BeeennnBöyle hamile kalan duydunz mu acaba?
Erken döllenme diye bi şey okudum da ondan süphelendimYumurtlama olmasi icin yumurtanin büyuyup olgunlasip catlamasi lazim bu süreç adetin 12 ve 14. Gunlerinde tamamlanip çatliyo gec dollenme denilende bu çatlamanın daha geç yasanmasi yani pek mumkün degil adet olduktan sonra yumurtlama olur olgunlasir ve catlar surec icin zaman gerekir....
Ne güzel.Saglıkla dogsun inş.minik bebiş:)Yumurtlama belirtsi var mıydı peki?Beeennnnormalde adetim 6 gün sürüyor. Yedinci gün birliktelik yasadik ve ben o ay hamile kaldim
Canim ben adet bitiminde hamile kalanlardanim. Adet bitiminde ertesi gun asiri akintim oldu zaten o 2gun iliski oldu. Belli sebeplerden oturu bu ay baska iliski de olamamisti zaten. Ama sonuc, hamileyimMrb kızlar,adetimin 6.günü daha lekelenme devam ederken seffaf skıntı geldi.Yumurtlama olur mu bu dönemde?Gecen ay takvime göre yaptım,tutmadı.Acaba böyle mi kaçırıyrm?
Bebeğinizin cinsiyeti belli mi acaba :)Beeennnnormalde adetim 6 gün sürüyor. Yedinci gün birliktelik yasadik ve ben o ay hamile kaldim
Bilemycem canm erken döllenmeyi hic duymadim ama olsa bile en fazla bi kac gun erkendir sürecin olusnasi icin adetten sonra zaman gerekli..Erken döllenme diye bi şey okudum da ondan süphelendim
Maşallah canım.Tesekkür ederim.Saglıkla kavuşun inş.bebişinle:)Canim ben adet bitiminde hamile kalanlardanim. Adet bitiminde ertesi gun asiri akintim oldu zaten o 2gun iliski oldu. Belli sebeplerden oturu bu ay baska iliski de olamamisti zaten. Ama sonuc, hamileyimbence kacirma akintinin oldugu gunleri
Anladım canım sagolasın.Hayırlısı artık.Sana da bebeğinle ssglıklı günler inşBilemycem canm erken döllenmeyi hic duymadim ama olsa bile en fazla bi kac gun erkendir sürecin olusnasi icin adetten sonra zaman gerekli..
Evet erkek olacak insallahBebeğinizin cinsiyeti belli mi acaba :)
Aslında yumurtlama dönemini takip eden biri degilim. Zaten bebek istiyorduk ama o ay icinde sadece bir kez korunmasiz birliktelik oldu sonrasinda korunduk. hic umudum yoktu hamile kalmam diye düşündüm ama takdiri ilahi işteNe güzel.Saglıkla dogsun inş.minik bebiş:)Yumurtlama belirtsi var mıydı peki?
Az kalmış hayıelısıyla canım.Tesekkürler bilgilendrmen için:)Aslında yumurtlama dönemini takip eden biri degilim. Zaten bebek istiyorduk ama o ay icinde sadece bir kez korunmasiz birliktelik oldu sonrasinda korunduk. hic umudum yoktu hamile kalmam diye düşündüm ama takdiri ilahi işte
Amin canim sagol. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli sihhatli bebislerMaşallah canım.Tesekkür ederim.Saglıkla kavuşun inş.bebişinle:)
Aminn inş.:)Amin canim sagol. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah saglikli sihhatli bebisler
Canım adet bitimi iki gün iliski oldu sonraki 2 günde akıntı geldi yumurtlama sanırım kasik agrisi falan oldu bu ay birdaha deneme yapamicaz ama bn çok istiyorum sence tutarmiCanim ben adet bitiminde hamile kalanlardanim. Adet bitiminde ertesi gun asiri akintim oldu zaten o 2gun iliski oldu. Belli sebeplerden oturu bu ay baska iliski de olamamisti zaten. Ama sonuc, hamileyimbence kacirma akintinin oldugu gunleri
Insallah tutar canim. Akintin da olmus hadi bakalim hayirlisi :) guzel haberler verirsin insallah :)Canım adet bitimi iki gün iliski oldu sonraki 2 günde akıntı geldi yumurtlama sanırım kasik agrisi falan oldu bu ay birdaha deneme yapamicaz ama bn çok istiyorum sence tutarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?