söylediklerin moral oldu Sağol birde böyle belirsiz beklemek çok zor bugün ikinci gün bekliyorum olmuyor olnaz inşallahbende öyle hissediyorum hamileymisim gibi ve hislerim çok kuvvetlidir cevap yazdığın için teşekkür
bugün idrar testi yaptınmı tekrardanbende öyle hissediyorum hamileymisim gibi ve hislerim çok kuvvetlidir cevap yazdığın için teşekkür
evet sabah yaptım normal testten negatifbugün idrar testi yaptınmı tekrardan
kızım 15 oğlum 4 yaşında erken evlendim bençocukların kaç yaşında
sabah ilk idrarla yaptın demii..eger geç döllenme olduysa çıkmayabilir çünkü bhcg 25 in üstüne çıkında idrar testinde 2.çizgi çıkıyorr..senin yeniyse çıkmaz zaten içini ferah tutevet sabah yaptım normal testten negatif
maşallahh büyütmüşsünkızım 15 oğlum 4 yaşında erken evlendim ben
Sağol senin varmı çocukmaşallahh büyütmüşsün
ilk çocuk olacak hayırlısıylaSağol senin varmı çocuk
hayırlısi olsun inşallah ben diğer gebeliklerimi günüm çok geçince ogrenmistim yani bu sefer kendimi çok dinledim aslında iyi birsey değil sen nasıl öğrendinilk çocuk olacak hayırlısıyla
evet bencede ben hamileyim ama geç döllenme felan olabilirbenimde içime dogmuştu hamile oldugum...adetim 2 gün geçince test yaptım.2.çizgi çok silik çıktı öyle iştee.ama dedigin gibi insanın içine doguyorrr
2 gün sonra sabah idrar testini tekrarla istersenevet bencede ben hamileyim ama geç döllenme felan olabilir
evet bekliyorum biraz zaman geçsin diye çok test yaptım predictor çok saçma bir test bence o pozitif ama diğerleri negatif2 gün sonra sabah idrar testini tekrarla istersen
teste 2.çizgiyi gördükten sonra doktora gidersin
çok sevindim senin adına bende biraz beklicem test yapmicam negatif çıkıyor üzülüyorum ama adette olmadım iki gun olduerken yapmissin varsada cikmaz.ben 1 hafta gecikince yaptim yani dun Sabah hamileyim cok mutluyum.allahim isteyen herkese versin.benimde 3 cu olacak allahim nasip ederse.biraz bekle
kan testi yaptirdinmi yaptirdiysan nezamanerken yapmissin varsada cikmaz.ben 1 hafta gecikince yaptim yani dun Sabah hamileyim cok mutluyum.allahim isteyen herkese versin.benimde 3 cu olacak allahim nasip ederse.biraz bekle
yanlış okumuşum sildim yorumu hayırlısıben daha yeniyim sizleri hep okuyorum yazdıklarınızı üye oldum ve bütün gebelikbelirtileriim var ve bugün adetimin ilk günü be olmadım daha sabah kan testi yaptırdım 0.1predictor testini yaptım pozitif yardım edin ne olur
anlamadımyanlış okumuşum sildim yorumu hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?