiogramm testi vermesi gerekir sende hsg filmi cekilmelisin bence sorunun ne oldugnu anca böyle ortaya cikarabilirsiniz bizde 3 yildir ugrasiyoruz ama sknti bende mesela adet düzensizligi kilo problemi sürekli tekrarlayan kistler ama doktorun hic biri gebelige engel görmüyor. Böyle seyleri ertelemeyin bence ve sperm testi kötü bsy degil eşimde yaptirmisti cünkü sorun herzaman kadinda olmuyor erkekdede olabilir.

Sen o koltuktan kalk ben oturayım deseydin hadsiz ya sıkma canım canını biliyorum bende şuan aynı durumdayım ama en büyük düşmanımız sinir stres başka doktora git bakalım
Amasya da hiç iyi doktor a rast gelmedim Malatya da inşallah iyi doktorlar var büyük hastane var oraya gidecm sizdede mi çikolata kisti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…