adetimin 17. gunu folikulum 11 mm, sizce bu normal mi?

Canim senin adetin ne zaman ?doktor bir sey soylemedimi.?catlama olasiligi varmi bu ay ?

Canim senin adetin ne zaman ?doktor bir sey soylemedimi.?catlama olasiligi varmi bu ay ?
Normalde 8 gun var daha yani 33.gun olmayi bekliyorum ama doktor herhangi birşey demedi sadece muayene olurken 11mmlik yumurtan var dedi.o gun 17.günümdü demekki bu ay ya catlamayacak kist olarak kalacak ya da gec catlayacak adetim gecikecek

Haqqinda hayirlisi canim. İnwALLAH iyi haberler alirsin

Merhaba canim. Uzun zaman oldu haber almayali. Ne durumdasin ?

Merhaba canim. Uzun zaman oldu haber almayali. Ne durumdasin ?
merhaba canım aynen başlığa uygun olduğumu belirtmiştim 32.gün adet oldu bugün 3.günüm semacım.İlk kez bu ay deneyeceğiz bebek için ama buyur burdan yak gibi oldu 17.gün 11 mm yumurta vardı 32.gün adet gördüm
2 ihtimal var ya hiç çatlamadı adetle atacağım şimdi
ya da 17gün 11mm se gunde 1.5 buyuse 23.gün anca 20mm olup çatlamıştır ama luteal faz olayı var yani yumurtlama sonrası dönem o da 9 gün oluyor mantıklı değil.en az 12 en fazla 16 gün sonra adet olunur cünkü yumurtanın çatlamasından sonra.Yani inan ilk çocuğa nasıl sahip oldum şaşırıyorum sen nasılsın?

Mrb arkadaşlar bugün 11. Günüm ve yumurtam 11 mm sizce iyimi ?

Canim benim adetime 3gun var bakalim hayirlisi. ALLAH yardimcimiz olsun.

Merhaba. Bence cok kucuk. Benimde yumurtam ayni seninki gibiydi. Ama doktorum buyutmek icin ilac verdi. Wimdi adet gunumu bekliyorum. Sana ilac filan vermedimi doktorun ?
Hayır canım ilaç vermedi güzel felan dedi anlamadım bende sana hangi ilacı verdi doktor ?

Bilmemki.dokdorun nasil olurda bu yumurtaya guzel der anlamadim. Kac yillik evlisin ?uzun suremi tedavi aliyosun ?

Bilmemki.dokdorun nasil olurda bu yumurtaya guzel der anlamadim. Kac yillik evlisin ?uzun suremi tedavi aliyosun ?
1.5 yıllık evliyim 3 kaybım var 2 tane kimyasal 1 tane 2 aylıkken kalbi durdu tedaviye başlayacağız kan verdim bugün 7 tüp pıhtılaşma vs bir sürü test yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…