- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
- 316
- Konu Sahibi narin_yarim
-
Kizlar ben hep 33 ve 34 gunde adet olurdum, gecen ay tam 38 gunde adet oldum. Bu ay yumurtlama takibi yaptirdim. Adetimin 17 gunu yani dun yumurtam 11 mm cikti, sizce gec yumurtlama soz konusu ola bilir mi?
bence tedavi ol canım 11 mm çok küçük ve adet aralığında çok fazla ....
klomen tedavisinin bi zararı yok benim işyerinden arkadaşım klomenle hamile kaldı...ben olsam denerdim keşke bizim çzüm yolumuzda bu kadar kolay olsa...
eşinde herşey normalmi?
Aadetin 17. günü yumoş büyüklüğü çok küçük kalmış şakkıdı
YUmoş günde 1 ve 1.5 cm büyüyürr.Senin yumoşş adetin 25.günü anca 20 mm olur.Bilmiyorum yumoşun kaliteki olup olmadıgını dokor karar vermesı gereklı.Her yumoş kaliteli olmuyor malesef büyüyebilirde büyümeyebilirdeşakkıdı
hep 33-34 günde adet oluyormuşsunn
geçen ay 38.gün gecikme olmuş olabilir.
33-34 baz alman gerekir benceşakkıdı
Benim doktor 13 mm altındaki yumoşları ölçmüyordu bana söylemıyordu bile
Canım, normal şartlar altında 17. gün 11 mm olan folikul büyüklüğü küçük gerçekten.Ama adet döngünüz daha uzun sürüyormuş bu yüzden kesin bir şey denemez.Ben adetinizin 21. günü progesteron testi yaptırmanızı tavsiye ederim..Böylece yumurtalamanız olup olmadığını ve yumurtlama kalitenizin durumunu da öğrenmiş olursunuz..
dr. gecen ay hormon testi yapti, her sey yolunda dedi. bu ayda boyle iste. ne yapsam acaba?
Bir şey daha eklemek isterim.Bazı zamanlar yumurtlama olmayabiliyor rahmimizde.Bu yüzden bu ay yumurta gelişiminiz yavaşlamış olabilir.Herhangi bir doğum kontrol hapı kullanmadıysanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?