Adetin 3. Günü Doktora Gidildiğinde Neler Yapılıyor

adetin 3.veya 4.günü sabah aç karnınıa hormon tahlili yapılıyor.tahlili alınca ultrasona giriyorsun.sonra eşinden 3 günlük cinsel perhizden sonra sperm analizi yapılıyor.seninde o ay adet olduktan sonra hsg rahim filmi çekiliyor.daha sonra tüp bebek tedavi başlatılıyor.

bende bu gün gittim doktora beni muayene etti alttan ultrasonla rahim ve yumurtalıklar temiz dedi adetiim bi dahaki hafta sonu falan 3.günü hormon testleri istedi 4.günü getir dedi. eşimden de spermogram istedi. biraz akıntım olduğu için antibiyotik verdi bide fitil ve folik asit. ben hemen rahim filmi istemiyorum 3 ay sonra ancak hala olmamışsa isterim dedi doktorum arkadaşlar hormon testleri kanla mı yapılıyor. sonuçlardan sonra ne yaptı doktor anlatabilirmisiniz.

merhaba arkadaşlar ben dün doktora gittim benden adetin 3. günü gelmem gerektigini ve sonrasında hsg çekilecegini adetin 21. günü tekrar gitmem istendi eşimdende sperm örnegi alınacakmış peki bunları yaptırann varmı aranızda çok can acıtırmı bunun sonucunda ne yapılır sizce

merhaba arkadaşlar ben dün doktora gittim benden adetin 3. günü gelmem gerektigini ve sonrasında hsg çekilecegini adetin 21. günü tekrar gitmem istendi eşimdende sperm örnegi alınacakmış peki bunları yaptırann varmı aranızda çok can acıtırmı bunun sonucunda ne yapılır sizce

tatlım ilk kez mi gittin kaç aydır olmuyor

Back
X