- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Benim ki tam saçmalık zaten . Yumurtlama günümü bilemiyorum ya ben . Normalde adete 1 hafta kala oluyor herkeste benim adete 1 hafta kala yani bugün mesela çok akıntım var . Ama daha önce doktora gitmiştim adetim geç kalmıştı diye doktor bana yumurtan çatlamış demişti . KIZLAR bu ne demek oluyor sizce ?Merhaba guzel anne ve anne adaylari bu ay incir ve havuc kullandim adetin 2. Gununden itibaren tam 9. Gun kasik sancim oldu bn usuttum diyodum ama su gibi seffaf akinti geldi 10. Gun yani dun o agri daha fazlaydi e akintida fazlaydi dunu degerlendrdm bugun ne kasik agrisi ne akinti var... sadece krem kivaminda bi akinti var sizce bu donm yum. Olmusmudur yasayan varmi
Bnm bat 16 ocakBat kac benim 9 ocak
28 gun bnm dongum herkes 14. Gun diye soylemis sagol cnm dun geceyi iyiki degerlendirmisim bn o zamnOlabilir tabkide
İyi yapmissin :) yumurtlama zamani degisir cnm donguyle alakasi yok.28 gun bnm dongum herkes 14. Gun diye soylemis sagol cnm dun geceyi iyiki degerlendirmisim bn o zamn
Tmm cnm sagolasinİyi yapmissin :) yumurtlama zamani degisir cnm donguyle alakasi yok.
Cnm bu demek oluyor ki. Akintiya gore yumurtlama tarihleri net bilgi vermez. Ayrica her ay yumurtlama tarihi degisir. Ultrasonda gorduyse doktor o dogrudurBenim ki tam saçmalık zaten . Yumurtlama günümü bilemiyorum ya ben . Normalde adete 1 hafta kala oluyor herkeste benim adete 1 hafta kala yani bugün mesela çok akıntım var . Ama daha önce doktora gitmiştim adetim geç kalmıştı diye doktor bana yumurtan çatlamış demişti . KIZLAR bu ne demek oluyor sizce ?
Ama cnm ben o Zaman doktora gittiğimde reglim 2 hafta gecikmişti . O zaman benim yumurtlamam geç mi oluyor tatlım ? Bu işi anlayamıyorum ya benCnm bu demek oluyor ki. Akintiya gore yumurtlama tarihleri net bilgi vermez. Ayrica her ay yumurtlama tarihi degisir. Ultrasonda gorduyse doktor o dogrudur
O zaman tam zamaninda oluyor. 2 hafta gectiyse adet dongunun tam ortasina denk geliyor.Ama cnm ben o Zaman doktora gittiğimde reglim 2 hafta gecikmişti . O zaman benim yumurtlamam geç mi oluyor tatlım ? Bu işi anlayamıyorum ya ben
Üzerinden geçmedi cnm geç oldu 2 hafta sonra olmuştuO zaman tam zamaninda oluyor. 2 hafta gectiyse adet dongunun tam ortasina denk geliyor.
Yani şöyle adetim geçti diye doktora gittim bat tarihinden 2 hafta sonra gitmiştim muayene oldum o Zaman işte yumurtan çatlamış biraz kanamış demişti hatta cnmO zaman tam zamaninda oluyor. 2 hafta gectiyse adet dongunun tam ortasina denk geliyor.
bnm bat 13 ocak bakalım bu ay n olucak???yumurtlama günüm yılbası gecesii hadi hayırlısıBat kac benim 9 ocak
Ben adetin 10. Günü hamile kalmıştım Dr erken döllenme demişti. Adetime 5-6 gün kala hem idrar hem kanda öğrenmiştimMerhaba guzel anne ve anne adaylari bu ay incir ve havuc kullandim adetin 2. Gununden itibaren tam 9. Gun kasik sancim oldu bn usuttum diyodum ama su gibi seffaf akinti geldi 10. Gun yani dun o agri daha fazlaydi e akintida fazlaydi dunu degerlendrdm bugun ne kasik agrisi ne akinti var... sadece krem kivaminda bi akinti var sizce bu donm yum. Olmusmudur yasayan varmi
Artik beslenmedenmidir nedir yumurtlamanin zamani belirsizlesti adet olmadan birgun oncede yumurtlama.meydana gelmeye başladı. Yabi.sorunuzun cevabi olabilir..Merhaba guzel anne ve anne adaylari bu ay incir ve havuc kullandim adetin 2. Gununden itibaren tam 9. Gun kasik sancim oldu bn usuttum diyodum ama su gibi seffaf akinti geldi 10. Gun yani dun o agri daha fazlaydi e akintida fazlaydi dunu degerlendrdm bugun ne kasik agrisi ne akinti var... sadece krem kivaminda bi akinti var sizce bu donm yum. Olmusmudur yasayan varmi
Tamam cnm onu anlatiyorum zaten. Eger bat gunu adet olsaydin. Yine 2 hafta sonra yumurtlaman olucakti. Yani adetin ortalarina denk geliyor bu 2 hafta.Üzerinden geçmedi cnm geç oldu 2 hafta sonra olmuştu
Sagol cnm bnm bnm 10. Gundu demmdeki sebep suan akintim yok yumurtlamadan sonra akinti azalir dimiBen adetin 10. Günü hamile kalmıştım Dr erken döllenme demişti. Adetime 5-6 gün kala hem idrar hem kanda öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?