adetimin ilk günü ama hala olmadım çok gerginim

ilk günüm predictor gebelik testi yaptım pozitif kan testi yaptım ama negatif

• gebelik

OY: 1 50,0%
  • adet

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
bende öyle hissediyorum hamileymisim gibi ve hislerim çok kuvvetlidir cevap yazdığın için teşekkür
söylediklerin moral oldu Sağol birde böyle belirsiz beklemek çok zor bugün ikinci gün bekliyorum olmuyor olnaz inşallah

evet sabah yaptım normal testten negatif
sabah ilk idrarla yaptın demii..eger geç döllenme olduysa çıkmayabilir çünkü bhcg 25 in üstüne çıkında idrar testinde 2.çizgi çıkıyorr..senin yeniyse çıkmaz zaten içini ferah tut

benim bir süredir su gibi akıntım var ve midem ekşiyor iştahım açıldı bunları düşünmekten yoruldum vallahi

benimde içime dogmuştu hamile oldugum...adetim 2 gün geçince test yaptım.2.çizgi çok silik çıktı öyle iştee.ama dedigin gibi insanın içine doguyorrr

2 gün sonra sabah idrar testini tekrarla istersen
teste 2.çizgiyi gördükten sonra doktora gidersin
evet bekliyorum biraz zaman geçsin diye çok test yaptım predictor çok saçma bir test bence o pozitif ama diğerleri negatif

erken yapmissin varsada cikmaz.ben 1 hafta gecikince yaptim yani dun Sabah hamileyim cok mutluyum.allahim isteyen herkese versin.benimde 3 cu olacak allahim nasip ederse.biraz bekle

erken yapmissin varsada cikmaz.ben 1 hafta gecikince yaptim yani dun Sabah hamileyim cok mutluyum.allahim isteyen herkese versin.benimde 3 cu olacak allahim nasip ederse.biraz bekle
çok sevindim senin adına bende biraz beklicem test yapmicam negatif çıkıyor üzülüyorum ama adette olmadım iki gun oldu

yanlış okumuşum sildim yorumu hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…