- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Ya 13 agustosta adet olmus 18i temzlenmis yumurtlama donemi falan hep korunuyolar 18 aksami ve 19u korunmamislar o yuzdn ben sordm sagolunVar bu forumda baska konularda okumustum. Hatta o sekilde bebegin erkek olacagini iddia ediyorlardi
Nasibi varsa olacaktir. Ben de adetime 5 gun kala korunmamistim hopp hamile kaliverdim ve sok. Daha sonra gebelik dusundugumuzde ise adete bi hafta kala tekrar korunuyorduk ikiz olmasin diyeYa 13 agustosta adet olmus 18i temzlenmis yumurtlama donemi falan hep korunuyolar 18 aksami ve 19u korunmamislar o yuzdn ben sordm sagolun
Nasil yani adete 5 gun kala mi peki o durumda adet olmadnz dmi bu arada Allah bagislasin size bizede nasip etsn insallahNasibi varsa olacaktir. Ben de adetime 5 gun kala korunmamistim hopp hamile kaliverdim ve sok. Daha sonra gebelik dusundugumuzde ise adete bi hafta kala tekrar korunuyorduk ikiz olmasin diye
İki defa mı yumurtlama oluyrdu yani?Adete beş gün kala yumurtlama belrtsi var mıydı peki?Nasibi varsa olacaktir. Ben de adetime 5 gun kala korunmamistim hopp hamile kaliverdim ve sok. Daha sonra gebelik dusundugumuzde ise adete bi hafta kala tekrar korunuyorduk ikiz olmasin diye
Amin rabbim acisini vermesin canm... cok sasirdm hmn testte cikmasida sasiryciymiEvet adet gormedim ve test yaptim 5 gun gecince cikinca sok oldum, cunku hafiften adet sancim bile vardi ve bir kereligine bosveriverdik. Ama Biz o bebegi kaybettik malesef. Ama cok sukur 3 ay sonra tekrar nasip oldu ve suan kanepede zipliyor :) Darisi sana ve tum isteyenlere insallahh.
Olmus demekki rabbim vernce veriyo bn cok sasirdm yaİki defa mı yumurtlama oluyrdu yani?Adete beş gün kala yumurtlama belrtsi var mıydı peki?
Yumurtlama sancim oluyormus meger de ben adet sancisi basladi saniyordum. Hamile kalinca anladim ayda sadece bir yumurtam olmadigini. Hatta eskiler dermis ki ayda 3 kere gebe kalma olasiligi coktur bi adet bitince bi ortada bi de sona dogru. Eski kadinlar tabi daha bir dogurganmis. Ben bi orta bi sonda kaldim ama basi denemedim hic :)İki defa mı yumurtlama oluyrdu yani?Adete beş gün kala yumurtlama belrtsi var mıydı peki?
Aminn o kadar cok aglamistim ki ultrason resimleri durur hatta. Cok sukur sonra oldu yavrum ama kanamali gecti ilk 4 ay ve dogumdan sonra da farkli saglik sorunlarim oldu. Suan tekrar hamileyim ve igne ilac kullaniyorum. Rabbim sonunu hayir eylesin.Amin rabbim acisini vermesin canm... cok sasirdm hmn testte cikmasida sasiryciymi
Masallah ne güzel yaa.Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Ben yumurtlamam gecnce bırakmıştım çalışmayı,bırakmayayım bari:)Yumurtlama sancim oluyormus meger de ben adet sancisi basladi saniyordum. Hamile kalinca anladim ayda sadece bir yumurtam olmadigini. Hatta eskiler dermis ki ayda 3 kere gebe kalma olasiligi coktur bi adet bitince bi ortada bi de sona dogru. Eski kadinlar tabi daha bir dogurganmis. Ben bi orta bi sonda kaldim ama basi denemedim hic :)
Birakma tabii ama birden fazla yumurtan olursa ikiz olabilir bilgine...benim babam da ikiz dogmus,kuzenimin de var ikizi. Genetik yapi da onemli. Diyorum ya ben artik eminim en az iki yumurtam oldugundan o yuzden bebis yaparken son hafta korunmali oldu hep.Masallah ne güzel yaa.Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Ben yumurtlamam gecnce bırakmıştım çalışmayı,bırakmayayım bari:)
Hic sitres yapma canm Allahin izniyle o meleginde oburu gibi saglikla dogacaktr kendini uzuntuye sokma dualarim herkese sanada cnm sende bize dua et hamissin bnde cok istyrm bu ay bklmAminn o kadar cok aglamistim ki ultrason resimleri durur hatta. Cok sukur sonra oldu yavrum ama kanamali gecti ilk 4 ay ve dogumdan sonra da farkli saglik sorunlarim oldu. Suan tekrar hamileyim ve igne ilac kullaniyorum. Rabbim sonunu hayir eylesin.
Peki şimdi ovulasyon yapsam negatf cıksa yoktur di mi?Birakma tabii ama birden fazla yumurtan olursa ikiz olabilir bilgine...benim babam da ikiz dogmus,kuzenimin de var ikizi. Genetik yapi da onemli. Diyorum ya ben artik eminim en az iki yumurtam oldugundan o yuzden bebis yaparken son hafta korunmali oldu hep.
Bilmiyorum ki valla ben daha cok sancidan anliyorum 7 ya da 5 gun kala ayni 14 15. Gundeki gibi oluyor hem sancim hem akintim. Once bi takip et kendini sonra yap bi test,cikar mi cikar.Peki şimdi ovulasyon yapsam negatf cıksa yoktur di mi?
Insallah valla Rabbim benden once hic yavrusu olmayanlara versin derim hep. Benim esim cok istedi yoksa benim cok gucum yok onca seyden sonra. Hatta bazen igne batmio tenime ve diyorum acaba kalmasamiydim hamile. Hele o dogumdan sonra olumden dondum resmen. Insan korkuyor elde degil. Insallah bir iki haftaya guzel haberler alirsinnnHic sitres yapma canm Allahin izniyle o meleginde oburu gibi saglikla dogacaktr kendini uzuntuye sokma dualarim herkese sanada cnm sende bize dua et hamissin bnde cok istyrm bu ay bklm
Sagol canım.İnş.bu hamileliğinle hiç sıkıntı yasamadan bebeğine kavusrsun.Allahım saglık versin ikinize deBilmiyorum ki valla ben daha cok sancidan anliyorum 7 ya da 5 gun kala ayni 14 15. Gundeki gibi oluyor hem sancim hem akintim. Once bi takip et kendini sonra yap bi test,cikar mi cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?