- 7 Temmuz 2018
- 1.571
- 2.187
- 133
Anladım teşekkür ederimCanım yumurtaların lh hormonundan dolayı belirli boyuta eremiyor küçük küçük kalıyorlar ve doğal olarak çatlama olmadığı için adet düzeni olmuyor yada benim gibi hiç adet göremeyip ilaçla adet olabiliyorsun.
Yeni öğrendim olduğunu ama ilaç falan bişey vermedi. Bidaki ay testleri yaptır aşılamaya geçelim dedi devlet hastanesi. Emin olamadım özele mi gitsem diyorum. Çünkü benim bu yaşa kadar yoktu. Yaşım 28 bu yaşta nasıl ortaya çıktı anlamadım.Pcos var mı sizde
Adetlerim hep günü gününe olur. Yaşım 28 çok test vermiştim muayene olmuştum bebek için. ilk defa böyle çıktı testim.Canım sende pco var lh yüksek çıkmış benimde böyle adetlerin nasıl adet olabiliyormusun ilaçsız, düzeni falan nasıl?
Düzenli adet olanlarda görülmeyebiliyor benim arkadaş en son kisti patlamıştı da öyle farkedilmisti sadece tüylenme vardı onda mesela o sebepten teşhis koymamışlardı hatta imkansız demişti bi doktor farklı doktordan da fikir alabilirsin tabiki ama kilo verdikten sonra benimde görünmüyordu her ay mesela yumurtlama düzene girdi çünkü doğum kontrol hapı veriyorlar tedavisi yok semptomları hafifletmek adeti düzenlemek amaçlı bekarken on sene kullandım ben bıraktım yine aynı gebelik isteyenlere vermiyorlar doğal olarakYeni öğrendim olduğunu ama ilaç falan bişey vermedi. Bidaki ay testleri yaptır aşılamaya geçelim dedi devlet hastanesi. Emin olamadım özele mi gitsem diyorum. Çünkü benim bu yaşa kadar yoktu. Yaşım 28 bu yaşta nasıl ortaya çıktı anlamadım.
Anladım çok sağolun. Demekki ben çok zayıf olduğum için farkedilmedi şimdiye kadar. Sizin bu şekilde bebeğiniz oldu yani ben olmazsa diye çok korkmuştumDüzenli adet olanlarda görülmeyebiliyor benim arkadaş en son kisti patlamıştı da öyle farkedilmisti sadece tüylenme vardı onda mesela o sebepten teşhis koymamışlardı hatta imkansız demişti bi doktor farklı doktordan da fikir alabilirsin tabiki ama kilo verdikten sonra benimde görünmüyordu her ay mesela yumurtlama düzene girdi çünkü doğum kontrol hapı veriyorlar tedavisi yok semptomları hafifletmek adeti düzenlemek amaçlı bekarken on sene kullandım ben bıraktım yine aynı gebelik isteyenlere vermiyorlar doğal olarak
Oldu tabiki ve ben son dönemde yani hamilelik öncesi ilaç icmeden adet göremiyordum iki ay üç ay son adette çok yoğun oldum ama bitkilerle ve uzun kanadım hep pıhtı seklinde sonrasında hamile kaldım ben inofolic kullandım o dönemde d vitamini ve b12 doktor vermişti yumurta kalitesini arttırmak amaçlı bide agnucaston hayıt tableti yani pko da biraz gec hamilelik olabiliyor kısırlık değil pko simdi herseyin bir caresi var kolmen tedavisi de görmüştüm iki ay ama tabi o bosunaydi benim icin çünkü ben zaten yumurtluyordum zayıfladığım için kilolu olan pkolular bir bakıma şanslı çünkü zayıflayınca adetler düzene girip yumurtlama başlayabiliyor benim öyle olmuştu şimdi ne yapsam zayıflayamıyorum insülin direncimde yüksek biraz bende bu ay birakicam korunmayı bakalımAnladım çok sağolun. Demekki ben çok zayıf olduğum için farkedilmedi şimdiye kadar. Sizin bu şekilde bebeğiniz oldu yani ben olmazsa diye çok korkmuştum
Klomen tedavisi yaklaşık 6 ay önce gördüm ama bende kist oluştu. Üstüne çatlayıp çatlamadığına bakmaya gerek görmedi doktor bebiş olmayınca tekrar klomen kullan dedi kullandım bir önceki ay çatlamamış kist oluştu 2 ay sonra adette geçti. Sanırım bana bu sefer klomen kullandırmazlar aşılama dedikleri içinOldu tabiki ve ben son dönemde yani hamilelik öncesi ilaç icmeden adet göremiyordum iki ay üç ay son adette çok yoğun oldum ama bitkilerle ve uzun kanadım hep pıhtı seklinde sonrasında hamile kaldım ben inofolic kullandım o dönemde d vitamini ve b12 doktor vermişti yumurta kalitesini arttırmak amaçlı bide agnucaston hayıt tableti yani pko da biraz gec hamilelik olabiliyor kısırlık değil pko simdi herseyin bir caresi var kolmen tedavisi de görmüştüm iki ay ama tabi o bosunaydi benim icin çünkü ben zaten yumurtluyordum zayıfladığım için kilolu olan pkolular bir bakıma şanslı çünkü zayıflayınca adetler düzene girip yumurtlama başlayabiliyor benim öyle olmuştu şimdi ne yapsam zayıflayamıyorum insülin direncimde yüksek biraz bende bu ay birakicam korunmayı bakalım
Bence ayni hastanede amh degerinize baktirin. Esiniz de soerm örneği versin. Ona gore asilama tup bebek düşünürsünüz.Klomen tedavisi yaklaşık 6 ay önce gördüm ama bende kist oluştu. Üstüne çatlayıp çatlamadığına bakmaya gerek görmedi doktor bebiş olmayınca tekrar klomen kullan dedi kullandım bir önceki ay çatlamamış kist oluştu 2 ay sonra adette geçti. Sanırım bana bu sefer klomen kullandırmazlar aşılama dedikleri için
Şuan doktor o testi de istedi eşimde varikosel var ondan da test istedi ona göre aşılama yapalım dedi. Bakalım bu ay yaptırcam inşallah bir sorun çıkmazBence ayni hastanede amh degerinize baktirin. Esiniz de soerm örneği versin. Ona gore asilama tup bebek düşünürsünüz.
Bu konulari cok fazla bilmiyorum ama birkaç kere aşilama yerine tüp bebek denenmesinin daha iyi oldugunu okumustum burada. Yine de tup bebek topiklerine yazarsaniz daha dogru bilgiler edinirsiniz.Şuan doktor o testi de istedi eşimde varikosel var ondan da test istedi ona göre aşılama yapalım dedi. Bakalım bu ay yaptırcam inşallah bir sorun çıkmaz
Canım benim tek yumurtamda pko görüntüsü vardı diğerinde çok azdı klomen yumurtalıklarımı kist doldurdu benimde.. demek herkese yaramıyor Allah hayırlısıyla nasip etsin sanada tüm isteyenlere de cok fazla aratmadanKlomen tedavisi yaklaşık 6 ay önce gördüm ama bende kist oluştu. Üstüne çatlayıp çatlamadığına bakmaya gerek görmedi doktor bebiş olmayınca tekrar klomen kullan dedi kullandım bir önceki ay çatlamamış kist oluştu 2 ay sonra adette geçti. Sanırım bana bu sefer klomen kullandırmazlar aşılama dedikleri için
Bugün bir doktorla görüştüm bende polikistik demek için kist oluşmuş olması gerekir bunlar polifolikül regl olunca zaten dökülebilir eğer ki 2 regl dönemi dökülmezse biz buna polikistik deriz bu şekilde doktorların yanlış bilgilerine tepki gösterdi.Canım benim tek yumurtamda pko görüntüsü vardı diğerinde çok azdı klomen yumurtalıklarımı kist doldurdu benimde.. demek herkese yaramıyor Allah hayırlısıyla nasip etsin sanada tüm isteyenlere de cok fazla aratmadan
Benim klomenden olusanlar epey bir süre gecmedi canım iki üç ay boyunca hastane yolları aşındırdım ordan biliyorum hatta hamileykende pko görüntüsü var sende dedi doktor doğumdan sonra iki üç noal düzende adet oldum sonra yine bozuldu ama yas ilerledikçe pkonun da etkisi azalmaya başlıyor diye duymuştum bende ne kadar doğru bilmiyorum en güzel çözümü kilo vermek insülin direnci yüzünden zor oluyordu ama ne yazık kiBugün bir doktorla görüştüm bende polikistik demek için kist oluşmuş olması gerekir bunlar polifolikül regl olunca zaten dökülebilir eğer ki 2 regl dönemi dökülmezse biz buna polikistik deriz bu şekilde doktorların yanlış bilgilerine tepki gösterdi.
Testleeimiz normal gorunuyorKadınlar kulübü üyesi güzell arkadaşlar hepinize iyi akşamlarhormon testime bakar mısınız? Anlayan yorum yapan herkese teşekkkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?