lekelenme dediğin kan mı? akıntı mı?
selam kıslar. lütfen bana bi akıl verin. Benim adetime daha 13 gün var ve bugün önce adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu. üstüne de lekelenmelerim başladı. Doktorumu aradım ama bekleyelim devam ederse adetdir dedi. İlk defa başıma geliyor .lütfen bi fikir verin.
Yumurtlam dönemindesin yumurtan çatlamış döllenmiş te olabilir 7 gün sonra hamilelik varsa testte çıkmaya başlar.Yumurtlamadan 9 gün sonra çıkıyo çünkü.Yani adetine 5 gün kala test yap varsa çıkar cnm.Arkadaşlar hala burdamısınız aynı benimde basımda suan adetime 13 gün var akıntımda azıcık kan var 2 gün oldu şimdi kesildi akıntımda çoktu şimdi kupkuru sizin sonuçlarınız ne oldu beni bilgilendirirmisiniz
Ay inşallah öyledir 1 senedir korunmuyoruz 3 ay önce rahim filmi çektirdim hiçbir sodunumuz yok bu kanamamdan sonraki gün kahve akıntım geldi şimdi yine kuruyum Allahım insallah yüzüme gülerYumurtlam dönemindesin yumurtan çatlamış döllenmiş te olabilir 7 gün sonra hamilelik varsa testte çıkmaya başlar.Yumurtlamadan 9 gün sonra çıkıyo çünkü.Yani adetine 5 gün kala test yap varsa çıkar cnm.
İnşaallah cnm.Ay inşallah öyledir 1 senedir korunmuyoruz 3 ay önce rahim filmi çektirdim hiçbir sodunumuz yok bu kanamamdan sonraki gün kahve akıntım geldi şimdi yine kuruyum Allahım insallah yüzüme güler
Bu kadar erken hamile kalabilirmisnz bilemem ama ben düşükten sonra bir defa adet oldum ondan sonra adet olmayı beklerken günüm geçti hamile oldugmu öyle öğrendim.Benim düşüncem siz adet olacaksınız rahim kendini yenileyecek yeni yumurtalardan sonra hamile kalabilirsiniz ancak.Düşük kanamasını adet kanaması olarak düşünmeyin o birönceki gebeligin kalıntılarını atmasıdır.Benimde adetime 13 gün var 8 haftalık hamileydim 13 gün önce düşük oldu hemen klomen merional ve pregnly vurdum dün kanamam vardı ama kanama denilecek kadar azdı peçeteye baktım hafif pembe kanamalr vardı bidaha da olmadı ve afet olacakmışım gibi sancılar sizce hamilemiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?