Hala burdamısınız banada bi yardimci olun lutfen benim 1 kizim var suan 2 yasinda eşimde asker onbası izindeydi 1⅞ gun birlijte olduk izninin bitmesine 1 hafta kala ilk defa 3 aylik igne vuruldum. Suanda adetime 12 gun var benim pembe lekenmelerim var. Kasiklarimda hafif agri var. Ped de ise hic kan yok hafif hafif oluyor..
Hala burdamısınız banada bi yardimci olun lutfen benim 1 kizim var suan 2 yasinda eşimde asker onbası izindeydi 1⅞ gun birlijte olduk izninin bitmesine 1 hafta kala ilk defa 3 aylik igne vuruldum. Suanda adetime 12 gun var benim pembe lekenmelerim var. Kasiklarimda hafif agri var. Ped de ise hic kan yok hafif hafif oluyor..
Merhaba cnm geçmiş olsun 2 ay geçmiş şimdi okudum .hamilemisin merak ettim.benimde bu ay aynı sorunum var 2 bucuk seneden beri evliyim hiç korunmadim 5 haftalik düşük yaptim ocak ayında ilk daha adetlerine 10 gün kala pembe lekeler geliyor erken regli ol cam sandım ped taktım 3 gündür devam ediyor pembe leke geliyor 3 5 damla sonra devamı yok adet de olmadım kan yada kahve leke değil bildiğin bembe ... regli ağrısı gibi ağrım oluyo gün içinde sağ tarafım belim agriyo dün de bayildim tansiyonum düşmüş midemde bulanıyor ama kusmadim hiç ... çok uzun oldu k.bakma
Merhaba bende birşey sormak istiyorum. Adetime daha 11 gün var dün peçete ile silerken kılcal damar inceliğinde incecik kan vardı ara ara kasık ağrım oluyor.ya sağda yada solda .bu sabah da sanki yoğun şekilde kan gelmiş gibi tuvalette gittim bi baktım çamaşırım ıslanmış yumurta akı gibi uzayan akıntı vardı böyle 3 4 cm uzunluğunda yumurta çatlayınca bu tür akıntı oluyorlar diyorlar bi fikrin varmı yardımcı olur musunuz