adetin bittikten sonraki gün hamile kalınabilirmi :))

fen_ci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
227
4
296
Düzce
slm kızlar adet bittikten sonraki gün ilişkiye girilirse hamişle kalınırmı 3 yıllık evliyim eşimin tayini şehir dışına çıktı 4 ay sonra tekrar gelecek bir günlüğüne tıpkı bu seferki gibi çok çocuk istiyorum ama gelişi hiç uğurlu günlere gelmiyo ilişkiden beridir belim ağrıyo ara ara kasığıma sancı giriyo bıçak gibi daha adetime 10 gün var galiba 2 yıl daha çocuk sahibi olamıcam sizce ümit varmı : emir_bebek:

adetiniz duzenli mi?

duzenli ise pek sans olmaz cunku yumurtlama adetin 14. gununde oluyor;

ama kimisinin adetleri duzensiz, aynda 2 defa yumurtlayabiliyor ya da farkli tarihlerde.

keske esiniz biraz kalabilse, ya da siz gidebilseniz yanina.
Allah kavustursun en kisa zamanda

Seni üzmek istemem ama çok düşük bir ihtimal, yumurtlama kadınlarda genelde reglin 10. ile 20 günleri arasında oluyor. Daha erken ya da geç olanlarda var ama reglin bittiği günden sonraki gün bana çok zor geliyor. Allah dilerse herşey olur canım, inşallah hamile kalırsın.

Evet olabilirsin yumurtlama dönemine göre düşük bir ihtimalde olsa adet bittiğinde hamile kalanlar var ve anlattığın belirtileri ben hamile kaldığımda yaşamıştım ilişki sonrası şiddettli bel ağrısı ve kasıklarda batma bunlar bana hamile olduğumu hissettirmişti umutlandırmak istemem ama inşallah hamilesindir.

Geçenlerde bende adet bittiği gün ilişki sırasında bi kaza oldu ve aynı belirtileri yaşıyorum ama inşallah değilimdir, bebeğim daha çok küçük Rabbim siz isteyenlere versin bana da istediğimizde inş :))

AY YAAAAA süper inşallah çok mutlu oldummmmm şimdi allah senide mutlu etsizn kardeşim ne olur allahım şu yalnızlığımda bebişimle avunayım kocam yanımda olamasada ondan bi parça olsun yeter allahım tüm isteyenlere aralarındada bana lütfen sağlılklı bi tosbiş ne olurrr 49:

dua ediyorum rabbime bir mucize için

hala dua ediyorum 5 gün kaldı adetime bel ağrım arttı göğüslerimde hassalaşma var bu sanırım adet olcam bu ayda bebek yok galiba ama rabbim isterse olur deyip ona sığınıyorum yalnızlığıma care eşime olan hasretime derman arıyorum ne olur allahım ne olur diyorum biliyorum eşimde orda mutsuz çaresiz böle güzel bi haber onuda uçurur hayata yeniden sarılmasına sebebp olur ama yinede rabbim bilir bu sınavdan bizde basarı ile çıkarız insallah

allah yazıysa kalınabilir..
bende hamilelikten önce hiç yaşamadığım kasık ve bel ağrıları olmuştu
umarım hamilesindir
ben 4 ay bekledim bebek 5. ay istemiyorum dediğim ay hamile kaldım

allah yazıysa kalınabilir..
bende hamilelikten önce hiç yaşamadığım kasık ve bel ağrıları olmuştu
umarım hamilesindir
ben 4 ay bekledim bebek 5. ay istemiyorum dediğim ay hamile kaldım

tsk ederim seymacığım burası benim günlüğüm gibi bişey oldu içimden ne geçerse yazıyorum işte sizlere anlatıyorum allah analı babalı büyütsün sekerim sağlıkılı sıhhatli bir bbeiş olsun öptümmmmm

yine ben bel ağrım dayanılmaz olduuuuu tutuldum galibaaaaaaa her şeyin hayırlısı işte rabbime dulara devammmm

olabilir canım benimde o şekilde oldu bebiş yada ben öyle tahmin ediyorum diyelim adetten 1gün sonra yani 8.gün o tarih yumurtlamanın ilk günüymüş netteki hesaplamaya göre...72 saatte spremin canlı kaldığını göz önüne al..birde aynen bende adet olucam sanmıştım tüm belirtileri yaşıyordum..inş.bebişin göbişine konmuştur güzel haberlerini verirsin burdan

tşk ederim tatlım insallah ne diyimmmmm rabbime bütün isteyenlere içindede banada versinnnnnnnn allahım daha fazla aratmasın kimseyiiiiiiii ümitleniyorum işte ne bileyimmmmmmmmm

elelim bugünün ayrıntılarına sevgili günlük adetime 2 gün var sabah bel ağrısı (bana göre bel acısı yada tutulma ) için sağlık ocağına aile hekimine gittim ağrımı söledim emzirme yada hamilelik yada şüphe var mı dedi bende reglime 2 gün var dedim korunuyomusunuz dedi hayır dedim adam demediğini bırakmadı ya hamileyseniz yapacağım iğne çocuğa neler yapar biliyormusunuz dedi bide bi sürü nutuk attı adet olun gelin dedi bi iğne ile sancınızı keseriz dedi işte böleeeeeee yani çekcez bu ağrıyı biraz dahaaaaa durum vahimmmmmm yaaaaaaaa hamilelerde bu bel ağrısı tutulma gibimi oluyo acaba beklicez öğrencezzzzzz değilmi

adetıne 2 gun kalmıs..inşallah hamılesınızdır

evet ben adetimden tam bir gün sonraki ilişki ile hamile kaldım ve adetim çok düzenlidir,hiç şaşmaz

evet ben adetimden tam bir gün sonraki ilişki ile hamile kaldım ve adetim çok düzenlidir,hiç şaşmaz

ay ne güzel darısı başımaaaaaaaa
ama na biliyim ne göz bebeklerim büyüdü ne gögüs uçlarım kahverengileşti sadece dokununca acıyolar belim ağrıyo o kadarrrrr bu ayda bebek yok galiba bekle fenci bekleeeee 4 ay sonrayı bekleeee yas geçsin gitsinnnnnnn offfffffff offfffffffffffffffff allahım sen herseyin iisini bilirsin

aaa o kadar umutsuz olma ama,bak ben de adet gecikmesinden başka hiçbir belirti yoktu hamile olduğuma dair inanki.yani adetim gecikmese asla hamile olduğumu anlayamazdım.ne ağrı ne sızı ne bulantı ne baş dönmesi ne bebek yerleşirken olabilen lekelenme ne koku duyarlılığı ne göğüs şişkinliği ya da hassasiyeti..hiçbir belirtiyi yaşamadım,zaten adet gecikip test yapınca gözlerime inanamadım o derece yani.allah sana da kısmet edecek inşallah,sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…