adetin bittigi gunlerde hamile kalan varmi?

Ozel degilse nasil bi rahatszligin oldu cnm guzel dualarin icin sagol o guzel kalbini hissettm cnm rabbim sifa versn

Canim benim sat 14 temmuzdu benim hesabima göre 16 temmuzda tutmus oliyor bebisim :) belirtide yasamadim pek bel agrisi ve yorgunluk haric.

Canim benim sat 14 temmuzdu benim hesabima göre 16 temmuzda tutmus oliyor bebisim :) belirtide yasamadim pek bel agrisi ve yorgunluk haric.
Nasil yani 14 temmuzda hastalanmadnz mi tm anlayamadm bu olaylari pek cozemiyorum cnm

Benimde yumurtlama dan sonra olan şey genellikle geç dollenme olduğunda bebek tutmuyor gibi bende hep aynı sorunu yaşadım Rabbim istesin her an bırakıyor yumurtlama öncesi de kalan oluyor yani

Ay pardon yani 14 temmuzda adetim bitti canim :)
Heh simdi anladm ayni konudan bahsedyrz iki gun sonra iliski olmus adetten..... demekki olasilik var peki ozel olmazsa o gun olduguna nasil eminsn cok soru srdm k.b.

Tam adet olacagim gün test yapdim cokta net positifdi yani 10.austos :)Doktora sordugumda o hesaplamisdi o güne dek gelmeli diye cünkü bebegimin gelisimine göre tam o gün tutmusdur diye hesapladi
Sagol cnm

Adetim bitti 3. Günü yılbaşı gecesiydi ben hamile kaldım.
Tahmini doğum tarihi 10 eylül çıktı direk
ben 3 eylül de doğurdum. Yani bir kez daha emin oldum ki adetten hemen sonra hamile kalmışım. .

Adetim bitti 3. Günü yılbaşı gecesiydi ben hamile kaldım.
Tahmini doğum tarihi 10 eylül çıktı direk
ben 3 eylül de doğurdum. Yani bir kez daha emin oldum ki adetten hemen sonra hamile kalmışım. .
Demekki oluyomus sagolun Allah bagislasin yavrucugunu

anladığım kadarıyla adeti düzenli, tedavi görmeyen birinin adet bitimi gebe kalma ihtimali yok. burda adet bitimi olduk diyenler ya kanama dönemi uzun , ya düzensiz, ya da çatlatma iğnesi kullananlar.

bir de her gebelikte bebek haftası son adet tarihi başlangıcından hesaplanır, doktorlar bebeğin ne zaman tuttuğunu tahmin edemezler o yüzden son adet tarihi baz alınır.

forumda baya dolandım, adet bitimi hamile kaldım diyenler genelde yine bi 9.- 10. günlerde ilişki yaşamışlar ya da tam hatırlamayanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…