Adetin 10. Gunu yumurtlama olur mu?

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
30
Merhaba guzel anne ve anne adaylari bu ay incir ve havuc kullandim adetin 2. Gununden itibaren tam 9. Gun kasik sancim oldu bn usuttum diyodum ama su gibi seffaf akinti geldi 10. Gun yani dun o agri daha fazlaydi e akintida fazlaydi dunu degerlendrdm bugun ne kasik agrisi ne akinti var... sadece krem kivaminda bi akinti var sizce bu donm yum. Olmusmudur yasayan varmi

Bende bu ay corekotu kuru kullandım. Adet biter bitmez başladı belirtilerim.

Benim ki tam saçmalık zaten . Yumurtlama günümü bilemiyorum ya ben . Normalde adete 1 hafta kala oluyor herkeste benim adete 1 hafta kala yani bugün mesela çok akıntım var . Ama daha önce doktora gitmiştim adetim geç kalmıştı diye doktor bana yumurtan çatlamış demişti . KIZLAR bu ne demek oluyor sizce ?

Cnm bu demek oluyor ki. Akintiya gore yumurtlama tarihleri net bilgi vermez. Ayrica her ay yumurtlama tarihi degisir. Ultrasonda gorduyse doktor o dogrudur

Cnm bu demek oluyor ki. Akintiya gore yumurtlama tarihleri net bilgi vermez. Ayrica her ay yumurtlama tarihi degisir. Ultrasonda gorduyse doktor o dogrudur
Ama cnm ben o Zaman doktora gittiğimde reglim 2 hafta gecikmişti . O zaman benim yumurtlamam geç mi oluyor tatlım ? Bu işi anlayamıyorum ya ben

Ama cnm ben o Zaman doktora gittiğimde reglim 2 hafta gecikmişti . O zaman benim yumurtlamam geç mi oluyor tatlım ? Bu işi anlayamıyorum ya ben
O zaman tam zamaninda oluyor. 2 hafta gectiyse adet dongunun tam ortasina denk geliyor.

Ben adetin 10. Günü hamile kalmıştım Dr erken döllenme demişti. Adetime 5-6 gün kala hem idrar hem kanda öğrenmiştim

Artik beslenmedenmidir nedir yumurtlamanin zamani belirsizlesti adet olmadan birgun oncede yumurtlama.meydana gelmeye başladı. Yabi.sorunuzun cevabi olabilir..

Ben adetin 10. Günü hamile kalmıştım Dr erken döllenme demişti. Adetime 5-6 gün kala hem idrar hem kanda öğrenmiştim
Sagol cnm bnm bnm 10. Gundu demmdeki sebep suan akintim yok yumurtlamadan sonra akinti azalir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…