- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Evet cnm ilk defa incir mincir kullandm ve ilk defa boyle agri hissettim tabi tamda emin olamiyrm ama sadece o iki gun yogun akinti ve agri oldu insallah dogrudur ve tutmustrArtik beslenmedenmidir nedir yumurtlamanin zamani belirsizlesti adet olmadan birgun oncede yumurtlama.meydana gelmeye başladı. Yabi.sorunuzun cevabi olabilir..
İnşallah tutmuştur cnmEvet cnm ilk defa incir mincir kullandm ve ilk defa boyle agri hissettim tabi tamda emin olamiyrm ama sadece o iki gun yogun akinti ve agri oldu insallah dogrudur ve tutmustr
Anladım cnm sağolTamam cnm onu anlatiyorum zaten. Eger bat gunu adet olsaydin. Yine 2 hafta sonra yumurtlaman olucakti. Yani adetin ortalarina denk geliyor bu 2 hafta.
sen dr gittin mi hiç cnm n diyorEvet cnm ilk defa incir mincir kullandm ve ilk defa boyle agri hissettim tabi tamda emin olamiyrm ama sadece o iki gun yogun akinti ve agri oldu insallah dogrudur ve tutmustr
Hersey normal cnm sikinti yok diyolarsen dr gittin mi hiç cnm n diyor
hayırlısı cnm eşinde pekiHersey normal cnm sikinti yok diyolar
O gitmedi canm daha bekliyomys olcakmis zaten 2 ay daha olmazsa soz gidicm dyr kendnden o kadar emin konusuyrki senn baskasndan cocugun falan mi var dedim artik ona bu erkkleri anlayamiyrmhayırlısı cnm eşinde peki
Mrb incir ve havucu nasıl kullandın kaç gün kullandın ne kadar sürede içtinMerhaba guzel anne ve anne adaylari bu ay incir ve havuc kullandim adetin 2. Gununden itibaren tam 9. Gun kasik sancim oldu bn usuttum diyodum ama su gibi seffaf akinti geldi 10. Gun yani dun o agri daha fazlaydi e akintida fazlaydi dunu degerlendrdm bugun ne kasik agrisi ne akinti var... sadece krem kivaminda bi akinti var sizce bu donm yum. Olmusmudur yasayan varmi
Canim merhaba bizim diger topikte 2 arkadas 1i inciri ye dedi bana bende 2. Gunu gunde 5 tane incir yedim 3. 4. Gunude yedimMrb incir ve havucu nasıl kullandın kaç gün kullandın ne kadar sürede içtin
Canım akıntı değişebiliyor üşütmeye bağlı olarakta. Erken döllenirse belirtiler çok erken başlıyor. Benim 10 gün kala bulantılat başlamıştı göğüslerime dokunamıyordum. Bide oturduğum yerde uyuyordum. İnşallah gelir bebiş hep beraber bekleyip görelimSagol cnm bnm bnm 10. Gundu demmdeki sebep suan akintim yok yumurtlamadan sonra akinti azalir dimi
Insallah buradan size guzel haberler vermk nasip olurCanım akıntı değişebiliyor üşütmeye bağlı olarakta. Erken döllenirse belirtiler çok erken başlıyor. Benim 10 gün kala bulantılat başlamıştı göğüslerime dokunamıyordum. Bide oturduğum yerde uyuyordum. İnşallah gelir bebiş hep beraber bekleyip görelim
İnşallah :)Insallah buradan size guzel haberler vermk nasip olur
Dua et bnm kide oyle olsun senin velede yetissin bnm veletCanim benm de 9.gunle 10.gun arasi oldu yumurtlama.
Bu sayede erken ogrndm gebelgmi de
Canım benim de bat 13 Ocak. İnşallah ikimizinde yüzü güler bu aybnm bat 13 ocak bakalım bu ay n olucak???yumurtlama günüm yılbası gecesii hadi hayırlısı
Insallah guzel haberleri alirim sizlerdendeCanım benim de bat 13 Ocak. İnşallah ikimizinde yüzü güler bu ay
İnşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız.Insallah guzel haberleri alirim sizlerdendehiram2015 ile birlikte
Banada motivasyon olur sanki yumurtlama donmm gecince bu icimdeki heyecn durdu niye bilmiyorum
Merak ettim sonuc nedirInsallah guzel haberleri alirim sizlerdendehiram2015 ile birlikte
Banada motivasyon olur sanki yumurtlama donmm gecince bu icimdeki heyecn durdu niye bilmiyorum
Negatf test bat bklyrm cnm insallah sende tutarBende bu ay incir havuç kürü yapıyorum sende işe yaradimi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?