adetimin ilk günü ama hala olmadım çok gerginim

ilk günüm predictor gebelik testi yaptım pozitif kan testi yaptım ama negatif

• gebelik

OY: 1 50,0%
  • adet

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
bana kan testiyle ilgili biriniz soru sormussunuz.ben adet gumden 9 gun gecince yani dun Sabah evde test yaptim kan vermedim.doktordan randevu aldim 1ay sonra verdi bekleyecegim.testen eminim cunku hep ayni markayla yapiyorum olmayinca cikmiyor zaten.benim sat 23 subatticok kurcalamak istemiyorum herseyi akisina burakiyorum.hayirlisi

pozitif diye okudum,e o zaman ne yardımı istiyon gebesin işte hayırlı olsun yazmıştım meğersem yanlış anlamışım amaaaan keşke silmeyeydim bak baştan yazdım
ya aslında predictor pozitif çıktı diger testler negatif jan testide dahil dun 0.1 çıktı bugun iki gun oldu adet yok işte bu ve kahverengi jel gibi akıntı ne demek biliyormusun

hayırlısı

sabah ilk idrarla yaptın demii..eger geç döllenme olduysa çıkmayabilir çünkü bhcg 25 in üstüne çıkında idrar testinde 2.çizgi çıkıyorr..senin yeniyse çıkmaz zaten içini ferah tut
yani bhcg dün negatif ti ya yarın yukselirmi sence bide hala adet olmadım vekahverengi jel gibi bi akıntı geldi 3..4 damla yerleşme kanaması mi sence

arkadasim yanlis anlamadiysam kanda negatifmi cikti.bence 4.5 gun bekle hala adet olmazsa tekrar kan ver.cunku kahverengi akinti yerlesme kanamsida olabilir adet baslangicida.yeresme kanamasiysa kesilir ve kanda cikar bebek yerlestikten sonra vucuda hamilelik hormonu salgiliyor.once kanda yukselir sonra idrara gecer onun icin kandan erken biliyorlar.

evet dün kanda negatif ti ve 3 saat önce bir kaç damla geldi akıntı baska bisey yok kesildi anlayacağın adet değil bence çünkü ilk defa böyle bir akıntı oldu

çok sağol benim üçüncü olacak inşallah olursa ve daha önceki gebeliklerimde hiç bukadar incelememistim kendimi bu siteyi okuya okuya öğrendim çoğu şeyi

o zaman yerlesme kanamasi olabilir bence 3.4 gun bekle hamileysen zaten adet gormezsin hemde hormonlar yukselir teste cikar ozaman

inşallah hala tik yok
Ben de senin gibiyim ayni nelirtilerim var bugun 28. Gunum adet olmadim hamile gibi hissediyorum predictor pozitif ama silik cikti bakalim kan verdim sonuc ne cikacak bekliyorum bi saat sonra cikacak sonucum inşallah negatif degildir

Ben de senin gibiyim ayni nelirtilerim var bugun 28. Gunum adet olmadim hamile gibi hissediyorum predictor pozitif ama silik cikti bakalim kan verdim sonuc ne cikacak bekliyorum bi saat sonra cikacak sonucum inşallah negatif degildir
inşallah kan testin pozitif çıkar haber ver sonucu olurmu bide predictor bende ne zaman yapsam pozitif cikiyordu her ay bu ayda oyle guvenmiyorum aama seninki doğrudur inşallah

inşallah kan testin pozitif çıkar haber ver sonucu olurmu bide predictor bende ne zaman yapsam pozitif cikiyordu her ay bu ayda oyle guvenmiyorum aama seninki doğrudur inşallah
Ben de guvenmiyorum da iste is olsun onu aldim ama negatiftir benimde ne olacak

Ewet kan testim negatif predictor hep pozitif cikiomus zaten

üzülme ama birdahadapredictor almayalim bence ben hala umudumu kaybetmedim bekliyorum senin kaç gün geçti adetin
Yok uzulmedim beklemiodum zaten bu ay yumurta takibi yaptirdim yumurtam gelismemisti ama hamilelik belirtileri olunca acaba bi mucize olmus olabilir mi dedim ewet bidaha predictor almayalim

Bugun 28. Gunum agrilarim var bugun yarin gelir adetim

Yok uzulmedim beklemiodum zaten bu ay yumurta takibi yaptirdim yumurtam gelismemisti ama hamilelik belirtileri olunca acaba bi mucize olmus olabilir mi dedim ewet bidaha predictor almayalim
çocuğun varmı peki ilkmi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…