- Konu Sahibi narin_yarim
-
Canim senin adetin ne zaman ?doktor bir sey soylemedimi.?catlama olasiligi varmi bu ay ?Soruyu ben sorsam anca bukadar olurdu ben de 33 34 gunde bir regl oluyorum ama muhakkak oluyorum düzensiz degil yani ve bu ay genel kontrol icin kadin doguma gittigimde 17.günümdü yumurtam 11 mmdi. Soruyu soranla bire bir ayni.sanirim ben de bu ay cok gec yumurtlarim ve adetim gecikir.
Normalde 8 gun var daha yani 33.gun olmayi bekliyorum ama doktor herhangi birşey demedi sadece muayene olurken 11mmlik yumurtan var dedi.o gun 17.günümdü demekki bu ay ya catlamayacak kist olarak kalacak ya da gec catlayacak adetim gecikecekCanim senin adetin ne zaman ?doktor bir sey soylemedimi.?catlama olasiligi varmi bu ay ?
Haqqinda hayirlisi canim. İnwALLAH iyi haberler alirsinNormalde 8 gun var daha yani 33.gun olmayi bekliyorum ama doktor herhangi birşey demedi sadece muayene olurken 11mmlik yumurtan var dedi.o gun 17.günümdü demekki bu ay ya catlamayacak kist olarak kalacak ya da gec catlayacak adetim gecikecek
Normalde 8 gun var daha yani 33.gun olmayi bekliyorum ama doktor herhangi birşey demedi sadece muayene olurken 11mmlik yumurtan var dedi.o gun 17.günümdü demekki bu ay ya catlamayacak kist olarak kalacak ya da gec catlayacak adetim gecikecek
Merhaba canim. Uzun zaman oldu haber almayali. Ne durumdasin ?Normalde 8 gun var daha yani 33.gun olmayi bekliyorum ama doktor herhangi birşey demedi sadece muayene olurken 11mmlik yumurtan var dedi.o gun 17.günümdü demekki bu ay ya catlamayacak kist olarak kalacak ya da gec catlayacak adetim gecikecek
merhaba canım aynen başlığa uygun olduğumu belirtmiştim 32.gün adet oldu bugün 3.günüm semacım.İlk kez bu ay deneyeceğiz bebek için ama buyur burdan yak gibi oldu 17.gün 11 mm yumurta vardı 32.gün adet gördümMerhaba canim. Uzun zaman oldu haber almayali. Ne durumdasin ?
Canim benim adetime 3gun var bakalim hayirlisi. ALLAH yardimcimiz olsun.merhaba canım aynen başlığa uygun olduğumu belirtmiştim 32.gün adet oldu bugün 3.günüm semacım.İlk kez bu ay deneyeceğiz bebek için ama buyur burdan yak gibi oldu 17.gün 11 mm yumurta vardı 32.gün adet gördüm
2 ihtimal var ya hiç çatlamadı adetle atacağım şimdi
ya da 17gün 11mm se gunde 1.5 buyuse 23.gün anca 20mm olup çatlamıştır ama luteal faz olayı var yani yumurtlama sonrası dönem o da 9 gün oluyor mantıklı değil.en az 12 en fazla 16 gün sonra adet olunur cünkü yumurtanın çatlamasından sonra.Yani inan ilk çocuğa nasıl sahip oldum şaşırıyorum sen nasılsın?
Merhaba. Bence cok kucuk. Benimde yumurtam ayni seninki gibiydi. Ama doktorum buyutmek icin ilac verdi. Wimdi adet gunumu bekliyorum. Sana ilac filan vermedimi doktorun ?Mrb arkadaşlar bugün 11. Günüm ve yumurtam 11 mm sizce iyimi ?
Hayır canım ilaç vermedi güzel felan dedi anlamadım bendeMerhaba. Bence cok kucuk. Benimde yumurtam ayni seninki gibiydi. Ama doktorum buyutmek icin ilac verdi. Wimdi adet gunumu bekliyorum. Sana ilac filan vermedimi doktorun ?
Hatta ben doktoruma sordum cok kucuk deyilmi diye. Oda bana ilaci ic buyuyucek dedi. Simdi beklemedeyimHayır canım ilaç vermedi güzel felan dedi anlamadım bendesana hangi ilacı verdi doktor ?
Bende alsammı acaba bu ilaçtanHatta ben doktoruma sordum cok kucuk deyilmi diye. Oda bana ilaci ic buyuyucek dedi. Simdi beklemedeyim
Canım internetten baktım böyle bir ilaç yok ilacın ismini doğru yazdığından eminmisin?Gynacohell diye bir ilac. Her gun iki defa suya damlatib iciyorum.
1.5 yıllık evliyim 3 kaybım var 2 tane kimyasal 1 tane 2 aylıkken kalbi durduBilmemki.dokdorun nasil olurda bu yumurtaya guzel der anlamadim. Kac yillik evlisin ?uzun suremi tedavi aliyosun ?
Canım ilacın fotosunu Atman mümkün mü ?Bilmemki.dokdorun nasil olurda bu yumurtaya guzel der anlamadim. Kac yillik evlisin ?uzun suremi tedavi aliyosun ?
G ule baslayan yumurta buyuducu L ile baslayansa yumurtaliqdaki iltahablari sokuyormusCanım ilacın fotosunu Atman mümkün mü ?
G ule baslayan yumurta buyuducu L ile baslayansa yumurtaliqdaki iltahablari sokuyormusCanım ilacın fotosunu Atman mümkün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?