adetiniz duzenli mi?
duzenli ise pek sans olmaz cunku yumurtlama adetin 14. gununde oluyor;
ama kimisinin adetleri duzensiz, aynda 2 defa yumurtlayabiliyor ya da farkli tarihlerde.
çok teşekkür ederim valla amannn ne diyimki her şeyin hayırlısı diyimmmmmmm şekerimmmmmmmm benimkide hayal işteeeeeee adetlerim bazen 31 günde bazen 32 günde bir oluyo işte psikolojik yani hemen yinede çok tşk ederim tATLIM ÇOK SAOLLLLLLLLL yine umut yok yani
Evet olabilirsin yumurtlama dönemine göre düşük bir ihtimalde olsa adet bittiğinde hamile kalanlar var ve anlattığın belirtileri ben hamile kaldığımda yaşamıştım ilişki sonrası şiddettli bel ağrısı ve kasıklarda batma bunlar bana hamile olduğumu hissettirmişti umutlandırmak istemem ama inşallah hamilesindir.
Geçenlerde bende adet bittiği gün ilişki sırasında bi kaza olduve aynı belirtileri yaşıyorum ama inşallah değilimdir, bebeğim daha çok küçük Rabbim siz isteyenlere versin bana da istediğimizde inş :))
AY YAAAAA süper inşallah çok mutlu oldummmmm şimdi allah senide mutlu etsizn kardeşim ne olur allahım şu yalnızlığımda bebişimle avunayım kocam yanımda olamasada ondan bi parça olsun yeter allahım tüm isteyenlere aralarındada bana lütfen sağlılklı bi tosbiş ne olurrr 49:
allah yazıysa kalınabilir..
bende hamilelikten önce hiç yaşamadığım kasık ve bel ağrıları olmuştu
umarım hamilesindir
ben 4 ay bekledim bebek 5. ay istemiyorum dediğim ay hamile kaldım
olabilir canım benimde o şekilde oldu bebiş yada ben öyle tahmin ediyorum diyelim adetten 1gün sonra yani 8.gün o tarih yumurtlamanın ilk günüymüş netteki hesaplamaya göre...72 saatte spremin canlı kaldığını göz önüne al..birde aynen bende adet olucam sanmıştım tüm belirtileri yaşıyordum..inş.bebişin göbişine konmuştur güzel haberlerini verirsin burdan
elelim bugünün ayrıntılarına sevgili günlük adetime 2 gün var sabah bel ağrısı (bana göre bel acısı yada tutulma ) için sağlık ocağına aile hekimine gittim ağrımı söledim emzirme yada hamilelik yada şüphe var mı dedi bende reglime 2 gün var dedim korunuyomusunuz dedi hayır dedim adam demediğini bırakmadı ya hamileyseniz yapacağım iğne çocuğa neler yapar biliyormusunuz dedi bide bi sürü nutuk attı adet olun gelin dedi bi iğne ile sancınızı keseriz dedi işte böleeeeeee yani çekcez bu ağrıyı biraz dahaaaaa durum vahimmmmmm yaaaaaaaa hamilelerde bu bel ağrısı tutulma gibimi oluyo acaba beklicez öğrencezzzzzz değilmi
benim tanıdığım pek çok kişi adetinin bittiği gün hamile kaldı...hayırlısı bakalım...
evet ben adetimden tam bir gün sonraki ilişki ile hamile kaldım ve adetim çok düzenlidir,hiç şaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?