adetime 6 gun varken kanamam ve sancim var korkuyorum

yakamaoz_1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
666
301
333
Merhaba hanımlar.... En son adetim 18 eylülde başladı....adetlerin duzenlidir bu ay 7 gün önce geldi ve bugün kanamam oldu üstelik san cim var korkuyorum hamilelik için iki aydır çalışıyoruz acaba acaba yerleşme kanaması olabilir mi bu yoksa adeti mi yada düşük falan yapıyor olabilir miyim tecrübeli bayanlar yardım edin

Hiç erken gelmemişti geç geldigi oldu ..7_8 gün erken gelince endiselendim acaba adet mi yerleşme kanmasi mi bundan şüpheleniyorum......net te bu yazıyı buldum

İmplantasyon kanaması veya regl arasında ayrım yapmanın diğer bir yoluysa, hesap yaparak ne zaman implantasyon kanaması gerçekleştiğini bulmaktır. 28 günlük bir menstrual döngüyü ele alırsak yumurtlama 14. günde gerçekleşir. İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. Bir kadının menstrual döngüleri 24 günlük bir döngüyle 32 günlük bir döngü arasında değişmekle beraber, implantasyon kanaması normalde reglden bir hafta kadar önce olur.

Merhaba hanımlar.... En son adetim 18 eylülde başladı....adetlerin duzenlidir bu ay 7 gün önce geldi ve bugün kanamam oldu üstelik san cim var korkuyorum hamilelik için iki aydır çalışıyoruz acaba acaba yerleşme kanaması olabilir mi bu yoksa adeti mi yada düşük falan yapıyor olabilir miyim tecrübeli bayanlar yardım edin

canım 18 eylül ise
en fazla 2 3 gün erken olmuşsun
her ayın 18 i olmuyorya bu mereT
VADELİ HESAP DEĞİL Kİ
NO PANİK

Haklısın hamilelik istitorumda ondan heyecanlandım hem üzüldüm karışık duygular iste ....ALlah im isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlat versin

kızlar ben bu konuda çok bilgisizim eğer yardım ederseniz içim çok rahatlıcak sevgilimle zaman geçiriyorduk(çok ayrntılı yazmak istemiyorum) bazen çok abarttıgı oluyo ona engel olamıyorum pantolonum ustumdeydi ama onun da kıafetleri üstündeydi ama sonradan ağ kısmında yoğun bir ıslaklık hissettim ve beni cok rahatsız etti sorun olur mu neden olmuştur insanın aklına bilmeyince kötü kötü şeyler geliyor iki üç gündr stres yaptım ve bir iki kere falan oldu bu olay içim hiç rahat değil kötü kötü seyler geliyor aklıma lütfen biri yardımcı olsun

kızlar ben bu konuda çok bilgisizim eğer yardım ederseniz içim çok rahatlıcak sevgilimle zaman geçiriyorduk(çok ayrntılı yazmak istemiyorum) bazen çok abarttıgı oluyo ona engel olamıyorum pantolonum ustumdeydi ama onun da kıafetleri üstündeydi ama sonradan ağ kısmında yoğun bir ıslaklık hissettim ve beni cok rahatsız etti sorun olur mu neden olmuştur insanın aklına bilmeyince kötü kötü şeyler geliyor iki üç gündr stres yaptım ve bir iki kere falan oldu bu olay içim hiç rahat değil kötü kötü seyler geliyor aklıma lütfen biri yardımcı olsun

Bir şey olmaz korkma. Böyle bir durumda olması imkansız, takma kafana.

ya ben de öyle düşündüm ilk baslar ama bilmiyordum bile bu konuda çok bilgisizim olmam da kendimne kızdım sonra arastırınca cok rahatsız oldum sac dokulmesi falan oldu asırı insan tam bilmeyince panikliyor pantolonumu asla cıkarmam zaten abartmasın diye raghatsız oluyorum ama boyle olunca da rahatsız oldum test yapmaya kadar gitti aklım valla kafam rahatlasın diye

ya ben de öyle düşündüm ilk baslar ama bilmiyordum bile bu konuda çok bilgisizim olmam da kendimne kızdım sonra arastırınca cok rahatsız oldum sac dokulmesi falan oldu asırı insan tam bilmeyince panikliyor pantolonumu asla cıkarmam zaten abartmasın diye raghatsız oluyorum ama boyle olunca da rahatsız oldum test yapmaya kadar gitti aklım valla kafam rahatlasın diye

Çok stres yaptığınız için belirtileri yaşadığınızı zannediyorsunuz. Hamile olmanıza imkan yok, hamileyseniz de bırakın doğsun çocuk, mucize ötesi bir şey olur o. :KK48:

Şaka bir yana, korkmanıza gerek yok. Temkinli olmaya da devam edin.

Çok stres yaptığınız için belirtileri yaşadığınızı zannediyorsunuz. Hamile olmanıza imkan yok, hamileyseniz de bırakın doğsun çocuk, mucize ötesi bir şey olur o. :KK48:

Şaka bir yana, korkmanıza gerek yok. Temkinli olmaya da devam edin.
ahhaha gercekten niye bu kadar stres yaptım bilmiyorum olmasından korktugum için ya da sevgilimin o kadar abartmasına izin verdiğim için olabilir cevap verdiğiniz için tesekkur ederim içim rahatladı :)

Back
X