- 13 Aralık 2023
- 1.125
- 735
- 43
- 32
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
-
Ben 21. Gün lucrin sonrası 11. Gün regl oldumDondurulmuş emb transferi olacağım. Haziran 18 de yani adetimin 21.günü iğneyi oldum. Normalde adet olmam lazım günüm geçti adet olunca transfer hazırlıklarına başlamamız gerekiyordu. Sizler ne zaman adet oldunuz
Ay yarın 11.günüm. inşallah olurum artık , teşekkürler yazdığınız içinBen 21. Gün lucrin sonrası 11. Gün regl oldum
Rica ederim ne demek bu yolda hepimiz çok zor şeyler yaşıyoruz olabildiğince destek olmak lazım bol şans diliyorumAy yarın 11.günüm. inşallah olurum artık , teşekkürler yazdığınız için
Teşekkür ederimMerhaba benim 12. gün olmuştu. Doktorum da normal demişti.
Oyyy bekliycem daha demek ki , 10 gün olduBen 17.gün oldum
Oyyy bekliycem daha demek ki , 10 gün olduteşekkürler cevap için
Merhaba, bende bugun Lucrin depot 3.75 mg vuruldum. Siz ne zaman adet oldunuz ve sonucunuz ne acabaDondurulmuş emb transferi olacağım. Haziran 18 de yani adetimin 21.günü iğneyi oldum. Normalde adet olmam lazım günüm geçti adet olunca transfer hazırlıklarına başlamamız gerekiyordu. Sizler ne zaman adet oldunuz
Üstünden zaman geçti ama buraya yazdıktan birkaç gün sonra oldum. Yani iğneden sonra 12.gün falan olabilirMerhaba, bende bugun Lucrin depot 3.75 mg vuruldum. Siz ne zaman adet oldunuz ve sonucunuz ne acaba
Bende gecikme olmadı günümde oldumDondurulmuş emb transferi olacağım. Haziran 18 de yani adetimin 21.günü iğneyi oldum. Normalde adet olmam lazım günüm geçti adet olunca transfer hazırlıklarına başlamamız gerekiyordu. Sizler ne zaman adet oldunuz
Lucrin 3.75 olandan mı oldunuz? 2 ay geciktirmesi garip geldi. Bana aynı zamanda adet söktürü kullandırdılar. Bir de normal adet sürem gelip geçince adaçayı içmeye başladım adet söksün diye. Bir işe yaradı mı bilmiyorum :)Lucrinden sonra ilk değil ikinci adetinizi nezaman olmuşsunuz acaba 2 ay oldu olmadim normalmi
İlk adetten sonra transfer olduğum için bir tarih veremiyorum. İki gün önce tekrar lucrin yaptım önceki transferlerim tutmayınca. HayırlısıLucrinden sonra ilk değil ikinci adetinizi nezaman olmuşsunuz acaba 2 ay oldu olmadim normalmi
Evet lucrin 3.75 vuruldum ilk adetimi 10 gün sonrası oldum ikinci adeti asistana sordum normal gününüzde olursunuz dedi olmadım tarlusal içtim söksün diye yine olmadımLucrin 3.75 olandan mı oldunuz? 2 ay geciktirmesi garip geldi. Bana aynı zamanda adet söktürü kullandırdılar. Bir de normal adet sürem gelip geçince adaçayı içmeye başladım adet söksün diye. Bir işe yaradı mı bilmiyorum :)
I am lost. Hiçbir fikrim yok açıkçası. Hormon testleri normal çıkıyor mu?Evet lucrin 3.75 vuruldum ilk adetimi 10 gün sonrası oldum ikinci adeti asistana sordum normal gününüzde olursunuz dedi olmadım tarlusal içtim söksün diye yine olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?